» »

Kaj se gre naš Golob?

Kaj se gre naš Golob?

Temo vidijo: vsi
««
11 / 41
»»

111111111111 ::

mirator je izjavil:

Ti si še, vsaj če sklepam po tvojih postih, relativno mlad in zato se mi zdi, da tudi nekatere poste pišeš temu primerno. Čeprav si že večkrat izrazil, da ne voliš SDS, in se z nekaterimi tvojimi posti tudi strinjam, pa s svojimi posti dokazuješ, da si fan IJJ.
Tudi mene izredno motijo izrazi pleško, puklasti itd, kot me moti tudi sedaj ukvarjanje s frizuro Goloba. To običajno počno ljudje z nizkim IQ.

Sem fan IJJ, volil pa sem NSi. Volil sem pa zato, da bi na položaj prišel Janša, ki se mi je v tem trenutku od vseh kar jih imamo, zdi z vsemi svojimi napakami, twiti in izpadi, še vedno najbolj sposoben od vseh, kar jih lahko Slovenska politika trenutno ponuja in ker sem enostavno želel, da levičarji cvilijo še nadaljne 4 leta in morda spišejo program, ki ne bazira: "Samo da ni Janša."

Goloba nisem volil iz istega principa kot nisem volil: Cerjarja, Šarca, Bratuškove, itd... Nek nov obraz in zadaj ekipa iz naftalina. OK, Zavec je presenečnje. :D Šušlja se da naj bi bil Šarec obrambni minister? Če je to res, me zanima kakšno strokovno kadrovanje pa je to, da diplomant AGRFT prevzame obrambo države v teh ključnih zgodovinskih trenutkih? Obrambni minister mora biti vojski naklonjen in lobirati za opremo in povečanje, četudi ga vlada potem zavrne. Šarec naj prevzame kulturo.

Starost je relativna. :) Frizura pa tema pogovorov. :D

WizzardOfOZ je izjavil:

višji cilji?
nečemo bit nehumani, nečemo jih nabijat na kolce, giljotinirat čemo jih :))

Vedno me zmoti retorika leve strani, da so jih po vojni pobili še premalo. Tega pobijanja in obračunavanja na ulici je bilo dovolj. Tudi volilci so povedali svoje, tako kot je treba, z volitvami. Vsekakor ne mislim it protestirat, da so volitve ukradene, tako kot so to počeli kolesarji. :)
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.

Zgodovina sprememb…

solatko ::

111111111111 - Pa kaj koji kurac koga briga čigav fan si in koga si volil, če iz posta v post dokazuješ, da kempiraš v kleti na Terstenjakovi. IJJ je tudi z "Resnico" dogovoril, da ga lahko pljuvajo pa se mu je zgodba svižila, ker preveč ljudi razmišlja s svojo glavo in so hitro ugotovili, da gre za njegov satelit. Zadnja dva njegova protesta sta imela približno tako udeležbo, kot je dobil glasov na volitvah.
Ne gre za retoriko, temveč dejstva, samo v SLO se poizkuša spremenit zgodovinska dejstva, da kolaboranti postanejo zmagovalci, kar pa pri zaveznikih v boju proti Rajhu, ne gre skozi, še vedno je za vse, zmagovalec Tito in to vas pečččččččččče.
Delo krepa človeka

Utk ::

Sem fan IJJ, volil pa sem NSi.

Eno je da si zmešan, drugo pa da se še hvališ s tem.

solatko je izjavil:

111111111111 - Pa kaj koji kurac koga briga čigav fan si in koga si volil, če iz posta v post dokazuješ, da kempiraš v kleti na Terstenjakovi. IJJ je tudi z "Resnico" dogovoril, da ga lahko pljuvajo pa se mu je zgodba svižila, ker preveč ljudi razmišlja s svojo glavo in so hitro ugotovili, da gre za njegov satelit. Zadnja dva njegova protesta sta imela približno tako udeležbo, kot je dobil glasov na volitvah.
Ne gre za retoriko, temveč dejstva, samo v SLO se poizkuša spremenit zgodovinska dejstva, da kolaboranti postanejo zmagovalci, kar pa pri zaveznikih v boju proti Rajhu, ne gre skozi, še vedno je za vse, zmagovalec Tito in to vas pečččččččččče.

Vprašanje je bilo direktno naslovljeno. Zato sem za razliko od tebe odgovoril.

Tito je zmagovalec in množični morilec. Temu nihče ne oporeka razen zvestim praporščakom, katerim se je v jugi cedilo mleko in med. :)

Utk je izjavil:

Eno je da si zmešan, drugo pa da se še hvališ s tem.

Mogoče sem zmešan, ampak brez sprememb, se ne bo nikoli nič spremenilo. VEDNO je isto sranje.

Levičarji cvilijo da ne sme bit Janša. POtem nič ne naredijo. In potem cvilijo, da je Janša naupravičeno na oblasti.

Zakaj jim ne bi pustili, da bi cvlili še nadaljna 4 leta. :D

Zgodovina sprememb…

111111111111 - V to kategorijo po vaših merilih, komot uvrstiš še DeGaulla, vse ameriške predsednike, ki so vehementno širili "demokracijo" po svetu, kot v srednjem veku RKC vero,...
Pa nikjer ne vidim omemb imen voditeljev, ki so čisto povsod dali nalog, da se s kolaboracijo počisti, razen Stalina in Tita. Večina jih je šla skozi hitra sodišča, ki pa po današnjih merilih niso zakonita, takrat pa je bila taka zkonodaja v večini razvitih držav.
Gledati dogajanja skozi današnje norme in avtomatično delat zaključke na tem, je najmanj kar je neobjektivno in nemoralno. Potem začnimo s 100 letnimi križarskimi vojnami, inkvizicijo, nasilnim širjenjem krščanstva,......
Po današnji zakonodaji bi moral za vojni zločin, odgovarjati tudi tisti, ki je dal komando, da se sestreli Merlakov helikopter v Rožni dolini in je celo poznan. Nič ne naredijo, razen, da nekaj let popravljajo zafuke puklastega.
Ti ne boš nič pustil, ker si drekec-pekec v množici, ljudstvo pa je odločilo, nočemo Janše in sprijaznite se s tem in v tišini premislite, kako vas je vaš vodja ...... na suho in še vedno odpirate ritke, da bi vas še bolj. Ostali smo pokazali, da imamo dovolj.
Delo krepa človeka

lynxslo5 ::

Golob je danes v improviziranem Studio city izjavil "Striktno in dosledno moramo začeti ugotavljati strokovnost in podkovanost vseh kadrov v državi".... medtem pa je danes njegov novi režim za novega generalenega sekretarja Državnega zbora predlagal Roberta Pavšiča iz stranke Marjana Šarca, ki sploh nima visokošolske izobrazbe, v njegovem CVju pa piše, da je poleg lokalnega radia delal tudi v cirkusu.

Funkcija generalnega sekretarja državnega zbora je strokovna in nepolitična in jo dosedaj še ni zasvinjala nobena oblast, Golobu pa je to uspelo še preden se je sestavil nov državni zbor.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: lynxslo5 ()

solatko je izjavil:

111111111111 - V to kategorijo po vaših merilih, komot uvrstiš še DeGaulla, vse ameriške predsednike, ki so vehementno širili "demokracijo" po svetu, kot v srednjem veku RKC vero,...
Pa nikjer ne vidim omemb imen voditeljev, ki so čisto povsod dali nalog, da se s kolaboracijo počisti, razen Stalina in Tita. Večina jih je šla skozi hitra sodišča, ki pa po današnjih merilih niso zakonita, takrat pa je bila taka zkonodaja v večini razvitih držav.
Gledati dogajanja skozi današnje norme in avtomatično delat zaključke na tem, je najmanj kar je neobjektivno in nemoralno. Potem začnimo s 100 letnimi križarskimi vojnami, inkvizicijo, nasilnim širjenjem krščanstva,......
Po današnji zakonodaji bi moral za vojni zločin, odgovarjati tudi tisti, ki je dal komando, da se sestreli Merlakov helikopter v Rožni dolini in je celo poznan. Nič ne naredijo, razen, da nekaj let popravljajo zafuke puklastega.
Ti ne boš nič pustil, ker si drekec-pekec v množici, ljudstvo pa je odločilo, nočemo Janše in sprijaznite se s tem in v tišini premislite, kako vas je vaš vodja ...... na suho in še vedno odpirate ritke, da bi vas še bolj. Ostali smo pokazali, da imamo dovolj.

Tito nas je na suho v rito. Zato ga ne maramo.

50.000 ljudi ni šlo niti mimo sodišča. Direkt čez mejo v jamo. Družine kolaborantov, direktno v jame. Čez 100 let mi bo tudi za Tita dol viselo. Danes pa je treba širiti pravilno sporočilo, da je bil Tito povojni množični morilec, ki je dal pobiti nedolžne otroke in družine, brez sojenja, izključno zaradi sorodstvenih vezi z izdajalci. To je zločin in kot takega ga je treba obravnavat, če se hočemo rešit polpretekle zgodovine. Ko se bodo praporščaki poklonili žrtvam povojnih pobojev in priznali napako režima, bo zame bojna sekira zakopana in bo čas za celjenje ran.

Lonsarg ::

Evo Golob pravi da bo jeseni ko pride Covid nazaj Švedski model, lepo
https://www.24ur.com/novice/slovenija/s...

mr_chai ::

Lonsarg je izjavil:

Evo Golob pravi da bo jeseni ko pride Covid nazaj Švedski model, lepo
https://www.24ur.com/novice/slovenija/s...

Malo sem v dvomih, da bo pri nas ta Švedski model dobro deloval. Nimamo takih zdravstvenih kapacitet. In spet bomo težko prišli do zdravnikov.

Napovedujem, da bo Golob naredil največjo škodo od vseh dosedanjih vlad. To, da je šel v parlament vabit politične okostnjake, ki naj bi "padli za svobodo", je res katastrofalna odločitev. Pa tako sem že bil vesel, da ne bom več gledal tiste butaste šivilje...evo pa jo mamo spet, baje da bo celo ministrica za medgeneracijsko solidarnost. Dejansko so morali ustvariti novo bullshit ministrstvo, da bo lahko ta babnica še naprej prejemala dobro plačo in delala škodo državi.Najprej ji je Evropa rekla NE, potem so ji volilci na prejšnjih volitva hrekli NE, na teh volitvah pa so celi njeni stranki rekli NE, a še vedno ji je uspelo priti v parlament.

Veliko se bo pilo, žrlo in kradlo. Kar pripravite se. In potem bodo spet vse desne vlade krive, ki bodo prevzemale
državo na robu zloma.

kopriva60918 ::

mr_chai je izjavil:

Napovedujem, da bo Golob naredil največjo škodo od vseh dosedanjih vlad. To, da je šel v parlament vabit politične okostnjake, ki naj bi "padli za svobodo", je res katastrofalna odločitev. Pa tako sem že bil vesel, da ne bom več gledal tiste butaste šivilje...evo pa jo mamo spet

Se strinjam. Slovenija se je demokratično združila v borbi proti šivilji - samo dve skupini sta: tisti za šiviljo in tisti proti. Ve se, katera skupina je zmagala, zdaj pa tako nedemokratično razočaranje. Uvesti bi morali sistem, da bi nekomu dali tudi glas proti. In tisti, ki bi imel največ glasov proti, bi imel prepoved vstopa v parlament in vlado. Po mojem mnenju bi šivilja zmagala. Ali pa metalec puške v koruzo.

Smrekar1 ::

Cupakabra123 je izjavil:

Govori, da zeli menjati Kreka na direktorskem mestu NIJZ iz cisto politicnih razlogov v kar se sploh ne bi smel vmesavati?

O tem je bil en fin članek na Necenzurirano.

https://necenzurirano.si/clanek/mnenja/...

Unchancy ::

Krek me ne zanima, samo vprašanje, a to je "neodvisni" Necenzurirano od Golobove Gen I sponzorirane novinarke?
Škoda časa za ta režimski forum.
Pobrišite post, iz bunkerja vas že kličejo.
Adijo mod Rdeči Kmeri.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Unchancy ()

Navijaški Necenzurirano nikoli ne bo dosegel nivoja objektivnosti in nepristranskosti Nove24TV, ki je edini medij v službi resnice.

Ampak...ampak...ampak...Nora24!
Ampak...ampak...ampak...Mladina!

Ti, ki si levakarski trol in Levica, ki je desnakarski trol, sta popolnoma isto sranje, zgolj pakunga je različna.
To lahko ekstrapoliramo na ruske trole, ki opravičujejo ruske vojne zločine z zločini ZDA v preteklosti.
"Kdor ni z nami, ta je proti nam" zabita logika pač, zato lahko odjebeš, mene ne gane niti Tauby in niti Jajo.
Adijo mod Rdeči Kmeri.

Zgodovina sprememb…

O mladini raje sploh ne bomo, še hujše laži kot pop tv, dnevnik, delo, večer.

Zgodovina sprememb…

Mare2 ::

kopriva60918 je izjavil:

Navijaški Necenzurirano nikoli ne bo dosegel nivoja objektivnosti in nepristranskosti Nove24TV, ki je edini medij v službi resnice.

Bolano tole s to koprivo. Bere se, kot da gre za zadnje krike smrti in brce tik pred smrtjo. Ne boj se. Tvoj pacient še ne bo umrl. Naj živi tvoj pacient. Sicer trenutno je na bolniški...
http://bit.ly/Navodilo123 Podpora za N26 Mastercard za Slovenijo

kixs ::

Če bi ga volil, bi bil precej razočaran glede imenovanih ministrov. Namesto nekaj novega in strokovnega, smo dobili staro, prežvečeno in neuporabno.

endelin ::

Lahko bi odprli še kakšno Ministrstvo, da bi bil minister se Kordiš:))

Smeh

Masayoshi ::

Pika na i je pa Boštjančič, ki je zavozil Adrio. Ostali so pa vsi sami u iber strokovni. Me res zanima če so njegovi volivci res zadovoljni. Sam da ni Janša, pa če nam vse pokradejo in zavozijo. Glavn da bodo pri tem kulturni in politično korektni.

endelin je izjavil:

Lahko bi odprli še kakšno Ministrstvo, da bi bil minister se Kordiš:))

Smeh

Saj mogoče bo. Levica ima še kulturno in socialno ministrstvo. Golob pravi da veta na nobenega kandidata Levice ne bo dajal. Tole bo zelo drag pogreb Slovenije. Ampak ni problema, čez 4 leta bo tako spet vse kriv Janša.

link_up ::

Fantje no, mi imamo pol osnovne sole in tecaj.
In and Out

Mare2 je izjavil:

kopriva60918 je izjavil:

Bolano tole s to koprivo. Bere se, kot da gre za zadnje krike smrti in brce tik pred smrtjo. Ne boj se. Tvoj pacient še ne bo umrl. Naj živi tvoj pacient. Sicer trenutno je na bolniški...

Lol, če ne premoreš toliko pameti in ne vidiš da je kopriva Svoboda trol, tako kot je nick Levica trol SdS, ti res ni pomoči...

Mato989 ::

Manjka samo še Kordiš z Ministrstvom za integracijo z Venezuelo in Severno Korejo...

Neverjetno, keri fail Goloba od štarta... zgubil pol podpore pri normalnih.
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

janezvalva ::

Mato989 je izjavil:

Manjka samo še Kordiš z Ministrstvom za integracijo z Venezuelo in Severno Korejo...

:))

Mato989 je izjavil:

kaj ne bo ministrstva za resnico?
IQ test: v enem vedru imaš 2l vode, v drugem 1l vode. koliko veder imaš?

Zgodovina sprememb…

pirat ::

Mato989 je izjavil:

Nemogoče. Ne more izgubiti podpore pri normalnih. Pri normalnih je nikoli ni imel :D

matobeli ::

Sploh ne. Sam toliko jo je imel da je postavil vodjo tja kamor spada. Vse ostalo je pa bonus.

Sej smo navajeni da od politikov ni nič pametnega, ampak boy, o boy, smo meli puklastega poven podstrešje.

Boy, o boy, kakšni idioti živite med nami...vam kar privoščim Goloba in 40 razbojnikov.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Masayoshi ()

kuglvinkl ::

Bolj kot so desnicarji histericni, bolj smo na pravi poti.
Your focus determines your reallity

Masayoshi je izjavil:

in 40 razbojnikov.

afaik je SDS dobil samo 26 sedežev.

Tak je.

janezvalva je izjavil:

kaj ne bo ministrstva za resnico?

Pod levaki tega ne more bit, lahko je samo ministrstvo za laž!

matobeli je izjavil:

Sploh ne. Sam toliko jo je imel da je postavil vodjo tja kamor spada. Vse ostalo je pa bonus.

Sej smo navajeni da od politikov ni nič pametnega, ampak boy, o boy, smo meli puklastega poven podstrešje.

še kolcalo se vam bo... Levica v taki sestavi kot je bila zadnji dve leti, ne zmore vodit lokala, kaj šele državo. To se je danes pokazalo.

kuglvinkl je izjavil:

Od danes naprej sem desničar. Sredina v Sloveniji je popolnoma uničena.

Zgodovina sprememb…

jernejl ::

kuglvinkl je izjavil:

Če bi sodili po histeriji levičarjev, smo že dobri dve leti na pravi poti. Bomo videli, ali bodo tudi desničarji tako histerično protestirali... če da, potem je skrajni čas za začetek množičnih protestov, sicer se lahko zgodi, da bo vlada ustoličena še pred protesti.

Sej smo bili dobri dve leti na pravi poti. Dan za dnem bliže volitvam.

Če bo treba spet na proteste bomo pač šli.
Desničarji pa ne bodo histerično protestirali, če jih bo nekaj tako zelo prepričalo za masovno udeležbo na protestu, potem že vemo da moramo to nujno nardit. Recimo zvišanje RTV prispevka.
Ker v bolj pomembne zadeve kot so npr. obdavčenje premoženja NVO in verskih ustanov se ne bo rinilo.

D3m ::

kuglvinkl je izjavil:

In vice versa.
|HP EliteBook|R5 6650U|

kuglvinkl je izjavil:

Resno? Še nikoli nisem volil za tki "desnico" - SDS in sateliti. Resno mi povej, brez tega vašega podjebavanja levo/desno (ki je sploh ni, ločnica je samo v pogledu na preteklost in v populističnih temah (migranti in podobno) ki pa mene sploh ne zanima), ti je tale zasedba ok? Če, za vse ostale lahko rečeš, da je pač razdelil stolčke da bi si naredil osnovo za dolgoletno vladanje, kaj pa praviš o Boštjančiču? Pa ne mi spet s primerjavo z Janšo, sem mislil, da volivci mislite, da je Golob za 10 stopenj boljši kot Janša...

Mare2 ::

Masayoshi je izjavil:

Pa ne mi spet s primerjavo z Janšo, sem mislil, da volivci mislite, da je Golob za 10 stopenj boljši kot Janša...

Končno, samo da ne bo pacient. Nma veze, ali bi to bil Šarec, Bratuškova ali pa Popović. Pacient je s tistim streljanjem kozlov delal sramoto celi Sloveniji. Upam, da ne bo nikoli več na kaki pomembni funkciji. Baje je zaradi poraza zašel v hudo depresijo.
http://bit.ly/Navodilo123 Podpora za N26 Mastercard za Slovenijo

driver_x ::

Po neuradnih informacijah naj bi se na vrh davčne uprave zavihtel sam Zoran Janković.

poweroff ::

D3m je izjavil:

kuglvinkl je izjavil:

In vice versa.

Res je. Manj kot so histerični, manj smo na pravi poti. :))
sudo poweroff

poweroff je izjavil:

D3m je izjavil:

kuglvinkl je izjavil:

In vice versa.

Res je. Manj kot so histerični, manj smo na pravi poti. :))

Par predlogov potem; tale zgoraj za FURS ni slaba, še boljši bi bil pa Jure Janković, za delo in socialo: Kordiš, za kulturo Svetlana Makarović. Se bere mogoče kot parodija, pa vendar sploh ni daleč od jagodnega Golobovega izbora, ki je tudi parodija.

Golob bo dal šarca za obrambo, jajo je dal pa počivalška za gospodarstvo.

Zoki bi lahko postal tudi predsednik Računskega sodišča ali morda Urada za žensko politiko, kaj menite?
Precej sem slabe volje, ker se talent zanemarja.

PS: V smislu povezovanja med političnimi poli bi lahko Tauby poslal Jajota za slovenskega veleposlanika v ZDA. Biden bi bil zagotovo vesel.
Adijo mod Rdeči Kmeri.

Zgodovina sprememb…

mr_chai - Ti to pravi steklena kugla ali ciganka iz kofeta. Človek je po Drnovšku najkometentnejši PV v zgodovini SLO, vsi ostali so bili šalabajzerji, z edino željo vlečt 4 leta dobro plačo in urejati sprotne zadeve, kakor so jih znali. Nobenega razvoja, napredka, želje po izbolšanju pomanjkljivosti,.....
Pustimo se presenetiti, po navadi tisti, ki jih IJJ v svojih mandatih odstreli, pokažejo nadpovprečno uspešnost na področju, kjer se zaposlijo.
Zakaj toliko gnojnice po človeku, ki še sploh ni na položaju in sploh še nima vlade?
Iz čiste desnjaške zavisti in razmišljanjih, da je samo puklasti sposoben.

111111111111 - Ti pa sredina, sem se nasmejal za cel mesec.:D

Kobayashi - Večje parodije, kot je bila puklasta vlada + izdajalci volilcev, v tem stoletju ne bo.
Delo krepa človeka

matobeli je izjavil:

Golob bo dal šarca za obrambo, jajo je dal pa počivalška za gospodarstvo.

Ja, Matjaž Han, s končano srednjo trgovsko šolo, nikoli delal v gospodarstvu, je mnogo "boljša" izbira. Da o financ ministru Boštjančiču, ki je delal v vodstvu samih "zelo uspešnih" firm (Vegrad, Merkur, Adria), ki so po smoli verjetno a ne, prav vse propadle in pustile ogromno luknjo ki smo jo krili davkoplačevalci.

Bolt ::

Mare2 je izjavil:

Masayoshi je izjavil:

Pa ne mi spet s primerjavo z Janšo, sem mislil, da volivci mislite, da je Golob za 10 stopenj boljši kot Janša...

Končno, samo da ne bo pacient. Nma veze, ali bi to bil Šarec, Bratuškova ali pa Popović. Pacient je s tistim streljanjem kozlov delal sramoto celi Sloveniji. Upam, da ne bo nikoli več na kaki pomembni funkciji. Baje je zaradi poraza zašel v hudo depresijo.

Res ne veš al bi se smejal al jokal. Potem pa neki pacienti o parodiji. Han za gospodarstvo, Boštjančič finance, Bratuškova kr neki in za povrh Šarec za obrambo.
Ahahaha.
Ta pacient je naredil večjo sramoto celi Sloveniji še preden je začel, kaj bo si sploh ne upam predstavljat. Res smo v k.
Kam smo padli. Jao jao jao.
Ne misli, da si dober, če si najboljši med najslabšimi.

Polda ::

Golob se je izkazal za velikega lažnivca.
Namesto strokovnega kadra odpisane politike ali po domače prijatelji, ki ga niso napadali roka roko umije.
Strokovnosti pa v tej vladi ni.

fikus_ ::

Kaj je janšisteki, jamrate?! :)) In to preventivno, preden je vlada dogovorjena in sestavljena.

PS Nisem volil GS.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.

Cist so histericni desnicarji

Sam sem mau kisel zarad Hana, sam mogoce pa zeli oz zelijo da faila, da se ga znebijo.

Polda ::

kuglvinkl je izjavil:

Sam sem mau kisel zarad Hana, sam mogoce pa zeli oz zelijo da faila, da se ga znebijo.

Histerični ste vi skrajni levaki, ker vas je Golob nategnil.
Mi lahko samo jemo kokice in gledamo vas kako boste uničili vse kar je še dobrega.

kriptobog ::

Polda je izjavil:

kuglvinkl je izjavil:

Histerični ste vi skrajni levaki, ker vas je Golob nategnil.
Mi lahko samo jemo kokice in gledamo vas kako boste uničili vse kar je še dobrega.

Saj ste že vse uničili. Izbrali smo manjše zlo. Mogoče bodo celo kaj popravili za vami.
««
11 / 41
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Ali je Svoboda izdala ljudstvo in demokracijo? (strani: 1 2 3 418 19 20 21 )

Oddelek: Loža
1001126623 (84700) 111111111111
»

Referendum (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Problemi človeštva
40248576 (34820) Nesta

Več podobnih tem