Forum » Pomoč in nasveti » Kako spraviti optiko na svoj router?
Kako spraviti optiko na svoj router?
twom ::
Kaj rabim da bi optiko čim bolj enostavno (in poceni) spravil na svoj router?
Imam telemachovo optiko, samo internet, in nek njihov Huawei EchoLife modem/router.
Trenutno stvar ne deluje, rešujejo že cel dan, SSID vidim, povezati se pa ne morem v svojo mrežo, tako da se tudi naprave ne vidijo med seboj (prenosnik, printer, raspberry predvajalnik, NAS, pi-hole, itd).
Router moram še kupiti (meni všečen dizajn imajo Fritz!Boxi :) ), prastari Buffalo 54G je pa samo še za rezervo in igračkanje. p.s. včasih sem delal bi-quadke za celo naselje, ko smo mulci šeral en internetni dostop...
Imam telemachovo optiko, samo internet, in nek njihov Huawei EchoLife modem/router.
Trenutno stvar ne deluje, rešujejo že cel dan, SSID vidim, povezati se pa ne morem v svojo mrežo, tako da se tudi naprave ne vidijo med seboj (prenosnik, printer, raspberry predvajalnik, NAS, pi-hole, itd).
Router moram še kupiti (meni všečen dizajn imajo Fritz!Boxi :) ), prastari Buffalo 54G je pa samo še za rezervo in igračkanje. p.s. včasih sem delal bi-quadke za celo naselje, ko smo mulci šeral en internetni dostop...
starfotr ::
UTP kabel rabiš, da povežeš ponudnikovo opremo s svojo :)
In v bridge način je treba dat vse skupaj. Pokliči ponudnika, da ti to uredi.
In v bridge način je treba dat vse skupaj. Pokliči ponudnika, da ti to uredi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 400V kabel + ethernet - v istem kanalu?Oddelek: Omrežja in internet | 3669 (2274) | Vanadium |
» | Nenavaden časovno omejen upad dolvlečne hitrostiOddelek: Omrežja in internet | 3119 (2338) | čuhalev |
» | RuterOddelek: Pomoč in nasveti | 1043 (899) | barossa45 |
» | Sredi Ljubljane ni mogoče do interneta prek bakra (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 14408 (11771) | x.sci |
» | Nov paket optike pri T-2 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 23123 (12680) | amigo_no1 |