Forum » Loža » Nakup stanovanja v Grazu do 300k
Nakup stanovanja v Grazu do 300k
Kapitan Jack ::
Zivi kdo v Grazu in lahko svetuje priblizno kje bi bile dobre lokacije, da pogledam po stanovanjih?
Imam se vprasanje ali naj cakam z nakupom se eno leto in prisparam se nekaj lastnega kapitala ali grem v nakup ze takoj "danes"?
Vzel bom kredit na 10let. Lastnega kapitala bi bilo "danes" okrog 50k.
Toliko zaenkrat, ce se tema razvije v kaj pametnega bi bil vesel. Problem je tudi, ker me skrbi, da se za 300k ne dobi nic pametnega, vsaj ne to kar jaz ciljam. Obvezno 3 sobno in tle mislim resnicno 2 spalnice, dnevna, ter kuhinja posebej oziroma 2 spalnice dnevna-kuhinja kot ena enota. Pa obvezno vec kot 70m2 plus balkon / terasa / vrt ce bi bil srecko.
Imam se vprasanje ali naj cakam z nakupom se eno leto in prisparam se nekaj lastnega kapitala ali grem v nakup ze takoj "danes"?
Vzel bom kredit na 10let. Lastnega kapitala bi bilo "danes" okrog 50k.
Toliko zaenkrat, ce se tema razvije v kaj pametnega bi bil vesel. Problem je tudi, ker me skrbi, da se za 300k ne dobi nic pametnega, vsaj ne to kar jaz ciljam. Obvezno 3 sobno in tle mislim resnicno 2 spalnice, dnevna, ter kuhinja posebej oziroma 2 spalnice dnevna-kuhinja kot ena enota. Pa obvezno vec kot 70m2 plus balkon / terasa / vrt ce bi bil srecko.
c3p0 ::
Saj se kaj najde, ne pa pričakovat čudežev za ta denar, npr. https://www.properstar.com/listing/8124...
Bo pa to kak večji blok. Nekateri "pecirki" so precej etnični, če te to ne moti.
Bo pa to kak večji blok. Nekateri "pecirki" so precej etnični, če te to ne moti.
Zgleda res "ubogo". Torej bo tezka za ta kes kaj dobiti :(
Kaj pa okolica? Zivi kdo tam? Neka okolica pomeni zame, da pridem v nekem razumnem casu hitro do Graza v sluzbo, pa da niso neke rovte, kjer ni mobitel signala ali se huje interneta oziroma le ta je, ampak da je pocasen kod polz.
Kaj pa okolica? Zivi kdo tam? Neka okolica pomeni zame, da pridem v nekem razumnem casu hitro do Graza v sluzbo, pa da niso neke rovte, kjer ni mobitel signala ali se huje interneta oziroma le ta je, ampak da je pocasen kod polz.
Kvinta ::
V dokaj razumnem času prideš recimo iz Šentilja v Graz pa so tam nepremičnine za polovico cenejše ... V samem Grazu boš dobil za okrog 250k 3 sobno ne novo stanovanje 80 kvadratov Libenau ,Puntigam itd recimo ... za 300k+ dobiš že hišo Graz-Umgebung idi malo na willhaben.at pogledat kako je stanje. Sem dolgo nazaj živel v Unterbichlu do Graza 15min
A.C.A.B
Ma ob takih cenah bencina, o tem ne razmisljam niti najmanj, da bi se toliko dalec vozil.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dobre "cost-benefit" lokacije v bližini večjih mest (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 8879 (7098) | m0LN4r |
» | Nova pravila pri kreditih (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Loža | 112196 (78372) | Baja |
» | Nakup stanovanja (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Loža | 71720 (52961) | Okapi |
» | Selitev v tujino/Nemcijo?!? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 25355 (18889) | PrimoZ_ |
» | Kupovanje pri PelugiOddelek: Kaj kupiti | 1933 (1400) | overman |