Forum » Mobilne tehnologije » OnePlus 9 Pro - pocket mode?
OnePlus 9 Pro - pocket mode?
CyberPunk ::
Opazil sem, da se mi OnePlus 9 Pro, če ga nekaj časa nosim v torbi, po tem noče "zbuditi" oz. verjetno zahteva kakšne čudne (meni neznane) kombinacije, da se ga zbudi. Samo prvič sem videl, da je na zaslonu izpisalo nekaj na temo "Pocket Mode", kasneje pa tega ni bilo več.
Včeraj na primer sem lahko zgolj videl, da je bil en zgrešen klic - lahko sem prižgal in klical nazaj, takoj po vzpostavitvi klica pa se je zaslon nazaj ugasnil (ne glede na razdaljo od ušesa ipd.), klica pa niti nisem mogel jaz zaključiti, saj je bil ekran "mrtev".
Ne prime touch to wake, ne prime en pritisk gumba za vklop.
Google ne najde nič pametnega na to temo oz. da je to feature, ki ga imajo starejši modeli, kjer se ga lahko tudi ugasne v nastavitvah. V nastavitvah 9 Pro pa ni ničesar takega.
Se da to skozi kakšen "hack" izklopiti oz. kako naj bi se sicer iz tega načina zbudila naprava?
Včeraj na primer sem lahko zgolj videl, da je bil en zgrešen klic - lahko sem prižgal in klical nazaj, takoj po vzpostavitvi klica pa se je zaslon nazaj ugasnil (ne glede na razdaljo od ušesa ipd.), klica pa niti nisem mogel jaz zaključiti, saj je bil ekran "mrtev".
Ne prime touch to wake, ne prime en pritisk gumba za vklop.
Google ne najde nič pametnega na to temo oz. da je to feature, ki ga imajo starejši modeli, kjer se ga lahko tudi ugasne v nastavitvah. V nastavitvah 9 Pro pa ni ničesar takega.
Se da to skozi kakšen "hack" izklopiti oz. kako naj bi se sicer iz tega načina zbudila naprava?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | xiaomi telefoni in ostale naprave (strani: 1 2 3 4 … 377 378 379 380 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 3466954 (883) | matobeli |
» | Xiaomi 11t pro problemiOddelek: Mobilne tehnologije | 2130 (1774) | Nazz |
» | Računalnik se ne zažene (stuck on logo screen)Oddelek: Pomoč in nasveti | 2051 (1859) | akulp |
» | Samsung Galaxy S8 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 25618 (14269) | stefi91 |