» »

Aliexpress plačilo

Aliexpress plačilo

Mitch ::

Ima še kdo težave pri plačilu na Aliexpressu? Ko vnesem številko kreditne kartice mi pošlje 3DS verifikacijo preko SMS sporočila. Ta način verifikacije je ukinjen z 3. majem razen redkih izjem. Kartico je izdala NLB banka.

Pentium ::

Tudi jaz imam, probal sem 3 kartice in na koncu je prijela tretja po čudežu, čeprav je pred tem pofailala ene 5x

OZZY ::

Teh problemov je sedaj polno. Ne gre drugače kot da oni to zrihtajo. Na žalost..
Go with the flow.

jacky_folf ::

Od kar so uvedli ta novi standard 3ds2 nemorem nikjer plačevat. Včasih sedim za računalnikom in klikam pay now in kliknem nazaj na prejšnjo stran če odpre za sms potrdilo. To lahko Tut eno uro ali več delam preden magično prikaže novo potrdilo z NLB pay aplikacijo. Res so slabo naredil. Sem jim Pisal zakaj preprosto ne ugasnejo serverjev ki poganjajo to stran in pošiljajo sms sporočila in s tem prisilijo menjavo če itak ta metoda ne gre skozi ker avtomatično zavrnejo pa je model sam copy paste razlago kaj je 3d secure 2.0 nazaj poslal.

OK.d ::

Jaz imam težave z novo Revolut-Viso kartico in sicer mi tudi zavrača plačilo, s staro- Eurocard ni bilo nikoli teh težav na AE-ju.
Ali ima še kdo takšne težave z Revolutom.
LPOK.d

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

PayPal (strani: 1 2 3 474 75 76 77 )

Oddelek: Loža
3804775650 (2590) Legon
»

Nova KBM in Abanka težave pri novi kartici (strani: 1 2 3 417 18 19 20 )

996154527 (43793) V-i-p
»

NKBM - virtualna predplačniška Visa (strani: 1 2 3 )

10330685 (7410) FoxKnox
»

Vaš Mastercard

306116 (5252) OZZY

Več podobnih tem