» »

Kaj se gre naš Golob?

Kaj se gre naš Golob?

Temo vidijo: vsi
««
34 / 41
»»

132552 ::

phnj90 je izjavil:

132552 je izjavil:

phnj90 je izjavil:

Samo v zasebnem sektorju so sumljivo tiho.

Ker se nismo sposobni organizirati v stavko, sicer bi imeli ze davno boljse place. Kar seveda delodajalci na veliko izkoriscajo, medtem, ko se zgovarjajo na davke, pa na javni sektor, pa na krizo...

Dajte se potem zorganizirati, probleme prepoznavate! Mater, namesto, da okopavaš tisto gredico za paradajz, pejdi lepo delodajalca jebat v čelo.

Ni se cas za paradajz in ideja stavke ni, da to pocnes sam. Samo omenim.

Tole si poglej, ce koga sumljivo spominja na to, kako sindikati nic ne delajo, so samo strosek,... ni nakljucje:

"Rather than shield firms and jobs from change, the state should ensure markets
are efficient and that workers, not jobs, are the focus of policy."

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: 132552 ()

phnj90 ::

phnj90 je izjavil:

Dajte se potem zorganizirati, probleme prepoznavate! Mater, namesto, da okopavaš tisto gredico za paradajz, pejdi lepo delodajalca jebat v čelo.

132552 je izjavil:

Ideja stavke ni, da to pocnes sam. Samo omenim.

Česa nisi razumel, da moraš zdaj omenjati? Prevzemi iniciativo, nehaj okopavat paradajz, se razburjat na slo-
tech.com in limat brezvezne youtube videe. Be the action or be the maha (latest active instance).

Si ti tisti legendaren jype??

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: phnj90 ()

Wrop ::

100 % pa roka, da bo država za vse poskrbela. :))

Boljše plače? Takorekoč ni maneverskega prostora.
Bo treba več ustvariti. Povečati dodano vrednost. To pomeni veliko investicij. Ampak, baje so kapitalisti grdi, tujega pa tudi nočemo, pa pravna država deluje. Vse se poklopi, da postanemo druga Švica. :))

Malidelničar ::

Wrop: Če še Bine Kordež tako piše, potem je nekaj na tem. Mislim, da je celo Jože P. Damijan enkrat nekaj zagovarjal v to smer.
Ali ne obstaja ena stvar, ki se ji reče 'Lafferjeva krivulja'? :)
Don't invest like a Joe. Invest like a Simon.

phnj90 je izjavil:

Česa nisi razumel, da moraš zdaj omenjati? Prevzemi iniciativo, nehaj okopavat paradajz, se razburjat na slo-
tech.com in limat brezvezne youtube videe. Be the action or be the maha (latest active instance).

Zakaj pa bi?

phnj90 je izjavil:

Si ti tisti legendaren jype??

Mogoce. Mogoce pa ne.

Utk ::

Ni jype, samo kreten je.

Kot smo napovedali, zakon o RTVju pada na ustavnem. Očitno bo treba tudi ustavno sodišče zamenjat, očistit, denacifizirat, ali kako se že temu reče.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Utk ()

Golob se je zafrknil ker ne moreš zadev tako obrniti v enem mesecu.
Zanimiv mi je ta res pritisk kar se tiče nepremičnin in očitno gredo z glavo skozi zid. Tega si ne znam predstavljat drugače kot tako, da določenemu delu mladih, ki so aktivni tam okoli 8. marca po letih teče voda v grlo in vedo, da je to zadnja šansa za flet v LJ. Dobesedno it's now or never/this is it. Če si aktivist, star tam malo čez 30 potem nimaš časa niti 5 let niti 10 let, ker si lahko flet v LJ dobiš samo preko politične akcije, ki mora uspeti po hitrem postopku. Nekdo mlad, ki je star 20 let ima čas, da zbere denar, lahko povleče še poteze. Tisti krepko nad 30 pa ne več. Mislim, da so zato tudi pritiskali na javno mnenje 8. marec preko Twitterja v smislu, mladi ki jih mi poznamo si ne morejo kupiti nič, niti sobe. Vprašanje pa je kaj so tisti mladi ki jih oni poznajo študirali, koliko časa so študirali, kaj delajo in koliko imajo prihrankov.

RobertoH ::

Grozno kako so nastopili gasilci, to ni ničemur podobno. Kje je dialog? Ma kej protestiraste sej ste ja svobodni, to ni pravi načina, ta ulica in to. Ma vsesti se treba za mizo, zdaj so drugačni časi.

Ghost7 ::

RobertoH je izjavil:

Grozno kako so nastopili gasilci, to ni ničemur podobno. Kje je dialog? Ma kej protestiraste sej ste ja svobodni, to ni pravi načina, ta ulica in to. Ma vsesti se treba za mizo, zdaj so drugačni časi.

:D Sam Golob nas je počastil z obiskom! :))

Mal so pa res preteral :D
Sploh tisto, da je nekaj explodiralo in letelo k ministrici :D

To je blo na nivoju zloglasnih antivakserskih protestnikov :D
https://www.bitstamp.net/ref/OM6lA9mwoeRO5Rba/

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Ghost7 ()

Malidelničar je izjavil:

Golob se je zafrknil ker ne moreš zadev tako obrniti v enem mesecu.
Zanimiv mi je ta res pritisk kar se tiče nepremičnin in očitno gredo z glavo skozi zid. Tega si ne znam predstavljat drugače kot tako, da določenemu delu mladih, ki so aktivni tam okoli 8. marca po letih teče voda v grlo in vedo, da je to zadnja šansa za flet v LJ. Dobesedno it's now or never/this is it. Če si aktivist, star tam malo čez 30 potem nimaš časa niti 5 let niti 10 let, ker si lahko flet v LJ dobiš samo preko politične akcije, ki mora uspeti po hitrem postopku. Nekdo mlad, ki je star 20 let ima čas, da zbere denar, lahko povleče še poteze. Tisti krepko nad 30 pa ne več. Mislim, da so zato tudi pritiskali na javno mnenje 8. marec preko Twitterja v smislu, mladi ki jih mi poznamo si ne morejo kupiti nič, niti sobe. Vprašanje pa je kaj so tisti mladi ki jih oni poznajo študirali, koliko časa so študirali, kaj delajo in koliko imajo prihrankov.

Ma sem rekel že pred volitvami, da bo potreben čas, vsaj 2 mandata preden lahko popravimo vse kar je naredila vlada Janeza Janše. Kar se tiče stanovanj pa sigurno v prvi vrsti zaslužni in tisti, ki se borijo za prave vrednote. Te ljudi potrebujemo v prestolnici da so pri roki, ko hudič vzame šalo. Tako, počasi bo vse urejeno. Ma kadrovanje je že skoraj urejeno, še nekaj jih je za odstranit. Upokojence bomo pomirili z anketami in listki, tako si zagotovimo glasove, ma ne bom prepustil Tržičanu niti kosa torte. Včeraj je Bucika nekaj pljuvala po meni in vladi, sem jo danes posedel za mizo in bo urejeno tudi to.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: RobertoH ()

nejc_nejc ::

Men za trojko, opisano pred parimi posti totalno dol visi.
Me samo zanima, koliko €€€, se je zaradi neprihoda skanaliziralo drugam in sem kot državljan oškodovan?

nejc_nejc je izjavil:

Me samo zanima, koliko EUREUREUR, se je zaradi neprihoda skanaliziralo drugam in sem kot državljan oškodovan?

Skanaliziral se je samo čas, takrat smo potrebovali samo čas in ne denarja. Časa je dovolj. Tudi vsi kazalci so v odličnem stanju po prevzemu oblasti smo jih hitro obrnili navzgor, cene temu sledijo. Švica je blizu, ma pustite mi delat in ne razgrajat po ulicah, ste imeli dovolj razgrajanja, zdaj je čas za delo. Vsem zahtevam bomo ugodili, pripravljajo se reforme, ki so že v PDF obliki na mojem Applu. Luka trdo dela, ob kavicah za 8EUR, ko imamo čas je vedno na prenosniku in ureja reforme,ma sem mu dejal Luka pa daj spij kavico v miru pa si niti tega ne privošči. Fejst fant.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: RobertoH ()

nejc_nejc je izjavil:

Me samo zanima, koliko €€€, se je zaradi neprihoda skanaliziralo drugam in sem kot državljan oškodovan?

Uf ogromno. Poglej s kakšnimi zneski smo reševali banke ;)

Utk je izjavil:

Ni jype, samo kreten je.

Kot smo napovedali, zakon o RTVju pada na ustavnem. Očitno bo treba tudi ustavno sodišče zamenjat, očistit, denacifizirat, ali kako se že temu reče.

Torej si zelis svojo nova24 retoriko tudi na RTVSLO? Klasicna SDSovska fora, skoditi celotni Sloveniji cimbolj... najprej vse poneumiti do svojega nivoja, potem pa jih sesuti z izkusnjami.

Zgodovina sprememb…

Nič ni bolj škodljivega od preskakovanja zakonov. Tudi pri zapiranju v občine je blo isto.

Utk je izjavil:

Nič ni bolj škodljivega od preskakovanja zakonov. Tudi pri zapiranju v občine je blo isto.

Ja tak občutek imam jaz, da Golob stalno preskakuje.
P.S. - nisem covid-19 teoretik zarote, ampak zapiranje občin je bila kolosalna neumnost. Čeprav so imeli v tujini bistveno bolj strogo, očitno bi za Slovence bilo bolje čim bolj odprto.

Zgodovina sprememb…

Levičarji načeloma niso čisto nič drugačni od desničarjev. Eni in drugi so neumni kot noč, pokvarjeni da ne govorimo, zato eni in drugi izkoriščajo vse kar je možno, da drugo stran uničijo. Če si normalen in nevtralen, so oboji enako grozni. Fanatiki na eni in drugi strani pa seveda vidijo samo svojo oz. drugo stran.

Zdaj bi delali še en zakon o RTV_Slovenija, znova po hitrem postopku?! :))

Na RTV divja vojna, vsak dan kakšnega odnesejo ven, zato je takoj potrebno zamenjati vseh 5, vemo katerih, da se bo zadeva umirilia in depolitizirala. Le tako, lahko dosežemo 100 % reprezentativnost ljudstva. Ker če tega po hitrem postopku ne naredijo in se bodo desničarji še naprej vtikali v program, potem ne bomo mogli več gledati Nikce in Jenula, kar predstavlja največjo katastrofo po potresih v Posočju, polomiji, grozovitih poplavah in pandemiji. :))

Ma ni res desničarji so bolj zlobni, govorim iz izkušenj.

nejclp ::

Blazen problem, komot se da spucat RTV po starem zakonu, še manj jajotovih bo notri pa več naših.

RobertoH je izjavil:

Ma ni res desničarji so bolj zlobni, govorim iz izkušenj.

V bistvu niso toliko zlobni, kot so butasti in sluzavi. Govorim iz izkušenj

Zgodovina sprememb…

• spremenil: nejclp ()

Reprezentativnost ljudstva na RTV lahko zagotavljajo samo levičarji. Znano. :)) Samo 99 %, je premalo in je potrebno po hitrem postopku spremeniti zakon.

Wrop je izjavil:

Reprezentativnost ljudstva na RTV lahko zagotavljajo samo levičarji. Znano. :)) Samo 99 %, je premalo in je potrebno po hitrem postopku spremeniti zakon.

A sem jaz kriv, če so sposobni večinoma na levici. Mojbog, kere amaterje mormo gledat, to ni res. Spucat vse, razen Pirkoviča, on je comedy gold.

nejclp je izjavil:

Wrop je izjavil:

A sem jaz kriv, če so sposobni večinoma na levici. Mojbog, kere amaterje mormo gledat, to ni res. Spucat vse, razen Pirkoviča, on je comedy gold.

Pravzaprav je problem drugje. Da bi lahko zagovarjal desnico moras biti butast sicer tega sranja preprosto ne mores prezveciti.

Zgodovina sprememb…

V nasprotju z Levičarji, ki vidimo, da ste sam cvet inteligence.

Utk je izjavil:

Kje pa, ampak vsaj približno dosegamo higienski minimum. Desnjakarji so že zdavnaj regresirali, tja nekam v animalične, komajda čuteče življenske oblike.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: nejclp ()

Utk je izjavil:

Tule se zacne, potem pa samo nadaljuje. Poslusaj, ce imas dovolj intelekta. Verjetno nimas.

PovemVfaco ::

nejclp je izjavil:

Wrop je izjavil:

Možina mora tud ostat, po moje Pirko rage quitne, če si ne bi mogla drug drugemu v rit lezt in nagrad podeljevat.

111111111111 ::

wcpapir je izjavil:

Boljše vlade kot jo imamo je še nismo imeli in je več ne bomo imeli, razen če izvolimo iste na naslednjih volitvah. Državljani smo zadovoljni prav v vseh slojih, vseh starostih in na vseh koncih, razen par posameznikov.

Pa gasilcev.
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.

hendriks ::

https://n1info.si/novice/slovenija/odlo...

"Zavladala panika" :)) Kdor je takrat na tiskovki poslušal Gregorčiča in ga razumel, mu je jasno da zakon ne more biti sprejet. Pa tudi če bi po nekem čudnem naključju bil, bo presoja šla na ESČP, kjer bo padla. In naši ustavni sodniki se bodo v zemljo vdrli. Tako da če ostane 5:3, je še upanje za državo.

PovemVfaco je izjavil:

nejclp je izjavil:

Wrop je izjavil:

Možina mora tud ostat, po moje Pirko rage quitne, če si ne bi mogla drug drugemu v rit lezt in nagrad podeljevat.

Možina je itak dobil prešernovo po politični liniji, kaj hudiča še hoče? Naj gre na prosti trg!

Tule se zacne, potem pa samo nadaljuje. Poslusaj, ce imas dovolj intelekta. Verjetno nimas.

Če ga bi ti imel, bi razumel, da v resnici prizna to kar se levičarjem očita. V svoji izmišljeni "realnosti" so si postavili neke dogme, in znotraj teh dogm njihova logika velja. Enako kot kršanstvo, islam, in vse druge vere. Ki so ravno tako neumnost.
Desničarji, razen ekstremov, nimajo nič proti pravicam gejev, trans, migrantov, itd. Ampak zanikovanje, da iz tega lahko nastane nek problem, ni znanost.

nejclp je izjavil:

PovemVfaco je izjavil:

nejclp je izjavil:

Wrop je izjavil:

Možina je itak dobil prešernovo po politični liniji, kaj hudiča še hoče? Naj gre na prosti trg!

Pravilno. Za Možino je prosti trg. Prav tako za preostali RTV. Naročniški model bi bil povsem ok.

Utk je izjavil:

Če ga bi ti imel, bi razumel, da v resnici prizna to kar se levičarjem očita. V svoji izmišljeni "realnosti" so si postavili neke dogme, in znotraj teh dogm njihova logika velja. Enako kot kršanstvo, islam, in vse druge vere. Ki so ravno tako neumnost.
Desničarji, razen ekstremov, nimajo nič proti pravicam gejev, trans, migrantov, itd. Ampak zanikovanje, da iz tega lahko nastane nek problem, ni znanost.

Saj sem rekel, da verjetno nimas. Se spomnis prvih stirih tock, ki jih je nastel? Nimas tega.

"Po oceni vlade bi predlagane priče lahko izčrpno opisale dogajanje, ki je privedlo do kritičnih razmer na RTV Slovenija, ter škodljive posledice za Radiotelevizijo Slovenija ob morebitnem zadržanju novele zakona o RTVS," je predlog ustavnemu sodišču za javno obravnavo in zaslišanje prič obrazložila vlada.

Mislim, vlada pričakuje od US, da odloči o konkretnih ljudeh na RTV ali jih je treba zamenjat ali ne, ne samo o samem zakonu, ki je ali ni protiustaven.

Kam smo prišli... Če bi Janša kaj takega izvajal, bi blo konec sveta.

Zgodovina sprememb…

Wrop je izjavil:

nejclp je izjavil:

PovemVfaco je izjavil:

nejclp je izjavil:

Wrop je izjavil:

Pravilno. Za Možino je prosti trg. Prav tako za preostali RTV. Naročniški model bi bil povsem ok.

Kje pa, vsaka resna nacija mora met nacionalko. Za vsebine, ki jih drugje ni.Pa absolutno mora zgubo delat, ne pa da tekmuje za gledanost s poptvji.

132552 je izjavil:

Utk je izjavil:

Saj sem rekel, da verjetno nimas. Se spomnis prvih stirih tock, ki jih je nastel? Nimas tega.

Nimate jih vi. V Nemčijo naselit 1 mio migrantov iz Afganistana letno pač ni racionalno, kdor trdi da je, je pač verski blazneš.

Utk je izjavil:

132552 je izjavil:

Utk je izjavil:

Nimate jih vi. V Nemčijo naselit 1 mio migrantov iz Afganistana letno pač ni racionalno, kdor trdi da je, je pač verski blazneš.

No dodatna tocka, ki je ni navedel je empatija. Tudi te nimas. Pa se to, da se nemsko prebivalstvo stara in da druzba ne more funkcionirati brez stalnega doliva prebivalstva tudi ne razumes. Ce ni otrok jih je treba od nekje dobiti. Bomo tudi mi to poceli, samo nemci poberejo smetano, ker zacnejo dovolj zgodaj, mi pa kar nam ostane (ker trmarimo).

Podobno kot smo naredili 30 let nazaj, nemci so uvazali inzenerje in doktorje od kjerkoli se je dalo, mi smo pa skorajda zid postavili na Kolpi (no, cez dva desetletja smo ga tudi zares). In zdaj bi uvazali zdravnike, ki so ze davno v nemciji in bomo vzeli tudi zivinozdravnike, samo, da je ze kdaj drzal stetoskop v roki. Pac retarded mentaliteta.

Zgodovina sprememb…

No dodatna tocka, ki je ni navedel je empatija. Tudi te nimas.

Ne, to ni empatija, ker Nemčija nekoristne pošlje direkt nazaj. Če bi to delali iz empatije, bi obdržali vse, tudi nesposobne, ker oni še bolj rabijo pomoč. Vidiš, kako ste zblojeni?

Pa se to, da se nemsko prebivalstvo stara in da druzba ne more funkcionirati brez stalnega doliva prebivalstva tudi ne razumes. Ce ni otrok jih je treba od nekje dobiti. Bomo tudi mi to poceli, samo nemci poberejo smetano, ker zacnejo dovolj zgodaj, mi pa kar nam ostane (ker trmarimo).

Zato pa tudi njim manjka gora zdravnikov, pa tudi vodovodarjev, in vseh ostalih, ker, čeprav obdržijo samo malo bolj sposobne, so gore teh migratnov še zmeraj nesposobne samostojnega preživetja. Če vzameš 100,000 ljudi, morajo statistično bit med njimi predstavniki vseh poklicov. Izkaže se da ni tako. Vseh 100,000 je praktično nesposobnih za kaj drugega kot tekoči trak, Nemci, pa ne nemci, mi, Poljaki, itd., jim moramo zgradit mesta, zdravit, napeljat elektriko itd, ker med njimi ni poklicov, ki bi delali karkoli koristnega.

Utk je izjavil:

Milijon migrantov iz Afganistana v Nemčijo letno? To mi je všeč, da so desnjakarji kreativni. Škoda, da samo s številkami.

Utk je izjavil:

Zato pa tudi njim manjka gora zdravnikov, pa tudi vodovodarjev, in vseh ostalih, ker, čeprav obdržijo samo malo bolj sposobne, so gore teh migratnov še zmeraj nesposobne samostojnega preživetja. Če vzameš 100,000 ljudi, morajo statistično bit med njimi predstavniki vseh poklicov. Izkaže se da ni tako. Vseh 100,000 je praktično nesposobnih za kaj drugega kot tekoči trak, Nemci, pa ne nemci, mi, Poljaki, itd., jim moramo zgradit mesta, zdravit, napeljat elektriko itd, ker med njimi ni poklicov, ki bi delali karkoli koristnega.

Tudi tekoci trak je potreben, da se proizvodnja premika, ali pa mogoce, da dejansko imajo otroke, ki se bojo solali v nemskih solah, v nemske zdravnike, je tudi zelo koristno. Pac gledajo malo za naprej, desnicarji pa gledajo predvsem nazaj (vsako namigovanje na ww2 je zgolj nakljucje).

Utk je izjavil:

Desničarji so bad, ker gledajo v postelje ostalih. Levičarji so good, ker gledajo v denarnice ostalih. :)) Pravijo levičarji.
Liberalci ne gledamo v postelje, pa tudi apetiti po tujih denarnicah so precej manjši.

Wrop je izjavil:

Desničarji so bad, ker gledajo v postelje ostalih. Levičarji so good, ker gledajo v denarnice ostalih. :)) Pravijo levičarji.
Liberalci ne gledamo v postelje, pa tudi apetiti po tujih denarnicah so precej manjši.

Ampak odlično pa znate rit nastavit, po potrebi.

132552 je izjavil:

Utk je izjavil:

Tudi tekoci trak je potreben, da se proizvodnja premika, ali pa mogoce, da dejansko imajo otroke, ki se bojo solali v nemskih solah, v nemske zdravnike, je tudi zelo koristno. Pac gledajo malo za naprej, desnicarji pa gledajo predvsem nazaj (vsako namigovanje na ww2 je zgolj nakljucje).

Bom še enkrat napisal, ker vidim, da si bolj počasen (verjetno zato tako v rit ležeš levičarjem, ker so oni kao pametni).
Od njih imajo korist kapitalisti, za poceni delovno silo, zarad katere je treba uvozit še več poceni delovne sile, da jim zgradi stanovanja, ki jih financira država, dobiček pa spet poberejo kapitalisti. Morda ste levičarji strašno ponosni nase na nekih woke univerzah, ampak še bolj so pa ponosni na vas kapitalisti, ki se vam v ksiht smejejo služijo zarad vaše zblojene logike. Vsi ostali so pa zarad tega bolj revni. Vključno z vami.

nejclp je izjavil:

Utk je izjavil:

Milijon migrantov iz Afganistana v Nemčijo letno? To mi je všeč, da so desnjakarji kreativni. Škoda, da samo s številkami.

Tolk jih nekje prečešejo, kot sem reku, večino jih potem pošljejo v resnici nazaj slej ko prej, ker so popolnoma nekoristni.

Zgodovina sprememb…

Buggy ::

Utk je izjavil:

"Po oceni vlade bi predlagane priče lahko izčrpno opisale dogajanje, ki je privedlo do kritičnih razmer na RTV Slovenija, ter škodljive posledice za Radiotelevizijo Slovenija ob morebitnem zadržanju novele zakona o RTVS," je predlog ustavnemu sodišču za javno obravnavo in zaslišanje prič obrazložila vlada.

Mislim, vlada pričakuje od US, da odloči o konkretnih ljudeh na RTV ali jih je treba zamenjat ali ne, ne samo o samem zakonu, ki je ali ni protiustaven.

Kam smo prišli... Če bi Janša kaj takega izvajal, bi blo konec sveta.

Mislim, arestanta je US spustilo iz aresta ker naj bi bilo to v korist demokracije, ne ker bi bil nedolzen.

Res, kam smo prisli...demokracija morda ni trpela je pa zato cela drzava.

https://www.dnevnik.si/1042700213

Mislim, arestanta je US spustilo iz aresta ker naj bi bilo to v korist demokracije, ne ker bi bil nedolzen.

US ni odločalo ali je kriv ali nedolžen, ampak kako in za kaj je bil obsojen.
Tudi v tem primeru nima US kaj odločat ali je nek urednik na RTV dober ali ne, ampak ali je to legalen način menjave.

Vem, da je za vas fašiste to čudno in nerazumljivo.

Utk je izjavil:

Bom še enkrat napisal, ker vidim, da si bolj počasen (verjetno zato tako v rit ležeš levičarjem, ker so oni kao pametni).
Od njih imajo korist kapitalisti, za poceni delovno silo, zarad katere je treba uvozit še več poceni delovne sile, da jim zgradi stanovanja, ki jih financira država, dobiček pa spet poberejo kapitalisti. Morda ste levičarji strašno ponosni nase na nekih woke univerzah, ampak še bolj so pa ponosni na vas kapitalisti, ki se vam v ksiht smejejo služijo zarad vaše zblojene logike. Vsi ostali so pa zarad tega bolj revni. Vključno z vami.

Se vedno zabremzan s petami do kolen v pesku? No pa ti bom se enkrat napisal, ker tako globoko lezes v rit JJu, da samo se prstki ven gledajo.

Starega prebivalstva je vedno vec, otrok je vedno manj. Nekdo mora vzdrzevati vse skupaj, da se ne podre. Ce nimas - uvozis. Ce ni kadrov, ki bi jih lahko uvozil, si jih ustvaris, tako, da uvozis potencialne druzine od tam, kjer so navajeni imeti deset otrok. Ki jih potem ti izsolas.

Zgodovina sprememb…

PovemVfaco ::

Utk je izjavil:

Od njih imajo korist kapitalisti, za poceni delovno silo, zarad katere je treba uvozit še več poceni delovne sile, da jim zgradi stanovanja, ki jih financira država, dobiček pa spet poberejo kapitalisti.

Kdaj smo nehali z mantro, da kar je za kapitaliste dobro, je dobro za vse, ker kapitalisti službe nudijo in vse priteče dol?

PovemVfaco je izjavil:

Utk je izjavil:

Od njih imajo korist kapitalisti, za poceni delovno silo, zarad katere je treba uvozit še več poceni delovne sile, da jim zgradi stanovanja, ki jih financira država, dobiček pa spet poberejo kapitalisti.

Kdaj smo nehali z mantro, da kar je za kapitaliste dobro, je dobro za vse, ker kapitalisti službe nudijo in vse priteče dol?

Ko je ugotovil, da se ga da zamenjati z afganistancem za manjsi denar.

Buggy ::

Ce je odlocalo o tem ali se dela z njegovim bivanjem v zasluzenem arestu skoda demokraciji opozicijskega veljaka, lahko tudi odloca o tem ali so ljudje, ki so imeli STA za talko vec kot leto, primerni za to nastavljeno pozicijo oz. ali se s tem dela nepopravljiva skoda nacionalki, neodvisnem novinarstvu in ljudstvu.

nejclp je izjavil:

Wrop je izjavil:

nejclp je izjavil:

PovemVfaco je izjavil:

nejclp je izjavil:

Wrop je izjavil:

Kje pa, vsaka resna nacija mora met nacionalko. Za vsebine, ki jih drugje ni.Pa absolutno mora zgubo delat, ne pa da tekmuje za gledanost s poptvji.

Ne ne rabi. Lahko pa ima naročniško. Če drugje vsebin ni, potem si jo ustvarite sami ali pa za to plačajte drugim.
No, nekaj malega obstaja, ampak za to ne rabimo 2500 zaposlenih.
Tudi izgube ne rabi delati. Tudi ne rabi siromašiti denarnice ostalih, če ne gledajo produciranih vsebin. Pa navsezadnje mora tudi tekmovati za gledanost televizije, ne samo s poptvji, ampak tudi z ostalimi vsebinami.
Dobro, naši družbenopolitični delavci se delajo, da jim delovno mesto pripada. Če jih kdo gleda, je drugotnega pomena.
««
34 / 41
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Ali je Svoboda izdala ljudstvo in demokracijo? (strani: 1 2 3 418 19 20 21 )

Oddelek: Loža
1001121582 (79659) 111111111111
»

Referendum (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Problemi človeštva
40246145 (32389) Nesta

Več podobnih tem