Forum » Mobilne tehnologije » Xiaomi 11t pro problemi
Xiaomi 11t pro problemi
kristan09 ::
Zdravo
Imam par vprašanj glede omenjenga telefona.
Pri prejemu mms sporočil mi avtomatsko ustvari skupino (pošiljatelj+ moja telefonska številka) in ne znan nikakor izklopit tega, pa imam funkcijo klepeta izklopljeno.
Druga stvar, kako naj zaklenem telefon med telefonskim pogovorom, ker non stop izklapljam mikrofon z ušesom🤦🏽♂️😃
Hvala za odgovore😃
Imam par vprašanj glede omenjenga telefona.
Pri prejemu mms sporočil mi avtomatsko ustvari skupino (pošiljatelj+ moja telefonska številka) in ne znan nikakor izklopit tega, pa imam funkcijo klepeta izklopljeno.
Druga stvar, kako naj zaklenem telefon med telefonskim pogovorom, ker non stop izklapljam mikrofon z ušesom🤦🏽♂️😃
Hvala za odgovore😃
- spremenilo: kristan09 ()
DeeCoy ::
mikrofon se nebi smel izkljapljati, ker je senzor za ekranom, ki bi moral ugasniti ekran, ko je pritisnjen k ušesu. Predlagam garancijsko popravilo.
LuGi ::
Nima namenska senzorja.
Preberi več tukaj (ni rešitve) https://www.reddit.com/r/Xiaomi/comment...
Podobnih tem je malo morje
Nazz ::
Nima namenska senzorja.
Ja šit no. Pol leta sem trpel s Samsung A52s, ki je prekinjal klice (jih poznam še par z istim problemom, predvsem službeni telefoni), se končno dogovorim za stvarno napako in menjam telefon za Xiami 11t. Sicer dela, ampak vsak tretji klic z obrazom vklopim zvočnik, izklopim mikrofon, dam klic na hold, stiskam številčnico in piska med klicem ... Telefone sem imel po 5 let, zdaj pa v slabe pol leta že drugi s problemom. Kakšna praksa s stvarno napako in vračilom denarja? Dvomim, da lahko to servis "popravi".
Glede MMS, imam vklopljen klepet (RCS) in tisim, ki imajo tudi RCS pošlje normalno. Drugače telefon MMS ne prejme in ne pošlje.
Samael ::
A Xaomi 11 ob strani nima gumba za izklop zaslona? Pri Xiaomi Mi A3 sem se navadil, da ravno iz tega razloga avtomatsko pritisnem tisti gum, ki ugasne zaslon, klic pa nadaljuje.
Samael != Samuel
bsslo ::
Ima, ampak pomaga le v nekaj odstotkih. Iste težave imam jaz. Težave poskušam ublažiti bodisi s pritiskom tipke On/Off, bodisi z uporabo slušalk...
Samael ::
Ima, ampak pomaga le v nekaj odstotkih.
Kako? Tega ne razumem. Če pri klicu izklopiš zaslon, pač ne moreš po nesreči pritiskati opcij (mute, hold...) ki jih na izklopljenem zaslonu ni? Moralo bi delovati 100% ne zgolj v nekaj odstotkih - al kje se ne razumeva?
Samael != Samuel
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Samael ()
To je res, se da navadit. Je pa nerodno ko prekines klic, pa prstni odtis prvic ne prime itd...
Se vklopi ekran, ce drug konca klic, ni panike.
Se vklopi ekran, ce drug konca klic, ni panike.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Nazz ()
bsslo ::
Ima, ampak pomaga le v nekaj odstotkih.
Kako? Tega ne razumem. Če pri klicu izklopiš zaslon, pač ne moreš po nesreči pritiskati opcij (mute, hold...) ki jih na izklopljenem zaslonu ni? Moralo bi delovati 100% ne zgolj v nekaj odstotkih - al kje se ne razumeva?
Ravnokar preveril. Sprozil klic, pritisnil tipko (ekran se ugasne). Simuliram tapkanje po ekranu (slucajni dotiki z usesom/glavo) in ekran se odklene - prikazejo se gumbi za Mute, Speaker...
In ne, jaz se po 6 mesecih uporabe, se kar nisem navadil. Se naprej je motece
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bsslo ()
Ima kdo kakšno idejo, kaj še naj nastavim, da bodo delali MMS? APN imam v redu, obvstilo o MMS od pošiljatelja dobim, nikoli pa ne prenese in v nedogled nalaga. Tudi če pošiljam, nalaga v nedogled. Preko RCS dela, klasika preko operaterja pa nikakor.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Medion life x5004 (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 23094 (11677) | Mojza |
» | Tpad C450 (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 23613 (10931) | k4vz0024 |
» | Nokia Lumia 800 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Kaj kupiti | 84546 (50966) | Ciklamen |
» | Galaxy S III bo imel štiri jedra v SoC (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 36194 (31416) | PrimozR |