Forum » Pomoč in nasveti » Plačilo Google Workspace
Plačilo Google Workspace
marsowsky ::
Pozdravljeni,
sem nov na forumu in se opravičujem, če pišem v napačni temi. Želel bi le vprašati glede tega G-Suite, ko zdaj gre v Google Workspace. Rad bi imel poslovno verzijo, s ceno se strinjam, vse ok. Bi pa želel vstaviti podatke o podjetju, vendar ne gre izbrati države Slovenije in ne morem zaključiti postopka. Se je kdo srečal s podobnim problemom?
Na seznamu so samo ameriške države, drugih držav (Evropskih) pa sploh ni.
Kaj narediti?
Hvala za pomoč!
sem nov na forumu in se opravičujem, če pišem v napačni temi. Želel bi le vprašati glede tega G-Suite, ko zdaj gre v Google Workspace. Rad bi imel poslovno verzijo, s ceno se strinjam, vse ok. Bi pa želel vstaviti podatke o podjetju, vendar ne gre izbrati države Slovenije in ne morem zaključiti postopka. Se je kdo srečal s podobnim problemom?
Na seznamu so samo ameriške države, drugih držav (Evropskih) pa sploh ni.
Kaj narediti?
Hvala za pomoč!
vuego ::
Tudi sam sem se mučil s tem. Menjava države je postavljena eno stran prej, nekje v zgornjem menuju. Precej skrito. Malo pogooglaj, js sem našel odgovor.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Umrl je John McAfee (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostalo | 20369 (13792) | mn |
» | Francija cenzurira nevšečne spletne strani (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / NWO | 30013 (26465) | SkipEU |
» | Izrael na letališču zahteva vpogled v Gmail (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / NWO | 56599 (51272) | BlueRunner |
» | Komunistična propaganda v kitajskih restavracijah (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 10845 (9201) | nevone |