Forum » Loža » Kaj se gre naš Golob?
Kaj se gre naš Golob?
Temo vidijo: vsi
SmolWhale ::
Očitno morem napisati še enkrat in še enkrat in še enkrat:
Zadnjič sem spraševal, pa še kar nisem izvedel: Kaj je pod vlado Dr. Goloba bolje za navadnega državljana RS? Prosim... dejte mi povedat, ker mi nihče ne more in ne zna. Jaz, kot mali človek, sem se pod Janšo imel bolje - pa me kurac briga s katerega pola je kdo in kaj je njegovo odzadje.
Vse je bolje, ker ni več fašizma, mask in represije. Zdaj smo svobodni in plešemo!
Invictus ::
51% Levice v parlament, pa se bosta cedila med in mleko po venezuelsko...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
Wrop ::
Koliko tistih srečnežev, ki ji jih ljubljankovič 4 leta nazaj izžrebal, se je že vselilo v stanovanja?
Mesec je zapisal, da bodo zgradili 20.000 stanovanj. Sedaj je samo še zagotovili. Od 170.000 praznih pa do ne vemo koliko jih je ter bomo spremljali trg.
Do leta 2028? Še malo, pa bo potreboval minimalno 5 mandatov, ob tem pa še dodatno otežil gradnjo ostalim, ki bi si lahko z lastnimi sredstvi gradili. Mesec je ekonomski analfabet, verjamem, da v dveh letih ni niti enega izpita tam na ekonomski fakulteti naredil.
Mesec je zapisal, da bodo zgradili 20.000 stanovanj. Sedaj je samo še zagotovili. Od 170.000 praznih pa do ne vemo koliko jih je ter bomo spremljali trg.
Do leta 2028? Še malo, pa bo potreboval minimalno 5 mandatov, ob tem pa še dodatno otežil gradnjo ostalim, ki bi si lahko z lastnimi sredstvi gradili. Mesec je ekonomski analfabet, verjamem, da v dveh letih ni niti enega izpita tam na ekonomski fakulteti naredil.
hipertija ::
No ampak še zmeraj pa nihče ne napiše kaj je bolje... to da ni mask je normalnost, pa še te se ponovno uvajajo skupaj z ukrepi. Mene pa zanima, kaj je bolje za mene, kot nekega malega človeka. Dejstvo pa je, da trenutno plačujem vse dražje, kot pred trenutno vlado - ne govorim da so krivi, ampak kaj so pa za to naredili?
Prekle za kurnk
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: hipertija ()
matobeli ::
Še janezu v dveh mesecih ni uspelo razpizdit ljudi, zdej pa pričakujete da bo nekdo naredil v tem času najmanj dva mandata in to med dopustom.
Nej že pride zima da bodo vsaj občasne redukcije na trstenjakovi.
Nej že pride zima da bodo vsaj občasne redukcije na trstenjakovi.
simonchelo ::
Meni osebno je slabše. Prej sem imel vsaj vsak petek zastonj povorko v ljudbljani.
Sedaj je vse dražje. Nabavne cene energentov se niso bistveno podražile. Surovine tudi ne, glede na to da so vse stvari vedno dražje je očitno da peščici izbranim še malce več kaplja v žepe.
Je pa res da se tudi plače hitro dvigujejo. Samo ne vem kaj si mislite da če bojo plače na nemški / švicarski ravni, bo tudi standard tak. Jest to pričakujem.
Sedaj je vse dražje. Nabavne cene energentov se niso bistveno podražile. Surovine tudi ne, glede na to da so vse stvari vedno dražje je očitno da peščici izbranim še malce več kaplja v žepe.
Je pa res da se tudi plače hitro dvigujejo. Samo ne vem kaj si mislite da če bojo plače na nemški / švicarski ravni, bo tudi standard tak. Jest to pričakujem.
ciao
Masayoshi ::
Golob ima praktično vse relevantne medije na svoji strani. Lahko naredi praktično kar hoče pa folka ne bo razpizdil. Na 24ur vladajo Kosovi, na RTV jih je jebeno več, Odlazkovi mediji vemo kateri so, še necenzurirano imajo povsem pod kontrolo.
solatko ::
simonchelo - Imaš več kot dve možnosti
a/ se cepiš in čakaš katero verzijo si dobil
b/ se ne cepiš in skrbiš za svoj imunski sistem, da je v pripravljenosti
c/ v primeru, da se odločiš za b, se izogibaš polno cepljenih, ker raznašajo virus z sovoljenjem strokovnjakov, ob povečanju okužb, se razkužiš, držiš distanco, se izogibaš zabav v zaprtih prostorih in se prisrčno smejiš polno cepljenih, ko ti razlagajo, da si za njih nevaren in se pojdi špikat. Če se okužiš, se pač držiš navodil.
Če je pri tebi možna še točka s paranojo, obiščeš strokovnjaka za duševne bolezni.
WizzardOfOZ - Glede na kvaliteto tvojih postov in PGN, bi prej dejal, da imaš morda narejeno osnovno šolo in hitri tečaj za mesarskega pomočnika, kjer pa imaš seveda tudi opravka z dr. znanosti, saj tudi oni kupujejo meso in rabijo vsaj informacijo o ceni, če ne še kaj drugega.
hipertija - Če nič drugega, nas nihče več ne zmerja s svinjami! Ker si rumenoplav, ti je bilo seveda v kleti bolje, ker ste imeli bolj bogate sendviče, zdej pa kriza.
c/ v primeru, da se odločiš za b, se izogibaš polno cepljenih, ker raznašajo virus z sovoljenjem strokovnjakov, ob povečanju okužb, se razkužiš, držiš distanco, se izogibaš zabav v zaprtih prostorih in se prisrčno smejiš polno cepljenih, ko ti razlagajo, da si za njih nevaren in se pojdi špikat. Če se okužiš, se pač držiš navodil.
Če je pri tebi možna še točka s paranojo, obiščeš strokovnjaka za duševne bolezni.
WizzardOfOZ - Glede na kvaliteto tvojih postov in PGN, bi prej dejal, da imaš morda narejeno osnovno šolo in hitri tečaj za mesarskega pomočnika, kjer pa imaš seveda tudi opravka z dr. znanosti, saj tudi oni kupujejo meso in rabijo vsaj informacijo o ceni, če ne še kaj drugega.
hipertija - Če nič drugega, nas nihče več ne zmerja s svinjami! Ker si rumenoplav, ti je bilo seveda v kleti bolje, ker ste imeli bolj bogate sendviče, zdej pa kriza.
Delo krepa človeka
111111111111 ::
simonchelo - Imaš več kot dve možnosti
Pa ne pozabit družinskemu zdravniku povedat, da je kreten ker ti priporoča cepljenje in ti naj raje napiše namestno karantene na domu, sončenje na plaži in pitje morske vode. :D
Da imaš potem res vse komunistični čunga lunga. :D
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.
Dimnik ::
Če bi vsi volili levico bi zdaj vsi imeli že stanovanje.
Ti to resno? Ali si na čem hudem?
Očitno morem napisati še enkrat in še enkrat in še enkrat:
Zadnjič sem spraševal, pa še kar nisem izvedel: Kaj je pod vlado Dr. Goloba bolje za navadnega državljana RS? Prosim... dejte mi povedat, ker mi nihče ne more in ne zna. Jaz, kot mali človek, sem se pod Janšo imel bolje - pa me kurac briga s katerega pola je kdo in kaj je njegovo odzadje.
To, ti bo strokovnjak solatko en, dva, tri razložil...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Dimnik ()
Invictus ::
No ampak še zmeraj pa nihče ne napiše kaj je bolje... to da ni mask je normalnost, pa še te se ponovno uvajajo skupaj z ukrepi. Mene pa zanima, kaj je bolje za mene, kot nekega malega človeka. Dejstvo pa je, da trenutno plačujem vse dražje, kot pred trenutno vlado - ne govorim da so krivi, ampak kaj so pa za to naredili?
A ti pričakuješ da bo pod kako vlado bolje???
Zdaj so vlade od ljudi izvoljeni organi za puljenje denarja iz rok državljanov in pretok v zasebne roke.
Po celi >EU, ali kar svetu...
Raja pa misli, da njihov ljubljeni vodja (levi, desni, črn, zelen, plav,...) dela za njih...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
WizzardOfOZ ::
Tudi to bi znal delat. Meni delo ne smrdi. Za razliko vas sindikalistov, ki imate 2 levi roki in nikoli niste delali, pač pa živeli na plečih delavcev, ki bi radi danes predstavljali, kako je bilo delavcem v redu v jugoslaviji. Ti nisi nikoli nič naredil, samo delavce si izkoriščal, da si dobival plačo, imaš 2 levi roki in si gnil do plafona.
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!
SmolWhale ::
WizzardOfOZ je izjavil:
Tudi to bi znal delat. Meni delo ne smrdi. Za razliko vas sindikalistov, ki imate 2 levi roki in nikoli niste delali, pač pa živeli na plečih delavcev, ki bi radi danes predstavljali, kako je bilo delavcem v redu v jugoslaviji. Ti nisi nikoli nič naredil, samo delavce si izkoriščal, da si dobival plačo, imaš 2 levi roki in si gnil do plafona.
Solatko je samo jebal reveže, no saj to še vedno počne.
111111111111 - Z mojo zdravnico sva se zmenila pred dvemi leti, zakaj ni potrebe po tem, da se cepim in se je strinjala, če imaš pa ti zdravnike, ki jih plačuje Phizer, Moderna, Johnson,.. pa moje sožalje. Vidva z ženo se lahko posvetujeta s puklavcem in njegovimi "strokovnjaki", sicer pa je bil sam nekaj časa zdravstveni minister, saj so imeli prvo pomoč na obramboslovju.
Dimnik - Sem že, malo višje.
WizzardOfOZ - No sedaj smo ugotovili, da tudi za pomočnika mesarja še nisi doštudiral, torej doktorje vidiš na cesti, ko prazniš kontejnerje in te vprašajo, kam morajo vreč papir. Vedno bliže sva. Kaj sem jaz delal te niti ne briga, če prav sem že nekaj krat napisal na forumu, vsaj nekatere od mojih dejavnosti. Sindikalist sem bil od 1991-1995 in sem med drugim vodstru preprečil prihvatizacijo firme, sprejeli smo podjetniško pogodbo v obliki, da je boljši med kovinarji zaslužil lahko začetno plačo inžinirja, bil sem soustanovitelj delavske stranke in takoj nehal sodelovati, ko so se pod vodstvom Miloša Pavlice spečali z rdečimi,.... Imel sem tudi lastno, uspešno firmo,.... Nikoli pa nisem bil birokrat ali na državnih jaslih. Ko sem špilal sindikalista, sem delal na mašini, dosegal 10%-ni preseg na normo in imel plačo od tega, kar sem naredil, edini čas, ki mi je bil plačan pa je bilo 1 tedensko šolanje v Radovljici in 3dni dodatnega izobraževanja, takrat se je tudi ustanovila DSS (delavska stranka Slovenije). Bi revček kmečki rad še kaj? Pa SDS doktorje pozdravi, ko hodijo k tebi po nasvete, kako se prevrne tele 250-300kil.
SmolWhale - Za to sem imel ženo, ki je od lanskega junija, na žalost, nimam več.
Sedaj jebem debile na S-T.
Dimnik - Sem že, malo višje.
WizzardOfOZ - No sedaj smo ugotovili, da tudi za pomočnika mesarja še nisi doštudiral, torej doktorje vidiš na cesti, ko prazniš kontejnerje in te vprašajo, kam morajo vreč papir. Vedno bliže sva. Kaj sem jaz delal te niti ne briga, če prav sem že nekaj krat napisal na forumu, vsaj nekatere od mojih dejavnosti. Sindikalist sem bil od 1991-1995 in sem med drugim vodstru preprečil prihvatizacijo firme, sprejeli smo podjetniško pogodbo v obliki, da je boljši med kovinarji zaslužil lahko začetno plačo inžinirja, bil sem soustanovitelj delavske stranke in takoj nehal sodelovati, ko so se pod vodstvom Miloša Pavlice spečali z rdečimi,.... Imel sem tudi lastno, uspešno firmo,.... Nikoli pa nisem bil birokrat ali na državnih jaslih. Ko sem špilal sindikalista, sem delal na mašini, dosegal 10%-ni preseg na normo in imel plačo od tega, kar sem naredil, edini čas, ki mi je bil plačan pa je bilo 1 tedensko šolanje v Radovljici in 3dni dodatnega izobraževanja, takrat se je tudi ustanovila DSS (delavska stranka Slovenije). Bi revček kmečki rad še kaj? Pa SDS doktorje pozdravi, ko hodijo k tebi po nasvete, kako se prevrne tele 250-300kil.
SmolWhale - Za to sem imel ženo, ki je od lanskega junija, na žalost, nimam več.
Sedaj jebem debile na S-T.
Delo krepa človeka
bil si navaden delavec za mašino, zdaj bi pa rad ljudem, ki smo se šolali predaval? dej že nehaj nakladat.
ko boš kak projekt v vrednosti nekaj 10 milijonov evrov vodil, delal na njem in še koordiniral, se pa oglasi. (v privat firmi, ne v državni, ker tam večinoma samo plačo vlečejo, delajo pa bolj malo)
janšo pa goloba si lahko pa zatakneš nekam. nisem ne za ene in ne za druge, so oboji preslabi, samo slovenceljni ste preveč na eno stran usnerjeni pa ne vidite dlje od svojega nosu, da bi spregledali, kako vas levi in desni odzadaj dobro obdelujejo. (no mogoče vam pa paše)
ko boš kak projekt v vrednosti nekaj 10 milijonov evrov vodil, delal na njem in še koordiniral, se pa oglasi. (v privat firmi, ne v državni, ker tam večinoma samo plačo vlečejo, delajo pa bolj malo)
janšo pa goloba si lahko pa zatakneš nekam. nisem ne za ene in ne za druge, so oboji preslabi, samo slovenceljni ste preveč na eno stran usnerjeni pa ne vidite dlje od svojega nosu, da bi spregledali, kako vas levi in desni odzadaj dobro obdelujejo. (no mogoče vam pa paše)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: WizzardOfOZ ()
111111111111 - Z mojo zdravnico sva se zmenila pred dvemi leti, zakaj ni potrebe po tem, da se cepim in se je strinjala, če imaš pa ti zdravnike, ki jih plačuje Phizer, Moderna, Johnson,.. pa moje sožalje. Vidva z ženo se lahko posvetujeta s puklavcem in njegovimi "strokovnjaki", sicer pa je bil sam nekaj časa zdravstveni minister, saj so imeli prvo pomoč na obramboslovju.
Saj vem kako to poteka. Ti si težil s svojo agendo, dohtarca te je pa imela dovolj in ti je rekla: "Prav imate gospod. Kar pojdite domov." In ti si ves srečen odcapljal, kak si pameten.
WizzardOfOZ - Tudi Tito je bil samo ključavničar v Titanu pa kaj vse je uspel narediti. Tvoj študij ne zadošča za en normalen post, zato je velika verjetnost, da si hodil na plesno akademijo in pred koncem odplesal. A si za Janeza orožje prodajal? Če bi ti karkoli vodil, nebi na S-T bedaste poste pisal, v katerih ni niti ene konkretne stvari, razen ponavljanj floskul desničarjev. Daj se pospravi v klet, spij Pingo in pojej včerajšnji sendvič. Pa Jajota lepo pozdravi.
111111111111 - Pravi zdravniki niso prepričevali tistih, ki so v covid agendo dvomili, saj tudi na plačilnem seznamu Pfizerja niso bili. Misliš, da vsi zdravniki hodijo k maši po navodila? Tvoja zdravi ali se zanaša na vsemogočega?
111111111111 - Pravi zdravniki niso prepričevali tistih, ki so v covid agendo dvomili, saj tudi na plačilnem seznamu Pfizerja niso bili. Misliš, da vsi zdravniki hodijo k maši po navodila? Tvoja zdravi ali se zanaša na vsemogočega?
Delo krepa človeka
Tudi Tito je bil samo ključavničar v Titanu pa kaj vse je uspel narediti.
Pravljice za opranoglavce. In ti pri 68 letih še vedno verjameš vanje? A v dedka mraza in božička tudi? Pa v miklavža?
WizzardOfOZ - Ta pravljica je imela največji državniški pogreb v zgodovini, dediči pa niso dedovali nič. Če verjameš v pravljice, ki jih pripovedujejo pristaši različnih ver in so nekatere starejše od 8k let, boš verjel tudi v to, ki jo mimogrede lahko preveriš tudi v tujih, sorazmerno resničnih časopisih, revijah in zgodovinskih pisanjih, to kar trdijo danes, oziroma 32 let potomci kolaborantov pa je samo v nihovih glavah in izmišljenih pisanjih, s katerimi gočejo opravičit zmoto svojih prednikov.
In ti naj bi bil nek posebno pameten posameznik z Dr., ne me hebat.
Delo krepa človeka
Tvojim pravim zdravnikom, dol visi za paciente, zato te niti niso prepričevali v cepljenje, ker v pogovoru, kretene pač preskočiš. Škoda tratit časa z nebulozami nekega senilenega komunističnega udbovca, če lahko namesto poslušanja njegovih nebuloz raje rešuješ življenja. Za nebulozo imaš psihoterapevta.
Enkrat sem ti že povedal pa ti bom še enkrat. Če žena dobi v ordinacijo takšnega kot si ti, ki si 100% prepričan, da ti bodo cepiva škodila, potem niti ne predlaga cepljenja, ker bi se ti po cepljenju, sam sebe prepričal, da se ti vse hudo v življenju dogaja zaradi cepiv. :) Skratka si mentalno bolan ampak se niti ne zavedaš. :D Veerjetno bi po cepljenju res umrl. :)
WizzardOfOZ - Ta pravljica je imela največji državniški pogreb v zgodovini, dediči pa niso dedovali nič. Če verjameš v pravljice, ki jih pripovedujejo pristaši različnih ver in so nekatere starejše od 8k let, boš verjel tudi v to, ki jo mimogrede lahko preveriš tudi v tujih, sorazmerno resničnih časopisih, revijah in zgodovinskih pisanjih, to kar trdijo danes, oziroma 32 let potomci kolaborantov pa je samo v nihovih glavah in izmišljenih pisanjih, s katerimi gočejo opravičit zmoto svojih prednikov.
Tita je mati namočila v sveti reki in samo če si ga zadel v tiča, je lahko umrl. Drugače pa ne. Pa cepil se ni, zato je bil nesmrten. Pol se je pa spotaknu in padel na oster kamen, pa ravno na tiča in je umrl.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 111111111111 ()
Ta pravljica je imela največji državniški pogreb v zgodovini,
Seveda, ko so vsi upal, da bo še kak kredit padel. Pa ker jih ni bilo, se je vse sesulo kot hišica iz kart.
Če verjameš v pravljice, ki jih pripovedujejo pristaši različnih ver in so nekatere starejše od 8k let, boš verjel tudi v to,
Tudi v tiste ne verjamem. Ampak očitno pa ti vanje verjameš, da jih omenjaš.
to kar trdijo danes, oziroma 32 let potomci kolaborantov pa je samo v nihovih glavah in izmišljenih pisanjih, s katerimi gočejo opravičit zmoto svojih prednikov.
Na tvojo žalost sem dovolj star, da sem ob razpadu jugoslavije bil že polnoleten in sem sam doživljal razpad te vaše pravljice, tako da mi kolaborantov ni potrebno poslušat, ker sem doživel ta razpad. In zato lahko rečem, da si zabit opranoglavec, ki nima pojma in še kar verjame v pravljice. Ja, sindikalisti ste mel dve levi roki, nikoli niste nič delal, plačani ste bili za dva delavca, delavec pa malodane ni bil lačen, ko je dobival tisto revšno od plače.
luli ::
Pusti prdonjo staro. Zajebal sindikat, firmo in familijo, zdaj pa po lastnih besedah rad provocira. Škoda tvojega časa.
Po osamosvojitvi bi morala slovenija lustracijo izvest. Pa prepovedat udejstvovanje vsem, ki so imeli karšnokoli vlogo v komunistični partiji kadarkoli. S tem bi se rešil vseh takih in podobnih iztrebkov. Še kramberger je znal povedat, da so to vse sami gnoji, pa čeprav je bil čudak, je imel še kako prav.
Problem je, da je takih idiotov iz leve in desne strani enostavno preveč in jaz jim pravim zaviralci razvoja. Namesto da bi gledali v prihodnost, pa kaj za svoje otroke naredili, še svoje otroke eni in drugi učijo sovraštva eden do drugih. In potem se moramo vsi z zgodovino ukvarjat, kopljemo kosti in postavljamo spomenike, namesto, da bi se ukvarjali s tem, kako bomo čimprej iz krize in kako bomo lastno državo zapeljal do tega, da bomo enkrat kaj več kot samo preprodajalci. (ker proizvajamo itak skoraj nič več, samo še preprodajamo).
Problem je, da je takih idiotov iz leve in desne strani enostavno preveč in jaz jim pravim zaviralci razvoja. Namesto da bi gledali v prihodnost, pa kaj za svoje otroke naredili, še svoje otroke eni in drugi učijo sovraštva eden do drugih. In potem se moramo vsi z zgodovino ukvarjat, kopljemo kosti in postavljamo spomenike, namesto, da bi se ukvarjali s tem, kako bomo čimprej iz krize in kako bomo lastno državo zapeljal do tega, da bomo enkrat kaj več kot samo preprodajalci. (ker proizvajamo itak skoraj nič več, samo še preprodajamo).
arnecan1 ::
WizzardOfOZ - Tudi Tito je bil samo ključavničar v Titanu pa kaj vse je uspel narediti. Tvoj študij ne zadošča za en normalen post, zato je velika verjetnost, da si hodil na plesno akademijo in pred koncem odplesal. A si za Janeza orožje prodajal? Če bi ti karkoli vodil, nebi na S-T bedaste poste pisal, v katerih ni niti ene konkretne stvari, razen ponavljanj floskul desničarjev. Daj se pospravi v klet, spij Pingo in pojej včerajšnji sendvič. Pa Jajota lepo pozdravi.
Tito je bil Rus.
Jajo pa je šiptar.
Ti pa čuješ solato rast.
murrieta ::
WizzardOfOZ je izjavil:
Po osamosvojitvi bi morala slovenija lustracijo izvest. Pa prepovedat udejstvovanje vsem, ki so imeli karšnokoli vlogo v komunistični partiji kadarkoli. S tem bi se rešil vseh takih in podobnih iztrebkov. Še kramberger je znal povedat, da so to vse sami gnoji, pa čeprav je bil čudak, je imel še kako prav.
Se strinjam, pa RKC narediti ilegalno, omejiti osebno premozenje ipd. Marsikaj bi se dalo narediti.
WizzardOfOZ je izjavil:
Joj si naiven... saj oni delajo za svoje otroke, na racun sovrastva oni profitirajo, samo poglej si SDS npr. Goni ena in iste mrtve kosti ze 30 let pa je bila do predkratkega najbolj voljena parlamentarna stranka. Glede preprodajanja, si pa ne znam predstavljat kaj ima to z levo ali desno stranjo? Saj ljudje ne znajo nic vec narediti. Kako naj bi torej proizvajali? Tako nori so postali, da se se v vrazeverja tipa srednjega veka mecejo, od antivaxerstva do 5g in flateartha. Ker je nekaj narobe s svetom - seveda "zarota"! - ne pa z njihovo nerazgledanostjo in mentalno invalidnostjo. Politika samo profitira na racun tega.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: murrieta ()
c3p0 ::
111111111111 je izjavil:
Tita je mati namočila v sveti reki in samo če si ga zadel v tiča, je lahko umrl. Drugače pa ne. Pa cepil se ni, zato je bil nesmrten. Pol se je pa spotaknu in padel na oster kamen, pa ravno na tiča in je umrl.
Balkanski Ahil, v bistvu je praktično da ga je držala za tiča, ko ga je pomočila v reko, kaka peta neki.
Vanich ::
Tale golobova afera z pranjem denarja na Kosovu* pa nekako kar noče izginiti.
Edino v SLO se niče več ne piše o tej aferi, (bohvedi zakaj?), ampak druge agencije in portali iz EX-Yu področja pa nimajo zadržkov:
Index.hr
Kosovo online
Drugi portali in tisk.
Edino v SLO se niče več ne piše o tej aferi, (bohvedi zakaj?), ampak druge agencije in portali iz EX-Yu področja pa nimajo zadržkov:
Index.hr
Kosovo online
Drugi portali in tisk.
nejclp ::
Saj pišejo, saj se v tvojih linkih tuji mediji sklicujejo na Nova 24 in Prava (Luka Perš).
badabook ::
Saj pišejo, saj se v tvojih linkih tuji mediji sklicujejo na Nova 24 in Prava (Luka Perš).
Ja, zgleda da so edini.
454 ogledov v tako kratkem času? Zgleda, da se dogaja panika v nekih institucijah; linki se šerajo, ljudje berejo, telefoni zvonijo, SMSi se pišejo...
Skupaj z Luko Peršem si lastnoročno razkril sumljive rabote Goloba in pognal v paniko celoten golobnjak. Bravo.
matic492 ::
Pokvarjen je enako kot Janša, kaj češ zdaj, na volitvah si pač izbiral med drekom in sranjem.
X670 Gaming X, R9 7900X, 64GB, EVGA RTX 3090 XC3, HX1000
Pokvarjen je enako kot Janša, kaj češ zdaj, na volitvah si pač izbiral med drekom in sranjem.
Vsi politiki/gospodarstveniki so pokvarjeni, ne morejo biti drugacni, ce izhajajo iz pokvarjenega naroda.
Razlika je samo, da se pri Golobu ni za bati totalitarnosti, vojaskega udara, zatiranja svoboscin, zatiranja manjsin, poneumljanju prebivalstva (nova24 - model za rtvslo), posiljevanja s skrajno debilno RKC, dajanju prednosti zavrti kmetavzarski "kulturi" in "razmisljanju" ipd.
Kraja/korupcija v Sloveniji ni diferenciator med politiki. Vse zgoraj nasteto pa je in to zelo konkreten. In zato vecina voli proti Jansi. Ker jim preprosto ne ostane drugega.
Na naslednjih volitvah nas bo njegov trojanski konj (Logar - aka Fotokopija) probal prepricevati, da on pa ni tak. Ampak zal je, samo posodobljen.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: badabook ()
Rabbit hole goes deeper and deeper.
Po mojem je to samo se en fake news, neverjetno bi bilo, da 2019 registrirana stran, ki prikriva svoj izvor zmogla kapital za dvojezicne clanke. Pac je nova24 ustanovila se eno kosovsko dislocirano enoto, v Jansevi rodni SAP Kosovo. Nic posebnega.
https://balkaninsight.com/2022/07/19/ko...
http://presscouncil-ks.org/wp-content/u...
Zanimivo, da je toliko ljudi slo tolikokrat na led antivaxerskim fake newsom, pa se se vedno niso naucili...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: badabook ()
Rabbit hole goes deeper and deeper.
Po mojem je to samo se en fake news, neverjetno bi bilo, da 2019 registrirana stran, ki prikriva svoj izvor zmogla kapital za dvojezicne clanke. Pac je nova24 ustanovila se eno kosovsko dislocirano enoto, v Jansevi rodni SAP Kosovo. Nic posebnega.
https://balkaninsight.com/2022/07/19/ko...
http://presscouncil-ks.org/wp-content/u...
Zanimivo, da je toliko ljudi slo tolikokrat na led antivaxerskim fake newsom, pa se se vedno niso naucili...
BTW - to je stran srpske (sedaj) manjšine na Kosovu*. Saj ne, da je Jajota kaj sram trgovati in mutiti tudi z Srbi, (afera "izposojanja" denarja iz R.Srpske) ampak tokrat mislim, da Jajo tu nima direktno prstov zraven.
Vsekakor pa to tudi ni nobena "fake news".
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Vanich ()
100% nima jajo nič zraven.
Z stranjo "Kosovo-online" nima Jajo nič. Za afero in akterji te afere, pa seveda ima. In to a lot.
Utk ::
Z stranjo "Kosovo-online" nima Jajo nič. Za afero in akterji te afere, pa seveda ima. In to a lot.
Čak malo. Dokaz za to, da je zadaj Janša, je v tem, da so v isti aferi namočili še Janševega prijatelja?
Če so kolegi zraven, potem so tudi glavni zraven. Komunizem ne špila, brez da bi glavni ne vedel kaj sluge počnejo.
Čak malo. Dokaz za to, da je zadaj Janša, je v tem, da so v isti aferi namočili še Janševega prijatelja?
ne, dal sem dokaz, da jajo ni zraven, valjda ni značilno zanj, da bi zajebal prijatelje, zaradi lastnih interesov.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Ali je Svoboda izdala ljudstvo in demokracijo? (strani: 1 2 3 4 … 18 19 20 21 )Oddelek: Loža | 125247 (83324) | 111111111111 |
» | Referendum (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Problemi človeštva | 47569 (33813) | Nesta |