Forum » Loža » Pivo 2% ali 3%
Pivo 2% ali 3%
koyotee ::
Nikjer
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
tikitoki ::
dirkac71 ::
Kokr sem gledal so meli v hoferju na izbiro samo okoli 5% ter tistega blizu 0% ali 0.5%, mogoče se je kaj spremenilo
m3k ::
kuall ::
ker nočeš bit pijan preveč. bit pijan je podobno kot če si zelo zaspan, navzkiž vidiš, bedno. ne vidim kakšen čar vidite tu?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: kuall ()
FrRoSt ::
Kje v Ljubljani se da kupiti pločevinke/steklenice piva, ki ima 2 ali 3% alkohola.
To je RADLER!!
Noben človek ni otok, popolnoma sam zase; smrt slehernega človeka vzame
del mene, ker pripadam človeški vrsti; in zato nikdar ne pošiljaj poizvedovat,
komu zvoni; zvoni tebi.
del mene, ker pripadam človeški vrsti; in zato nikdar ne pošiljaj poizvedovat,
komu zvoni; zvoni tebi.
ker nočeš bit pijan preveč. bit pijan je podobno kot če si zelo zaspan, navzkiž vidiš, bedno. ne vidim kakšen čar vidite tu?
Si kar blizu. Po treh navadnih 5% pivih ratam precej euforičen, super občutek. Po 6-ih je euforija na vrhuncu. Problem je, da pivo, sploh v vročih dneh tekne in hitro prideš do 7, 8. Tja pa nekateri nikoli nočemo priti ker ratamo precej zoprni in neprijetni za okolico. Če nisem hudo odpovedal pri matematiki, potem je 6 5% pivov enako kot 10 3% pivov. To je pa že takšna količina da traja nekaj časa da jo spiješ. Ampak ja, v bistvu si zadel. Po 3 pirih se počutim super in bi z veseljem tam ostal, vendar sem žejen. Glede stranskih učinkov pa zgleda res na vsakega drugače deluje. Mene alkohol popolnoma zbudi, napolni z energijo, ponavadi nočem nehati žurati dokler nisem čisto na koncu. Z vidom nimam težav, res pa da ne upravljam naprav kjer bi se to poznalo. Sem pa občasen pivec, zadnje 2 leti 1x na mesec ali 1x na 2 meseca.
Še vedno ostaja vprašanje kje dobiti 2% pivo. Če ne bom pač kupil polovico 1% in polovico 3% in izmenično pil
fur80 ::
Temni Kozel ima se mi zdi 3%, se da ga kupit bilokje! :) Imaš tudi Merkator Pivo, ki je kot voda zmešana s pivom, to ima sigurno 2% - 3% :D
Zgodovina sprememb…
- spremenil: fur80 ()
kuall ::
meni gre tist občutek, ko vidim navzkriž precej na živce. dobim pa ga ko sem zelo zaspan/zmatran ali pa ko sem pijan, bog ne daj, da je kombinacija vsega trojega. sej pijan sem pa samo takrat, ko me kakna ženska povabi na pir in pol isto pijem kot ona, da ne bom ravno limonade tankal.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: kuall ()
dela ::
Se spomnim, da sem nekaj let nazaj kupil v lidlu ali eurospinu neko noname s 3 % ali s 3,5 %, je bilo cenejše od drugih. Sem komaj doma opazil, da ima manj in nisem bil zadovoljen, da manj pribije.
MIHAc27 ::
Kaj pa da spiješ enkrat 1 pivo, drugič enega 0.0 ali radler varijanto? V lidlu jaz jemljem enga rumenga limono, ima 2.5%. Pa verjamem da se še marsikaj najde.
dexterboy ::
Rečeš kelnerju (ali pa brhki natakarici), da ti naredi dizel, pa si na 2,5% alkohola. Ali pa če si doma, zmešaš pivo in običajno pijačo. Eni so to delali celo s pingo sokom :)))
Ko ne gre več, ko se ustavi, RESET Vas spet v ritem spravi.
Alfa Dog ::
Včeri sem šel zadnji moment kupovat, kupil sem 3 pive okoli 2%, enega v hoferju, radler limona, črna pločevinka, je dober, ter rumena in oranžna pločevinka iz spara, radler pittinger, grapefruit in limona. Limona je zanič, grapefruit je dober. Problem je, da to ni pivo ampak dober sok in sem 3 pločevinke na vroči verandi spil v 20 minutah, potem je teklo pa navadno pivo v običajnih količinah in ni bilo ok.
V hoferju jim je žal zmanjkalo tistega svetlo modrega light piva, za lidl mi je zmanjkalo časa. Drugič si bom vnaprej tole kupil in pil samo to. Je pa potem problem kontrole, ker piješ to lahko pivo in te ves čas nekdo sprašuje a boš eno navadno pivo, a ti nardima en cuba libre ... in si spet hitro na istem. Saj pri meni ni drugega kot kontrola. Jaz lahko 6 mesecev ne pijem nič alkohola, potem pa pride en rojstni dan in čim imam alkohol v sebi vem da ne bom hotel končati dokler nisem na mrtvo. Veliko ostalih je spilo 3, 4 pive in šlo mirno domov. Meni pa se takrat šele prav začne žurat. Naslednjič si bom prinesel svoje 2% pivo in pil samo tisto :) Nekdo je omenil varianto eno 5% pivo in eno 0.0% ... ampak čim vidiš tistih 0.0% gor, včeraj je bilo pomojem 36C zunaj na verandi in tisto v par požirkih spiješ :)
V hoferju jim je žal zmanjkalo tistega svetlo modrega light piva, za lidl mi je zmanjkalo časa. Drugič si bom vnaprej tole kupil in pil samo to. Je pa potem problem kontrole, ker piješ to lahko pivo in te ves čas nekdo sprašuje a boš eno navadno pivo, a ti nardima en cuba libre ... in si spet hitro na istem. Saj pri meni ni drugega kot kontrola. Jaz lahko 6 mesecev ne pijem nič alkohola, potem pa pride en rojstni dan in čim imam alkohol v sebi vem da ne bom hotel končati dokler nisem na mrtvo. Veliko ostalih je spilo 3, 4 pive in šlo mirno domov. Meni pa se takrat šele prav začne žurat. Naslednjič si bom prinesel svoje 2% pivo in pil samo tisto :) Nekdo je omenil varianto eno 5% pivo in eno 0.0% ... ampak čim vidiš tistih 0.0% gor, včeraj je bilo pomojem 36C zunaj na verandi in tisto v par požirkih spiješ :)
jabe ::
Jaz tudi ne razumem, za kaj ne spijes enega ki, ti je res vsec, potem presekas s kozarcem radenske/vode ali pac necim nealkoholnega. Zadeva zelo dobro deluje, posluzuje se je marsikdo...
IL_DIAVOLO ::
Se bojim, da si kronik in takšne osebe boljse da sploh ne pijejo nic alkohola.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
ETI3n ::
Trenutno mi je top zadeva od Guinnessa z 0.0 procentov alkohola, res pravi približek originalu, plus te fino odžeja, ter Heineken 0.0, nekaterim res ni všeč okus, ampak se ga navadiš.Ti razni radlerji, malti so navadni cukr, bljak.
KTr1sk ::
Včasih je bil Pils 3,5%, ampak verjetno ne obstaja več
http://pivo-man.blogspot.com/2016/01/la...
http://pivo-man.blogspot.com/2016/01/la...
i5-14500k,32gb ddr5,6700xt,nvme2x,hdd4x, Dell G3223Q
harvey ::
union temen lager imaš 3.8% od crafterjev pa recimo Pelicon Relax z 2.8% dobiš ga v Intersparu
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------
------
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Preverjanje alkohola na delovnem mestu. (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 36274 (15307) | destroyer2k |
» | Alkohol (pivo) in morebitno pihanjeOddelek: Na cesti | 19115 (3685) | feryz |
» | Heineken 0,0Oddelek: Loža | 3692 (2630) | Alfa Dog |
» | Cene piva skočile v nebo (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Problemi človeštva | 54681 (36685) | SonoR |