Forum » Loža » Kaj se gre naš Golob?
Kaj se gre naš Golob?
Temo vidijo: vsi
nejclp ::
100% nima jajo nič zraven.
Z stranjo "Kosovo-online" nima Jajo nič. Za afero in akterji te afere, pa seveda ima. In to a lot.
Čak malo. Dokaz za to, da je zadaj Janša, je v tem, da so v isti aferi namočili še Janševega prijatelja?
ne, dal sem dokaz, da jajo ni zraven, valjda ni značilno zanj, da bi zajebal prijatelje zaradi lastnih interesov.
100% nima jajo nič zraven.
Z stranjo "Kosovo-online" nima Jajo nič. Za afero in akterji te afere, pa seveda ima. In to a lot.
Valjda. Srbi si pa tudi ne bi kar tako stvari izmišljali in napamet napadali Kurtija.
111111111111 ::
Razlika je samo, da se pri Golobu ni za bati totalitarnosti, vojaskega udara, zatiranja svoboscin, zatiranja manjsin, poneumljanju prebivalstva (nova24 - model za rtvslo), posiljevanja s skrajno debilno RKC, dajanju prednosti zavrti kmetavzarski "kulturi" in "razmisljanju" ipd.
- brisati meso iz jedilnika
- 10% prihraniti na električni energiji, če želiš ceno 217€, prej 30% prihranka in cena 470€
- napoved vojne zdravnikom
- opravičevanje Jankoviču
- koordinator za preprečevanje sovražnega govora
- zdravstveno reformo bo vodil sam, ker je najbolj sposoben in Loredan nima za burek.
OK, vsak RKC pa res ne rine v ospredje. Drugače pa so zgoraj zametki totalitarizma.
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.
matobeli ::
V firmah je normalno in pričakovano da se CEO osebno angažira v najpomembnejši projekt v njegovem mandatu. Pa ne samo od njega, PR ekipa, logistika... od vseh je pričakovano da ga bodo prednostno obravnavali.
badabook ::
111111111111 je izjavil:
- brisati meso iz jedilnika
Se ena kozlarija, ki se jo je izmislil SDS. Skratka postavili so slamnatega moza in zdaj ga naivnezi pretepate. Dejansko nima nic skupnega z realnostjo.
111111111111 je izjavil:
- opravičevanje Jankoviču
Ce se zmotis se opravicis. Ne vidim problema.
Ostalo pa nimam pojma od kje si privlekel oz. vem, samo so spet nekje v dezelah slamnatih moz, pa se mi niti ne da razlagati.
Pac kmetje obvladajo postavljanje pticjih strasil. Kjer se njihova ekspertiza pocasi konca.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: badabook ()
111111111111 ::
Pac kmetje obvladajo postavljanje pticjih strasil. Kjer se njihova ekspertiza pocasi konca.
Golob je povedal: "Mislim, da moramo porabiti manj mesa. Ne pravim, da ga moramo povsem prenehati uživati, ampak da ga jejmo manj. Bolj se moramo osredotočiti na sadje in zelenjavo oziroma na rastlinske vire,"
“Vsak lahko začne na individualni ravni, recimo z dieto”
https://n1info.si/novice/slovenija/golo...
Torej se bodo kmetje preusmerili iz živinoreje v poljedelstvo in to v času podnebnih sprememb? :D Res bomo kmalu na dieti, ko bo domače in lokalno izginilo iz jedilnikov. :D
Jankoviču se opravičiš, en teden za tem, ko z njim podpišeš pogodbo o sodelovanju v Ljubljanskem občinskem svetu?
Ostalih ti ne mislim, razlagat, ker še o osnovah nimaš pojma.
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.
111111111111 je izjavil:
Golob je povedal: "Mislim, da moramo porabiti manj mesa. Ne pravim, da ga moramo povsem prenehati uživati, ampak da ga jejmo manj. Bolj se moramo osredotočiti na sadje in zelenjavo oziroma na rastlinske vire,"
In prav je povedal, to strokovnjaki in medicina trobijo ze vsaj 30 let. V cem je problem?
111111111111 je izjavil:
podnebnih sprememb?
Podnebnih sprememb itak ni(tm). Razen tega rastejo rastline v spaniji in na siciliji v taksnih pogojih, da je slovenija za njih raj.
111111111111 je izjavil:
Jankoviču se opravičiš, en teden za tem, ko z njim podpišeš pogodbo o sodelovanju v Ljubljanskem občinskem svetu?
In? Kje vidis problem? Ce se zmotis se opravicis.
111111111111 je izjavil:
Ostalih ti ne mislim, razlagat, ker še o osnovah nimaš pojma.
Izkazuje se, da ne samo, da ti nimas o osnovah nobenega pojma, ampak da se gladko nakladas neumnosti, ki jih niti podkrepiti ne mores.
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: Kayzon ()
hipertija ::
badabook - ti ga kar zagovarjaj, nenazadnje ti Golob zagotavlja socialno, ti pa res ne moremo zameriti.
Prekle za kurnk
badabook - ti ga kar zagovarjaj, nenazadnje ti Golob zagotavlja socialno, ti pa res ne moremo zameriti.
Meni? Pa saj je ze 30 let jasno, da desnico zagovarjajo samo denarno najbolj ogrozene skupine prebivalstva. Ti jih pa pihnes.
Zgodovina sprememb…
Tebi osebno ja, ali pa ženi. Povej, kakšno korist imaš od njega? Če imaš firmo, ti je zvišal prispevke, če si zaposlen te je približal k minimalcu, če plačuješ zdravstveno zavarovanje ti ne zagotavlja zdravnika. Povej, kaj imaš od njega... vemo kateri bazeni volilcev so bili za njega in g. Kučana iz ozadja.
Prekle za kurnk
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: hipertija ()
Tebi osebno ja, ali pa ženi. Povej, kakšno korist imaš od njega? Če imaš firmo, ti je zvišal prispevke, če si zaposlen te je približal k minimalcu, če plačuješ zdravstveno zavarovanje ti ne zagotavlja zdravnika.
Vse skupaj se mi zdijo popolnoma normalni ukrepi za vzdrznost drzave, razen tega poizkusa popraviti skodo, ki ste jo SDSovci in RKC naredili zdravstvu, zobozdravstvo vam je uspelo uniciti, zdravstva pa vam mogoce ravno zaradi Goloba ne bo uspelo. Kaj ste pa sami naredili za zdravstvo, pa vidimo danes, ceprav zdaj to pripisujete Golobu - kar je precej noro, se eno leto ni na oblasti, pa je povzrocil vse zdravstvene probleme, ceprav se o njih govori ze vsaj 30 let v katerih niste naredili nicesar, razen, kot ze omenjeno, ste unicili zobozdravstvo do mere, da ljudje hodijo na hrvasko popravljat zobe.
In to, da se unicevalci zdravstvenega sistema zaganjate vanj, samo dokazuje, da dela nekaj prav. Sploh, ko se zacnejo razni Bitenci in Joci oglasati.
Zgodovina sprememb…
Oprosti Badabook, ampak to da PV "štrajka" skupaj z narodom na ulici je ena taka velika blamaža za njega, še večja pa za Slovenijo, da ne govorim da je to dobesedno norčevanje iz ljudi. Pusti ti SDS in RKC, zdravstvo je v razsulu še precej dlje. Še enkrat, nisi mi povedal, kaj imaš od njega ?
Kaj pa dela glede zdravstva prav?
Prekle za kurnk
Oprosti Badabook, ampak to da PV "štrajka" skupaj z narodom na ulici je ena taka velika blamaža za njega, še večja pa za Slovenijo, da ne govorim da je to dobesedno norčevanje iz ljudi. Pusti ti SDS in RKC, zdravstvo je v razsulu še precej dlje. Še enkrat, nisi mi povedal, kaj imaš od njega ?
Edini, ki sploh kaj dela. NSi+SDS vlada ni v dveh letih naredila nicesar.
Kaj pa dela prav pa ne bom presojal po tem, ko je 3/4 leta na oblasti, kjer se je od tega moral vecino casa ukvarjati z SDSovskimi sabotazami.
Zgodovina sprememb…
Edini, ki sploh kaj dela. Kaj pa dela prav pa ne bom presojal po tem, ko je 3/4 leta na oblasti, kjer se je od tega moral vecino casa ukvarjati z SDSovskimi sabotazami.
Če je kdo delal sabotaže, so tile tvoji zagovorniki do zadnjih volitev. A zdaj, če obstaja opozicija, je pa to že kar sabotiranje? Veš kam vodi sistem, če ni opozicije? O tem, da pišeš da je edini, ki še kaj dela... svaka čast, da je naredil tako močno ekipo, da zdaj sam dela vse in vse ve.
Še tretjič, kaj imaš od njega mi povej.
Prekle za kurnk
Edini, ki sploh kaj dela. Kaj pa dela prav pa ne bom presojal po tem, ko je 3/4 leta na oblasti, kjer se je od tega moral vecino casa ukvarjati z SDSovskimi sabotazami.
Če je kdo delal sabotaže, so tile tvoji zagovorniki do zadnjih volitev. A zdaj, če obstaja opozicija, je pa to že kar sabotiranje? Veš kam vodi sistem, če ni opozicije? O tem, da pišeš da je edini, ki še kaj dela... svaka čast, da je naredil tako močno ekipo, da zdaj sam dela vse in vse ve.
Še tretjič, kaj imaš od njega mi povej.
Prihodnost v relativno normalni drzavi. Od SDS nisem imel popolnoma nic in stalno stagnacijo v banana republiko. Se tisto, kar pravis, da si pridobil od SDSa so bili nevzdrzni populizmi, ki bi jih SDS sam moral umakniti, ce bi zmagal. Pa k sreci ni.
Pac jaka muda, pred volitvami na katerih ves, da bos izgubil, potalas nek denar, ki ga nimas ljudem, potem pa po volitvah, ko je nekdo prisiljen cistiti tvoj drek za tabo kricis nanj, da ti je vse vzel. Pa niti ni prvic, tudi predzadnja SDSova vlada je naredila enako in enako je pustila drzavo na robu sindikalnih protestov.
Kaksni nemarnezi, poden od ljudi.
Zgodovina sprememb…
Notnow ::
Oprosti
Prihodnost v relativno normalni drzavi. Od SDS nisem imel popolnoma nic in stalno stagnacijo v banana republiko. Se tisto, kar pravis, da si pridobil od SDSa so bili nevzdrzni populizmi, ki bi jih SDS sam moral umakniti, ce bi zmagal. Pa k sreci ni.
Pac jaka muda, pred volitvami na katerih ves, da bos izgubil, potalas nek denar, ki ga nimas ljudem, potem pa po volitvah, ko je nekdo prisiljen cistiti tvoj drek za tabo kricis nanj, da ti je vse vzel. Pa niti ni prvic, tudi predzadnja SDSova vlada je naredila enako. Kaksni nemarnezi.
haha dobr trolaš..pravi mali naci :) 3/4 ljudem se že kolca po korona časih..bi vedel,če bi kdaj šel iz svojga naci mehurčka med ljudi...
Sanjač pa si ja. Glavno da je socialna podpora pa je to to!
Jah brez nje bi bil ti brez interneta in ne bi mogli brati tvojega fuzbalskega navijanja po slo-techu. Tako, da ja, verjetno je socialna podpora dobra vsaj zate, sicer bi lenoba raje delal namesto pa kradel iz mojih davkov.
haha dobr trolaš..pravi mali naci :) 3/4 ljudem se že kolca po korona časih..bi vedel,če bi kdaj šel iz svojga naci mehurčka med ljudi...
Upam, da vsaj sam razumes kaj pises. Ker jaz ne. Spet neke KPJ parole?
Zgodovina sprememb…
Sanjač pa si ja. Glavno da je socialna podpora pa je to to!
Jah brez nje bi bil ti brez interneta in ne bi mogli brati tvojega fuzbalskega navijanja po slo-techu. Tako, da ja, verjetno je socialna podpora dobra vsaj zate, sicer bi lenoba raje delal namesto pa kradel iz mojih davkov.
Upam, da vsaj sam razumes kaj govoris. Ker jaz ne. Spet neke KPJ parole?
ga ni takega scenarija, da bi v času ko je delovnih mest (takih i ovakih) na voljo, raje ležal doma in vlekel socialno. To je za egoiste, ki jih boli za cel svet, je pa takih očitno dovolj, da holob dobi volitve. Skoraj bi lahko rekel, da je delovnih mest na voljo toliko, kot vas je ljudi na socialki :)
Prekle za kurnk
ga ni takega scenarija, da bi v času ko je delovnih mest (takih i ovakih) na voljo, raje ležal doma in vlekel socialno./.../kot vas je ljudi na socialki :)
Preprican sem, da tvoje globoka projiciranja kazejo na tocno to. Pravzaprav kot falirani FDVjevec zraven se malo PRa za SDS opravljas za drobiz.
Sicer pa ze volitve po okrajih lepo pokazejo, da za SDS volijo predvsem socialni problemi. Kjer imas revscino, tam je SDS, saj za svoj obstoj nujno potrebuje neizobrazeno in nerazgledano volilno bazo, ki razume samo kar jim serviras na pladnu. Da je cela zadeva se bolj zblojena, za njih glasujejo ravno tisti, ki imajo od njih najmanj.
Me prav zanima, zakaj recimo za SDSa recimo en zarukan ptujski kmet, ki si mora zobe popravljati za 70 eurov na plombo. In ki lahko o protezi na starost samo sanja, saj si je ne bo mogel privosciti. Kot bi samim sebi srali na glavo.
Zgodovina sprememb…
Sicer pa ze volitve po okrajih lepo pokazejo, da za SDS volijo predvsem socialni problemi. HAHHAA
Res? Koliko sem jaz spremljal volitve, je golob dobil v najbolj zaostalih delih Slo, kjer je tudi največje št. socialnih problemov:
Zasavski bazen, Jeseniški bazen, Velenje itd. :) rabim še naštevati?
Res? Koliko sem jaz spremljal volitve, je golob dobil v najbolj zaostalih delih Slo, kjer je tudi največje št. socialnih problemov:
Prekle za kurnk
Sicer pa ze volitve po okrajih lepo pokazejo, da za SDS volijo predvsem socialni problemi. HAHHAA
Ne rabis nic nastevati, samo karto si poglej. Ker tvoja nastevanja se obicajno izkazejo za napacna (oz. nalasc zlagana). Kar je sicer tudi znacilnost desnicarjev. Da gredo po Goebbelsu in lazejo, dokler se ne prime.
Mimogrede, verjetno si opazil, da se revscina ne pokriva cisto z SDSovimi volilnimi okraji, ocitno vsi razen najbolj zarukanih kmetov pocasi dojemajo, da na desni strani ni za njih nicesar razen parole.
Zgodovina sprememb…
Daniel ::
Koliko računov je ustvaril v zadnjega pol leta? A se vodi kakšna statistika? :) Predvidevam, da je spet moj prijatelj p0f.
Koliko računov je ustvaril v zadnjega pol leta? A se vodi kakšna statistika? :) Predvidevam, da je spet moj prijatelj p0f.
Uuu, nekdo trola naprej z novim računom....
Zanimivo, da je navajanje dejstev za SDSovce trolanje. Skratka spet se spravljate na osebo, ne na problematicnosti lastnih zablod.
Neee, nima veze, da je 70% volilcev volilo proti vam, ker vas ne mara. Neeeee, problem je v teh 70%, ne v vas, ki ste zajebali Slovenijo se cisto vsak mandat, ki ste ga dobili.
Ste imeli priloznost blesteti, en mandat ste unicili zobozdravstvo in pridelali patrijo, ljudi zalivali s solzilcem, vodenje vlade pa zapustili z nerealnimi bomboncki za ljudi, ki so bili financno nevzdrzni in sindikati na okopih. Zadnji mandat enako, zalivali ljudi s solzilcem, razpizdili ljudi do tega, da se niso hoteli cepiti, dali zagon antivaxerskemu gnoju, hoteli privatizirati vode, unicevali zdravstvo, spet zapustili vladanje s kupom bombonckov in dolgov za naslednjo vlado in sindikati blizu vrelisca.
Pac, ko vladate ste neznosni. Kot opozicija ste nekonstruktivni in samo ovirate delovanje Slovenije. Neuporabni za karkoli.
Zgodovina sprememb…
Dajte mi prosim, za foro, povedati nekaj, kar ste v SDS naredili dobrega za vecino Slovenije. Mislim, ne nekaj nakazali in neuresnicili, povejte mi eno relevatno stvar, zaradi katere je Slovenija boljsi kraj za bivanje, tako nepolarizirano stvar (ne kjer ste praznili proracun v imenu ze tako prebogatih), kaj takega, kot recimo poizkusa sedaj Golob, urediti zdravstvo, od cesar bomo na boljsem vecina (razen zavarovalnic, elit in privatnih zdravnikov - za katih dobro delate sami). Eno stvar, samo tako, za foro, da se mi ne bo vec zdelo, da vse vedno in ves cas delate za lastno rit.
Zgodovina sprememb…
Notnow ::
Dajte mi prosim, za foro, povedati nekaj, kar ste v SDS naredili dobrega za vecino Slovenije. Mislim, ne nekaj nakazali in neuresnicili, povejte mi eno relevatno stvar, zaradi katere je Slovenija boljsi kraj za bivanje, tako nepolarizirano stvar (ne kjer ste praznili proracun v imenu ze tako prebogatih), kaj takega, kot recimo poizkusa sedaj Golob, urediti zdravstvo, od cesar bomo na boljsem vecina (razen zavarovalnic, elit in privatnih zdravnikov - za katih dobro delate sami). Eno stvar, samo tako, za foro, da se mi ne bo vec zdelo, da vse vedno in ves cas delate za lastno rit.
Hahaha jezus ej ka si ti zablojen...na:
Don't feed the troll...
solatko ::
hipertija - Prav je, da se tudi PV pojavi na protestih proti kasti, zaradi katere je bilo zmenjano največ ministrov v 32.letih. Fides ni zadovoljen z ničemer, kar pripravi vlada, ob poizkusu ukinitve dodatnega zavarovanja, skočijo pokonci zavarovalnice, ki razen Vzajemne, delajo čudovite dobičke na mladih, zdravih pacientih, da je zraven, ko se trgovci medsebojno dogovarjajo, koliko bojo še zaslužili extra profitov, ko edini prodajalec goriv, grozi s tožbo proti državi,........................
Ti sploh veš kaj hoče narediti? Kolikor je meni poznano, je to spopad zdravniško, farmacevtsko, zavarovalniških lobijev z državo, saj si nihče izmed naštetih ne želi sprememb! Tvoj idol se je s temi lobisti pajdašil, igral golf in fašistično podpiral nateg svetovnega prebivalstva s cepivi, za katere bomo čez 73 let izvedeli, za kaj so bila narejena, seveda je ob tem nekaj drobtinic padlo socialcem, večinoma pa v žep, blizu puklavca in takratne skupine fašistov. Socialo vlečejo ljudje zato, ker so na boljšem, kot, če delajo za minimalca!
Ti sploh veš kaj hoče narediti? Kolikor je meni poznano, je to spopad zdravniško, farmacevtsko, zavarovalniških lobijev z državo, saj si nihče izmed naštetih ne želi sprememb! Tvoj idol se je s temi lobisti pajdašil, igral golf in fašistično podpiral nateg svetovnega prebivalstva s cepivi, za katere bomo čez 73 let izvedeli, za kaj so bila narejena, seveda je ob tem nekaj drobtinic padlo socialcem, večinoma pa v žep, blizu puklavca in takratne skupine fašistov. Socialo vlečejo ljudje zato, ker so na boljšem, kot, če delajo za minimalca!
Delo krepa človeka
Alfonso ::
Se ti ne zdi da vse kar Golob dela je, da z lopato meče davkoplačevalski denar v JS, še največ v zdravstvo? Pa v svojo energetiko - 700mil dokapitalizacije. Drugega nič. Jemlje, dodatne obdavčuje (dohodnina, normiranci) realnemu sektorju da daje javnemu. Kaj je dobrega jajo naredil? Ne velik, nekaj pa je. Simič je v red spravil Furs, poenostavili so davke, kapitalski dobički so šli iz dohodnine. Znižal je najvišjo stopnjo na 45%. Vem da je tebi normalno da "bogati prasci", ki zaslužijo več kot 70k letno plačajo več kot 70% davka in prispevkov. Meni pač ni.
T440 ::
hipertija - Prav je, da se tudi PV pojavi na protestih proti kasti, zaradi katere je bilo zmenjano največ ministrov v 32.letih. Fides ni zadovoljen z ničemer, kar pripravi vlada, ob poizkusu ukinitve dodatnega zavarovanja, skočijo pokonci zavarovalnice, ki razen Vzajemne, delajo čudovite dobičke na mladih, zdravih pacientih, da je zraven, ko se trgovci medsebojno dogovarjajo, koliko bojo še zaslužili extra profitov, ko edini prodajalec goriv, grozi s tožbo proti državi,........................
Dementnež!
Predsednik vlade nima kaj protestirati, je*o te bog, predsednik vlade mora ukrepati. On ima na razpolago povsem druge vzvode kot Jožko Novak iz Spodnjega Dupleka. Resno, je*o vas lud zbunjenog, vam res ni nič jasno?? Se vidi, da ste pobrkali vse zadeve. Kaj naj gre zdaj Golob protestirati še proti carinikom, sodnikom, davčnim inšpektorjem, vzgojiteljicam.
Hahaha jezus ej ka si ti zablojen...na:
Don't feed the troll...
Skratka, se vedno je tvoj odgovor na argumente - ad hominem. Precej usmiljenja vredno, a pricakovano, kot sem ze dejal... zarukani kmetje, niso sposobni inteligentnega pogovora, kaj sele voditi drzavo, ceprav si delajo utvare, da to zmorejo, podobno kot tetraplegik sanja o rekordu na 100m z ovirami. Sanja lahko, sposoben pa ni.
Zgodovina sprememb…
Predsednik vlade nima kaj protestirati, je*o te bog, predsednik vlade mora ukrepati. On ima na razpolago povsem druge vzvode kot Jožko Novak iz Spodnjega Dupleka. Resno, je*o vas lud zbunjenog, vam res ni nič jasno?? Se vidi, da ste pobrkali vse zadeve. Kaj naj gre zdaj Golob protestirati še proti carinikom, sodnikom, davčnim inšpektorjem, vzgojiteljicam.
Ja, to smo videli, kako deluje pri Jansi/SDS - zaliva protestnike s solzilcem, po drugi strani pa jim krade iz zepa. No me veseli, da Golob protestira. Zelo zazeljena in skrajno neskodljiva reakcija.
Takole bi se odzval ti in Daniel:
Zgodovina sprememb…
Kot tudi ti lahko spišeš 10.000 besed dolg sestavek, v katerem boš vsekakor omenil ad hominem, poskusil užaliti vse, ki se ne strinjajo s tabo in obenem povedal popolnoma nič. Trolček po domače.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Daniel ()
Kot tudi ti lahko spišeš 10.000 besed dolg sestavek, v katerem boš vsekakor omenil ad hominem, poskusil užaliti vse, ki se ne strinjajo s tabo in obenem povedal popolnoma nič.
Nicesar argumentiranega se nisi povedal, razen, da si me poizkusal oblatiti, tako da mi je cisto vseeno, ce ne razumes kaj je ad hominem. Kar se ne cudim, pac nesposoben debate, ker se ti zdi posteno, da vsak Slovenec placa 70+ eurov za plombo vsakic, ko gre k zobozdravniku. Skodljivci nemarni.
Zgodovina sprememb…
T440 ::
Kot tudi ti lahko spišeš 10.000 besed dolg sestavek, v katerem boš vsekakor omenil ad hominem, poskusil užaliti vse, ki se ne strinjajo s tabo in obenem povedal popolnoma nič.
Nicesar argumentiranega se nisi povedal, razen, da si me poizkusal oblatiti, tako da mi je cisto vseeno, ce ne razumes kaj je ad hominem. Kar se ne cudim, pac nesposoben debate.
Glej, buhteljček, takole je.
Če misliš, da je OK da Golob protestira, potem ne razumeš nič o tem, kako oblast deluje. Oblast bi morala ukrepati, ne protestirati.
Njegovo sodelovanje na protestih zagovarjaš zato, ker Golob programa nima (zato ne more ukrepati). Izvoljen je bil na podlagi puhlice "SDNJ" in ne na podlagi programa. In zato ves čas trdim, da ste buhteljčki, ki vam je dovolj "SDNJ", dejansko največji škodljivci Slovenije in vredni vsega prezira.
P.S. Buhteljček ni ad hominem napad. Je zgolj dejanski opis stanja, da imamo opravka z osebo z glavo, napihnjeno kot buhteljček. Žal z zrakom, ne z možgani.
Ker je bilo namenjeno tebi, ne debati. Sicer razumem, da je zahtevno za razumeti. Sicer pa so vse vlade delale bedarije, tale pač slučajno vodi z naskokom.
Kakorkoli obrneš se je z denarjem prej razmetavalo, sedaj se je pa vse skupaj še okrepilo za dodatno stopnjo ali dve. Kako bi sicer nekdo, ki ni pri koritu lahko razumel situacijo, ko se recimo v energetiki pogovarjajo o nagradah in delitvah dobička, tudi upravam, država notri lopata denar, narod pa plačuje elektriko kot, da pride po pozlačenih žicah, ki so zaradi izjemnih uspehov naših energetikov že dolgo položene v zemlji in niso izpostavljene zunanjim vplivom...
Za plombo pa še v življenju nisem plačal, ne vem, kje ti živiš.
Kakorkoli obrneš se je z denarjem prej razmetavalo, sedaj se je pa vse skupaj še okrepilo za dodatno stopnjo ali dve. Kako bi sicer nekdo, ki ni pri koritu lahko razumel situacijo, ko se recimo v energetiki pogovarjajo o nagradah in delitvah dobička, tudi upravam, država notri lopata denar, narod pa plačuje elektriko kot, da pride po pozlačenih žicah, ki so zaradi izjemnih uspehov naših energetikov že dolgo položene v zemlji in niso izpostavljene zunanjim vplivom...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Daniel ()
matobeli ::
Badabook je izvrsten trol, točno ve kako je treba zaviti dejstva da je dosežen največji učinek.
Pol se pa janševci usajate točno tako kot je bilo predvideno
*popcorn time*
*popcorn time*
Mr.B ::
Vedno več demece.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
luli ::
Badabook je izvrsten trol, točno ve kako je treba zaviti dejstva da je dosežen največji učinek.
*popcorn time*
Res je. Med tem ko se Janševci in Antijanševci tolčete vam gre država v kurac. Ampak to ni pomembno. Pomembne je kdo je koga nadmudril na forumu.
Lonsarg ::
A nekdo ki ukine davcno rezidentstvo v sloveniji res lahko na stara leta pride nazaj in dobi zastonj zdravstvo?
A nekdo ki ukine davcno rezidentstvo v sloveniji res lahko na stara leta pride nazaj in dobi zastonj zdravstvo?
Nisem vedel, da je zastonj. Zakaj pa potem ti prostovoljci zahtevajo višje plače, namesto da bi zaplesali.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: luli ()
Nicesar argumentiranega se nisi povedal, razen, da si me poizkusal oblatiti, tako da mi je cisto vseeno, ce ne razumes kaj je ad hominem. Kar se ne cudim, pac nesposoben debate.
Glej, buhteljček, takole je.
Če misliš, da je OK da Golob protestira, potem ne razumeš nič o tem, kako oblast deluje. Oblast bi morala ukrepati, ne protestirati.
Njegovo sodelovanje na protestih zagovarjaš zato, ker Golob programa nima (zato ne more ukrepati). Izvoljen je bil na podlagi puhlice "SDNJ" in ne na podlagi programa. In zato ves čas trdim, da ste buhteljčki, ki vam je dovolj "SDNJ", dejansko največji škodljivci Slovenije in vredni vsega prezira.
P.S. Buhteljček ni ad hominem napad. Je zgolj dejanski opis stanja, da imamo opravka z osebo z glavo, napihnjeno kot buhteljček. Žal z zrakom, ne z možgani.
Ne, Golob je bil izvoljen, ker 70% ljudi noce vec vasega princa teme. Ali SDSa. Ali pokvarjencev, ki ga predstavljajo.
Slovenija ze odkar obstaja SDS nima vec normalne moznosti voljenja. Demokracija je zreducirana na "nocem SDS".
Ze samo na podlagi tega, da je SDS oskodoval celotno Slovenijo za ~70 evrov za vsako plombo, bi morala biti dovolj, da ga nihce vec ne voli.
To, da poizkusa narediti enako z zdravstvom pa je ze preko vseh meja. In vsakdo, ki mu postavi alternativo je vec kot dobrodosel. Za 70% Slovencev. 30% jih je pa pac norih.
Zgodovina sprememb…
Jah, vse je ceneje, ce mlecni zobje sami izpadejo.
Zgodovina sprememb…
Budalbulk: Ne se preveč navezati na letečo miš. Ne bo zdržal do konca leta. In ne, ne bodo ga odnesli protesti, saj tisti, ki razumemo kam stvari vodijo ne mislimo protestirat. Ni časa, pa tudi družba na protestih ni prava.
*popcorn time*
Res je. Med tem ko se Janševci in Antijanševci tolčete vam gre država v kurac. Ampak to ni pomembno. Pomembne je kdo je koga nadmudril na forumu.
Ne, pomembno je, da se teh 30% zgag znebimo iz upravljanja drzave. Potem bo verjetno 2 mandata precej bolje, nato se bojo povampirili in zacela se bo LDS zgodba.
Budalbulk: Ne se preveč navezati na letečo miš. Ne bo zdržal do konca leta. In ne, ne bodo ga odnesli protesti, saj tisti, ki razumemo kam stvari vodijo ne mislimo protestirat. Ni časa, pa tudi družba na protestih ni prava.
Alternative ni. Logar je Jansin podrepnik, SDS je SDS, NSi bi tako ali tako unicila Slovenijo oz. jo nastavila za vazalsko dezelo Vatikanu.
Zgodovina sprememb…
Problem je samo, da ni več česa upravljati. Zdaj lahko samo še dokapitalizirate. GENIji.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: luli ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Ali je Svoboda izdala ljudstvo in demokracijo? (strani: 1 2 3 4 … 18 19 20 21 )Oddelek: Loža | 125273 (83350) | 111111111111 |
» | Referendum (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Problemi človeštva | 47584 (33828) | Nesta |