Forum » Strojna oprema » Skupinski nakup IDE kabel
Skupinski nakup IDE kabel
HyperGL ::
V kratkem imam namen kupiti večbarvni 40 žilni ribbon kabel in konektorje za si izdelati lastne IDE kable.
Padel sem malo v to retro sceno in se mi dogaja, da mi dosti kablov razpade oz. So takih dolžin, da niso praktični pri sestavljanju starih mašin (286,386,486,...).
Ker je tega kabla ogromno za moje potrebe (mislim da 10 oz. 30 metrov) sem želel videti ali je kdo, ki bi tudi potreboval tak kabel ter bi ga vzel en del? Morda tudi še kakšen konektor? Naročevalo bi se v firmi kjer delam preko TME.
Padel sem malo v to retro sceno in se mi dogaja, da mi dosti kablov razpade oz. So takih dolžin, da niso praktični pri sestavljanju starih mašin (286,386,486,...).
Ker je tega kabla ogromno za moje potrebe (mislim da 10 oz. 30 metrov) sem želel videti ali je kdo, ki bi tudi potreboval tak kabel ter bi ga vzel en del? Morda tudi še kakšen konektor? Naročevalo bi se v firmi kjer delam preko TME.
Ahim ::
Vecbarvni niso ravno autentisch Koliko ti jih jepa kar razpadlo? Ne vem ce sem več kot dva unicil v zivljenju pa se to je pocila tista lastika, ki drzi konektor skupaj (se pravi bi se lahko enako zgodilo pri tvojih hand-made kablih, ker so tisti konektorji za rocno stisnit po mojih izkusnjah z ravnimi EPROm programatorji itd. se malo bolj flimsy) ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Razlika v UTP kablih (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 27528 (4751) | bbbbbb2015 |
» | Kvaliteten RJ-45 konektorOddelek: Omrežja in internet | 3029 (2432) | starfotr |
» | Kateri UTP kabel?Oddelek: Omrežja in internet | 14246 (4421) | Lonsarg |
» | IDE kabliOddelek: Strojna oprema | 1566 (1293) | Barac00da |
» | Vezava avtoradia: vklop ob prižigu luči?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4485 (4224) | bastadu |