Forum » Loža » Kaj se gre naš Golob?
Kaj se gre naš Golob?
Temo vidijo: vsi
darksamurai ::
Mi čisto dolj maha glede izjav, katere so izrečene napačno, se je tudi popravil na 3000 stanovanj. Je pa res tudi, da mi dol maha za stanovanja, ker sem do 33 zgradil že drugo hišo v kateri živim, tisti ki pa si je nesposoben sam nekaj ustvarit pa ni moj problem.
Če bi si resnično zgradil vsaj eno "veliko" hišo, bi bil proti vladi. Že eno hišo bi imel obdavčeno, drugo pa še toliko bolj.
"velika" hiša je vse nad partijsko določeno mejo 160m2.
2M€vredno stanovanje v centru LJ ne bo obdavčeno, 80k€ vedna hiša v Prekmurju pa bo, ker je prekmurc bogataš, ki ga je potrebno obdavčiti.
nejclp ::
nejc_nejc ::
Ah, bom moral pojačati naložbe v lastni penzion, ker od takega podmladka bo bolj slaba prihodnost.
Kayzon ::
Mislim da je treba problem resevati pri nizki udelezbi volivcev,cemu je tako? Mislim da je en milijon ljudi ostalo doma,od druzgega milijona jih je pa 400k glasoval za goloba(od oka). Jebes tako demokracijo. Se za zupanske volitve jih je 70% ostalo doma,potem pa cesar ponovno Zoka zmaga.
PovemVfaco ::
Mislim da je treba problem resevati pri nizki udelezbi volivcev,cemu je tako? Mislim da je en milijon ljudi ostalo doma,od druzgega milijona jih je pa 400k glasoval za goloba(od oka). Jebes tako demokracijo. Se za zupanske volitve jih je 70% ostalo doma,potem pa cesar ponovno Zoka zmaga.
Men se zdi, da je na parlamentarnih volitvah bil čist ustrezen statistični vzorec, da ga lahko ekstrapoliraš na ostale. Kvečjemu bi kakšna dobro zdresirana sekta dobila relativno manj, če bi še vsi manj zdresirani šli na volitve. A se ti JJ res nič ne smili po 5 klofutah, da mu privoščiš še hujšo? Še meni se malo smili.
arnecan1 ::
Seveda vrjamem, da je prejšnja vlada zaplinjala ljudi na ulicah, tudi na otroška igrišča je metala solzivec, posegala v delo policije, matretirala invalide na mirnem shodu... Vrjetno ti živiš v severnokorejskem mehurčku ali pa nimaš dostopa do medijev.
Hja, izgleda govoriš v imenu večine državljanov. Vse je baje nepomembno za večino državljanov. Predvolilne obljube izgleda ne veljajo nič, ker so se samo uporabile, da se je dobila čimbolj legitimna oblast. Rezultati pa ne bodo vidni čez 30 dni ali 4 leta, ampak sedaj po novem čez 8 let.
In jaz bi pazil z opletanjem besede zaplinjanje. Ker potem je cela Evropa nacistična. Saj smo dali linke, kje in zakaj so po celi Evropi uporabljali vodne topove in solzivec. Sicer temu po Evropi niso nikjer rekli zaplinjanje, to besedo uporabljajo samo Odlazkovi mediji, pojoči major in seveda ti. Mislim, saj ni problem, če ljudje skačejo po obvoznici, kjer vozijo avti z hitrostjo 100 km/h, to je ja čisto normalno. Dajmo jim še nagrado.
P.S.: Osebno bi vsakega bedaka, kateri je skakal po obvoznici nasuval v rit z bulerji. Konkretno.
Zanimivo kako SDSovce oci bolijo od tega, da imamo koncno normalno vlado. S tem, da so imeli vso priloznost biti normalna vlada, pa so se raje odlocili polniti zepe, delati skodo po drzavi (dobro da referendum o vodah ni sel skozi!!!), jeziti ljudi in nato metati na njih solzilec.
In zdaj pizdijo, cez to vlado, namesto cez kretene v njihovi stranki, ki je zapravila priloznost, da naredi kaj dobrega - skratka, sami bojo delali skodo, ce pa kdo drug proba kaj dobrega narediti, bojo pa zeleni od zavisti in bojo maksimalno nagajali. Pac skodljivci na poziciji ali v opoziciji.
in resnično verjameš, da je prejšnja vlada zaplinjala ljudi v taboriščih in celo na ulicah
Ne vem sicer iz katere jame si prilezel, zagotovo pa tam ni elektrike.
Ne prejsnja vlada, SDS. In ne samo v prejsnji vladi ampak tudi v predprejsnji.
Obakrat sem bil prica.
Protesti so samo v podporo liku in delu vladarja.
Ne, protesti so ali posledica delovanja prejsnjih vlad ali pa insicinirani s strani SDSa. Tako, da ne bi prevec o protestih...
Kot prvo, nisem SDS-ovec. Ampak ti oprostim, ker si na tem forumu šele par dni in izgleda še nisi dosti spremljal, kdo in kaj piše in kaj se lahko vrne in te vgrizne v tazadnjo. Izgleda si bolj hitrega temperamenta. Kakor tudi Golob.
A ti si tisti kljukec, ki je napisal tole: https://slo-tech.com/forum/t810640/p784...
Ti in tvoji argumenti so vredni glih toliko kot nekaj napisano na WC papirju.
In prav tako tvoje pričanje, da si baje 2-krat videl zaplinjanje ljudi. Nazadnje so v EVropi namreč zaplinjali leta 1945, torej bi moral biti star okoli 100 let.
AtaŠtumf ::
Butasti argument.
V osnovi podpiram čim višjo udeležbo na volitvah, a tudi, če pride samo 1 volilec, so volitve legitimne in ima izovljeni vso pravico in dolžnost da vlada, pač imamo taka pravila v Sloveniji.
Tudi volja ostalih je bila izražena in so volitve demokratične, pač so rekli, da jih zadeva ne zanima in se strinjajo s tem kar bodo ostali izvolili.
PovemVfaco je izjavil:
Men se zdi, da je na parlamentarnih volitvah bil čist ustrezen statistični vzorec, da ga lahko ekstrapoliraš na ostale. Kvečjemu bi kakšna dobro zdresirana sekta dobila relativno manj, če bi še vsi manj zdresirani šli na volitve. A se ti JJ res nič ne smili po 5 klofutah, da mu privoščiš še hujšo? Še meni se malo smili.
Pa kaj ima spet Jajo pri golobčkovi vladi, golobček je dobil konkretno večino na volitvah, sedaj mora počasi nekaj pokazati, Jajo nas ne zanima več in tudi izgovori, da Jajo je ..., postajajo čedalje bolj brezvezni!
#SlovenijaPrva #SLOVEenianLivesMatter #SlavaGasilcem
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: AtaŠtumf ()
simonchelo ::
Waaaw poklicni gasilci protestirali v Ljubljani. Med govorom ministrice sprožili dimne bombe.
In sedaj objektivno poročanje medijev.
"gasilci grobo prekinili ministri govor"
"ministrica ogrožena, v spremstvu policije odšla s prizorišča."
.
.
.
In sedaj objektivno poročanje medijev.
"gasilci grobo prekinili ministri govor"
"ministrica ogrožena, v spremstvu policije odšla s prizorišča."
.
.
.
ciao
TESKAn ::
Bo kaj z desnice glede protestov? Pod prejšnjo vlado jih je zmotil osebek, ki je šel brat ustavo in nekaj biciklov, zagotovo bodo sedaj ostro obsodili tako razgrajanje...
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
lynxslo5 ::
Gasilci niso zaprli obvoznice. Niso metali granitnih kock v policiste. Prižgali so dimno petardo, Marjan Šarec pa se je ustrašil in zopet vrgel puško v koruzo ter pobegnil.
TESKAn ::
Gasilci niso zaprli obvoznice. Niso metali granitnih kock v policiste. Prižgali so dimno petardo, Marjan Šarec pa se je ustrašil in zopet vrgel puško v koruzo ter pobegnil.
Kolesarji v centru ljubljane in en na trgu pred parlamentom tudi niso bili na obvoznici, pa tudi granitne kocke niso letele z biciklov.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
Wrop ::
Protesti so kar naenkrat najmanj nezaželeni, če že ne prepovedani? Še malo pa bodo trdili, da je gasilce ščuvala opozicija.
lynxslo5 ::
Ulica je Golobu pomagala na oblast. Zdaj, ko se pa njemu dogaja ulica, so pa protesti nekaj grdega. Sicer pa Goloba ne zanimajo problemi gasilcev. On je trenutno obseden z veganstvom in Tino Gaber.
jb_j ::
Slovenija nikoli v zgodovini ni imela predsednika vlade,
ki se obnaša kot Adolescenten Trol, ki 99% časa preživi na Internetu in podobno,
in samo Trola obnašanja tretjih oseb
(ker nima resnično svojega/lastnega življenja)
in se posložuje le Trolanja
Kam pelje Slovenija, če se predsednik vlade RS obnaša tako?
ki se obnaša kot Adolescenten Trol, ki 99% časa preživi na Internetu in podobno,
in samo Trola obnašanja tretjih oseb
(ker nima resnično svojega/lastnega življenja)
in se posložuje le Trolanja
Kam pelje Slovenija, če se predsednik vlade RS obnaša tako?
možakar je jasno in glasno, prodal interese Ljudstva in Ljudi,
in jih prodal za "njihov" Reality Show
in je direktno in nediskretno prodal interese splošnega javnega dobrega,
vseh ljudi (mogoče širil bolezen, ne da bi Ljudi ozavestil glede tega)
z lastnimi dejanji (še, še bomo ....)
iskal je pravico (za nepravične ljudi),
ljudi ki so počeli Krivice v preteklosti,
in za ljudi ki so počeli Krivice, potem ko so ga Ljudje izvolili
in še sedaj ga Mediji, Visoko Nosijo,
podobno tako, kot Challe Salleta
in jih prodal za "njihov" Reality Show
in je direktno in nediskretno prodal interese splošnega javnega dobrega,
vseh ljudi (mogoče širil bolezen, ne da bi Ljudi ozavestil glede tega)
z lastnimi dejanji (še, še bomo ....)
iskal je pravico (za nepravične ljudi),
ljudi ki so počeli Krivice v preteklosti,
in za ljudi ki so počeli Krivice, potem ko so ga Ljudje izvolili
in še sedaj ga Mediji, Visoko Nosijo,
podobno tako, kot Challe Salleta
Še pred manj kot letom dni so bili razgrajanje in protesti na ulici izražanje demokracije in volje ljudi.
Danes pa so naenkrat razgrajanje in protesti na ulici izsiljevanje in slaba folklora in celo grožnja demokratično izvoljenim predstavnikom oblasti.
Hm, svoboda pač ni preprosta.
Danes pa so naenkrat razgrajanje in protesti na ulici izsiljevanje in slaba folklora in celo grožnja demokratično izvoljenim predstavnikom oblasti.
Še pred manj kot letom dni so bili razgrajanje in protesti na ulici izražanje demokracije in volje ljudi.
problem je v temu, ker Ljudje Slovenije,
ne protestirajo za Javno Splošno Dobro Slovenije
iščejo maščevanje, in da se plača, za zločine, ki so jih sami počeli,
in sedanja vlada RS (jasno in glasno podpira to)
in nobena Vlada v zgodovini Slovenije, ni storila, takšnega ZLA,
kot ga podpira ta Vlada, in vsi Vpleteni,
splošnemu ljudstvu in splošnim ljudem
ker resnično ustvarjajo ZLO samo (med ljudmi, ki niso bili vpleteni v samo ZLO)
kot mnogokrat v zgodovini same Slovenije,
se je vsemu Svetu ponovno dokazalo,
da smo kot Slovenija,
Hlapčevska Dežela,
ki sledi navodilom vseh ostalih
(npr. Reality Show)
se je vsemu Svetu ponovno dokazalo,
da smo kot Slovenija,
Hlapčevska Dežela,
ki sledi navodilom vseh ostalih
(npr. Reality Show)
FireSnake ::
, da imamo koncno normalno vlado.
Čas prve prijave: 26.01.2023 14:30:37
???????
Resno?
Bejži nazaj v klet!
Naslednjič se bolj potrudi.
Mogoče dobiš en sendvič več.
P.S. Kloakarca, si ti? Si se že naučila uporabljati wikipedio?
Poglej in se nasmej: vicmaher.si
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: FireSnake ()
Mare2 ::
Golob, ko opravičuje, da ne more izpolniti obljub, ki jih je izrekel v svojem "primorskem temperamentu".
Če ne more, pač ne more. Kaj čmo.
http://bit.ly/Navodilo123 Podpora za N26 Mastercard za Slovenijo
Pa kaj ima spet Jajo pri golobčkovi vladi, golobček je dobil konkretno večino na volitvah, sedaj mora počasi nekaj pokazati, Jajo nas ne zanima več in tudi izgovori, da Jajo je ..., postajajo čedalje bolj brezvezni!
Ne delaj se še bolj neumnega, kot si. Če začne tu jokat, kako volitve niso bile OK, ker ni udeležba bila ravno 100 % (ampak "samo" 70 % in "samo" 18 % višja kot na prejšnjih), vsi dobro vemo, da je to 10001. način objokavanja, da golobučni sedi ob robu in ne v vladi. In ja, gargamel nima nič z vlado, ker je pač pušil na volitvah, to je ravno moj point, če že kaj.
Gasilci niso zaprli obvoznice. Niso metali granitnih kock v policiste. Prižgali so dimno petardo
Za dimno bombo bi jim lahko fuknili solzivec nazaj, samo zato, da bi potem gledali Hojsa kako joka nad police brutality, če bi ga mama pustila na twitter. Na en način škoda, zamujena priložnost, Golob špila dobrotnika.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: PovemVfaco ()
132552 ::
Kot prvo, nisem SDS-ovec.
Dragi arnecan1, mislim, da je cas, da se soocis s samim sabo in zacnes gledati realno na svoja razmisljanja.
Ocitno si v fazi samozanikanja (ali pac lazes, nic posebnega za SDSoveca, njihov klasicen modus operandi), kjer dejansko prakticno citiras SDS furerja, enaka razmisljanja, enaki bolani argumenti in ad-hominemi.
Ne vem zakaj si se odlocil zanikati lastno osebno identiteto, izpade pa precej bolano.
Pac priznaj si ze enkrat, da si navaden SDSovski poden in priparaj za psihiatra pri zdravljenju psihicnih motenj v prihodnosti.
"Rather than shield firms and jobs from change, the state should ensure markets
are efficient and that workers, not jobs, are the focus of policy."
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 132552 ()
, da imamo koncno normalno vlado.
Čas prve prijave: 26.01.2023 14:30:37
???????
Resno?
Ah, to verjetno stejes za argument? Naj ti razlozim, gre za navadno logicno zablodo (ljubkovalno imenovano ad-hominem), ki se ne ukvarja s tem, kar sem povedal ampak raje proba diskreditirati pisca. Kar je se kar primitivno.
Se strinjam. Ce bi imeli 100% udelezbo, obstaja zelo velika verjetnost, da bi se SDS boril za vstop v parlament, enako NSi. Edini razlog zakaj moramo obe stranki prenasati je, da imata visoko disciplinirano bazo, kjer grejo volit vsi navijaci, ki s svojo 100% udelezbo potem maltretirajo vecino in demokracijo v dzavi. Vecina ljudi, ki jim je v interesu voliti protikapitalisticno opcijo, napacno misli, da njihova neudelezba necemu koristi (ceprav realno ne), moramo prenasati desno sranje po vsakih volitvah. Visja kot je volilna udelezba, manjse stevilo poslancev ima desnica.
Zoki je pa poseben primer, tam vecina ne gre volit, ker je jasno, da bo zmagal tudi brez njihovega glasu. Seveda ne bo mescan glasoval za kmetavzarskega kandidata. Da bo nek ravnokar priseljeni grosuplejcan diktiral razvoj Ljubljane? Ste na glavo padli?
Zgodovina sprememb…
Primitovno?
Velikokrat (prevečkrat) videno tukaj gori, ker so kletni pajaci skapirali, da je slo-tech najbolj obiskan forum v Sloveniji.
Tako, da se kar lepo spelji nazaj v klet na sendvič in svoj pingo sok.
Plačana trobila ste preveč transparentna, da bi nam lahko solila pamet ali kar koli drugega.
Datum prijave je samo eden od indicev, drugače.
Več ne bom povedal: da bo tudi v prihodnje enostavno razgaliti plačana trobila.
Velikokrat (prevečkrat) videno tukaj gori, ker so kletni pajaci skapirali, da je slo-tech najbolj obiskan forum v Sloveniji.
Plačana trobila ste preveč transparentna, da bi nam lahko solila pamet ali kar koli drugega.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: FireSnake ()
Primitovno?
Ja primitivno. Ker si prezabit, da bi imel argumente, vleces ven razne neumnosti kot cas registracije.
Popolnoma nepomembno je, ali sem placano trobilo, ali sem marsovec, morda delfin ali tvoja najhujsa nocna mora. Se vedno imam prav in datum moje registracije tebi ne bo dal nic bolj prav.
To, da zagovarjas razne kretenizme ni moj problem, kakor tudi ne, da bi rad zdaj opravicil svojo mentalno nesposobnost in nerazgledanost z datumom moje registracije, ker imas napacno predstavo, da bos zato kaj manj zabit in bojo tvoje traparije zato kaj bolj drzale. Pa ni problem v meni, ki ti povem, da si zabit, kakor tudi ne v mojem datumu registracije, ampak v tvojih norih teorijah. Torej resuj problem, tam kjer je - pri sebi.
Mimogrede, pojdi se zdravit, poleg zabitosti te muci tudi paranoja.
Zgodovina sprememb…
na sendvič in svoj pingo sok
Da te se tu izobrazim, izraz sendvic in pingo sok izhaja izpred pribljizno 20 let, ko je SDS vlacil svoje podanike iz cele Dolenske, z avtobusi demonstrirat pred ljubljansko sodisce, ko so sodili njihovemu ljubljenemu vodji in so jim dejansko razdelili poceni sendvice in pingo sok na avtobusu, da ne bojo revezi lacni. V neki Mladini iz tistega casa, bos nasel se celo fotografije. Skratka, uporabljati to frazo za kogarkoli drugega kot SDSovce je neprimerna raba, ki je spet samo posledica nerazgledanosti.
Zgodovina sprememb…
phnj90 ::
Dajta zamenjat vzdevke čimprej, da bo spet vsaj malo zanimivo, kredibilno in razgledano :D
Dajta zamenjat vzdevke čimprej, da bo spet vsaj malo zanimivo, kredibilno in razgledano :D
Zakaj bi to pocel? To se zgodi, ko ima blufisheva draga menstruacijo in ga doma maltretira in pretepa, sam pa si pride celit rane in frustracije na forum. Ni se tisti cas v mesecu in morda me ta mesec ne bo opazil. Marsikatere (ne samo moje) ponovne registacije so neposredna posledica njenega menstrualnega kartoncka, skrbi me kaj bo sele, ko pride v meno in bo pol foruma bannanega.
(p.s.: ves zakaj sem to napisal tako zlahka, kljub temu, da me bo primitivec zato verjetno spet bannal? Ker se mi jebe za nick in mi zato ni treba kleceplaziti pred velikim moderatorskim "bozanstvom" in se bati srda njegove domace posasti, brez nje bi lahko se vedno uporabljal nick iz zacetka slo-techa ampak je tudi tako cisto vredu - razen ko kaksen primitivec tipa "FireSnake" ugotovi datum registracije in dobi poslanstvo, da klati neumnosti)
Zgodovina sprememb…
Utk ::
A imamo mi sploh finančnega ministra?
Imamo rekordno število zaposlenih, visoko inflacijo, troši se na polno, tudi plače so se dvignile, prispevki pri plačah in dohodnina so na max, toliko prihodkov proračun še nikoli ni imel. Pa še zmeraj nam par milijard zmanjka in bo zmanjkalo še bolj, če izpolni pol tega kar obljubljajo javnemu sektorju, penzionistom in zdravstvu. Če zdaj ne pridemo čez z nulo, ali pa magari minimalnim minusom, kdaj bomo?
Potem boste pa spet jokali ko bo Janša klical trojko...
Imamo rekordno število zaposlenih, visoko inflacijo, troši se na polno, tudi plače so se dvignile, prispevki pri plačah in dohodnina so na max, toliko prihodkov proračun še nikoli ni imel. Pa še zmeraj nam par milijard zmanjka in bo zmanjkalo še bolj, če izpolni pol tega kar obljubljajo javnemu sektorju, penzionistom in zdravstvu. Če zdaj ne pridemo čez z nulo, ali pa magari minimalnim minusom, kdaj bomo?
Jansa je klical trojko, ker mu ustrezajo izredne razmere, v njih njegovo abramboslovje celo postane koristno in pa populizmi se dobro primejo na usesa obupanih ljudi.
populizmi se dobro primejo na usesa obupanih ljudi.
Zato je pa zmagal Holob.
Ne, Holob je zmagal, ker SDSa in njihovih primitivcev nihce vec ne more gledati. Ce ne bi bilo njega bi pa zmagala katerakoli druga stranka, samo, da SDS ne bi.
Se je lepo pokazalo na predsedniskih volitvah, kjer se je raje volilo koruptivno kuro, ki je dobesedno nihce ne prenasa (vsaj jaz nikogar ne poznam), kot pa SDSovca, ki se za povrh se dela, da ni SDSovec, komaj cakam, da pride ven s stranko s stricem Janso v ozadju.
Skratka, v oceh volilcev je kakrsnakoli alternativa, cetudi se tako slaba, boljsa kot SDS. In se gladko strinjam z njimi.
Zgodovina sprememb…
PovemVfaco je izjavil:
Janševa trojka se je izkazala za nepotrebno, spet je genij streljal v prazno. Zdaj ne vem, koga je podcenjeval, Bratušco ali zahodno printanje dnarja, pojma v glavnem nima, pač FDV + kosovski častni doktorat.
Ne, ni streljal v prazno. Hotel je zjebati Slovenijo in ustvariti izredne razmere, v katerih se bo lahko sel banana diktatorja, zadeva je bila nacrtna.
Tako kot zdaj kuri upokojence k stavkanju (in zelo verjetno tudi gasilce in se koga). Pac skodljivec.
Zgodovina sprememb…
Popolnoma nepomembno je, ali sem placano trobilo...
Trobilo, hvala, da si tole napisal na začetku.
Prihranil si mi čas, ker mi ni bilo treba brati ostalih neumnosti.
Da razčistimo: mogoče ni pomembno zate (seveda, kako prikladno) za nas pa je.
Zato še enkrat: spelji se nazaj v klet! Nismo dovolj neumni, da bi nasedali plačancem, ki objavljajo iz kleti.
...
Mah, narcisoidni twitofacegrami mi pa res ne bojo nic govorili, sploh, ce so preneumni, da bi razumeli lastne zablode. Skoci do mamice in jo vprasaj, ce je resno mislila, ko ti je rekla, da si njen pametni srcek. Zdaj si verjetno ze dovolj star, da ti bo povedala po resnici.
Zgodovina sprememb…
Že videno (neverjetno, kako se vzorec ponavlja): ko se vas razgali pa začnete skakati, sikati in cepetati.
Ponovi vajo in zdaj hitro registiraj novo uporabniško ime, ker tega si "posral"
Ponovi vajo in zdaj hitro registiraj novo uporabniško ime, ker tega si "posral"
Že videno (neverjetno, kako se vzorec ponavlja): ko se vas razgali pa začnete skakati, sikati in cepetati.
Heh, kot receno, narcisoiden... pa se skace, sika (*snake, pun intended) in cepeta
Zgodovina sprememb…
Tako kot zdaj kuri upokojence k stavkanju (in zelo verjetno tudi gasilce in se koga).
Zdravnike? Učitelje?
Samo v zasebnem sektorju so sumljivo tiho.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: phnj90 ()
Ker se nismo sposobni organizirati v stavko, sicer bi imeli ze davno boljse place. Kar seveda delodajalci na veliko izkoriscajo, medtem, ko se zgovarjajo na davke, pa na javni sektor, pa na krizo...
Zgodovina sprememb…
Wrop ::
Zaenkrat še plešejo. Napovedan je še nov komad Višji davki in že vsi nazdravljajo. Mačka se bo zdravilo kasneje.
Zaenkrat še plešejo. Napovedan je še nov komad Višji davki in že vsi nazdravljajo. Mačka se bo zdravilo kasneje.
Visji davki niso problem. Problem je kaj dobimo za te davke.
Ker se nismo sposobni organizirati v stavko, sicer bi imeli ze davno boljse place. Kar seveda delodajalci na veliko izkoriscajo, medtem, ko se zgovarjajo na davke, pa na javni sektor, pa na krizo...
Dajte se potem zorganizirati, probleme prepoznavate! Mater, namesto, da okopavaš tisto gredico za paradajz, pejdi lepo delodajalca jebat v čelo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Ali je Svoboda izdala ljudstvo in demokracijo? (strani: 1 2 3 4 … 18 19 20 21 )Oddelek: Loža | 121582 (79659) | 111111111111 |
» | Referendum (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Problemi človeštva | 46145 (32389) | Nesta |