Forum » Kaj kupiti » TiVO
TiVO
Gandalfar ::
TiVO je videorekorder, k namesto na kasete snema na vgrajeni disk.
Zadeva je strasno popularna v Ameriki in Angliji. Zanima me, ce je kdo kaksno taksno napravo zasledil tudi v sloveniji?
Zadeva je strasno popularna v Ameriki in Angliji. Zanima me, ce je kdo kaksno taksno napravo zasledil tudi v sloveniji?
krneki ::
Meni se zdi, da je zelo pomemben pri tivu TV Guide s katerega izbiraš kaj in kdaj boš snemal, za katerega pa zaračunavajo naročnino. Zadeva je podobna kakor pri snemanju na kasete s pomočjo nexTView-ja (nextview oddajajo nekateri nemški programi), samo da pri tivu gre na disk.
Ja, sej vem samo upat za guide v sloveniji ..
Tako, da samo nekaj kar bo pisalo v interni disk, da ni potrebno carat z VHSom zato, da si vsake tolk casa posnames kaksen film/dnevnik, ce slucajno ne mores gledat.
Tako, da samo nekaj kar bo pisalo v interni disk, da ni potrebno carat z VHSom zato, da si vsake tolk casa posnames kaksen film/dnevnik, ce slucajno ne mores gledat.
krneki ::
Kiss Technology ima en model, ki je divx/dvd predvajalnik, ethernet, z diskom in tv tunerjem. Pomoje kar zabavna stvar, sam cena pa pomoje ni
Zheegec ::
Doma imam dig. stelitsko ki ima možnost vgraditve HDD, samo je menda tako drag, da ga v Sloveniji sploh ne prodajajo
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
BigWhale ::
Hm, en kup free programja, ti omogoca prakticno isto funkcionalnost. Kaka shell scripta, cron job in zadeve se ti snemajo...
Da bi v dnevno sobo postavu en racunalnik namesto komponente...
to ni ql. :>
Zato, ker potem morm jzt skrbet za tisto kisto in sem jaz odgovoren zanjo. Ce pa komponenta crkne pa gre lepo na servis :]
to ni ql. :>
Zato, ker potem morm jzt skrbet za tisto kisto in sem jaz odgovoren zanjo. Ce pa komponenta crkne pa gre lepo na servis :]
BigWhale ::
Hja, 'crkljivost' ene komponente je precej podobna crkljivosti kalkulatorja... Meni firewall in tisti ducat ostalih servicev, ki tam gor laufajo dela brez problema priblizno tolk casa kot televizija...
Po mojem...
Po mojem...
Jebiveter ::
A bi se kdo kej TAZGA branu?
Sam bi ga jest sam se malo zmodoficiral - softwersko namrec! Linux anyone?
Sam bi ga jest sam se malo zmodoficiral - softwersko namrec! Linux anyone?
Certainty of death. Small chance of success. What are we waiting for?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Apple TV, iOS 4.1Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 16443 (15187) | lurker |
» | T-2 uvedel PVR (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 12085 (7852) | bradek |
» | PS3 kot TiVoOddelek: Novice / Igre | 5287 (4146) | fiore |
» | Počasen pohod HPCjevOddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 3556 (3125) | kuglvinkl |
» | Microsoft razvija P2P aplikacijoOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 5168 (4105) | Utk |