» »

links.si zapira svoja vrata

links.si zapira svoja vrata

kuvanasarma ::

Ko želiš na links.si

POMEMBNO OBVESTILO!
Drage cenjene stranke obveščamo, da po sklepu lastnikov prenehamo s poslovanjem in smo tako zaprli trgovino v Ljubljani BTC Grška ulica 13 in prav tako spletno trgovino!
Zahvaljujemo se vam na preteklem sodelovanju.

Za nujne zadeve in ostale informacije nam lahko pišete na info@links.eu.

Hvala za razumevanje,
Ekipa iLinks

Ali kdo ve kaj se je zgodilo? Do sedaj z njimi samo pozitivne izkušnje...

acookook ::

Prvi april?

kuvanasarma ::

hah, če je to prvoaprilska šala je zelo slaba, sicer jih že od včeraj ni

ni jih tudi na FB več

Zgodovina sprememb…

Anney ::

Tudi sam sem opazil, danes. So imeli ugodne cene, še pred manj kot 14 dnevi sem naročal neke stvari, jih tudi dobil, danes pa spet nekaj iščem pa jih več ni.
Obstajata samo dva načina kako živeti svoje življenje:
Prvi pravi, da nič ni čudež, drugi pa, da vse je čudež.

mtosev ::

Nikoli kupoval pri njih. Na voljo so stori kot Mimovrste in enaa.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

grimth ::

Sem kupil grafično pri njih 2019, mi je blo že takrat jasno da to ne bo laufal. Imeti fizično trgovino za računalniške dele je noro danes, to imaš samo izgubo razen če se greš zajebancij kot big bang ki uvažajo direktno iz PL/RUS držav ker se tam dobi konkretno ceneje, pa še nategujejo laike z raznimi forami kot , dodatne garancije, pa 20 eurov za dvi kabel in podobne jebačine.

Miki N ::

No ja, če ti ostalo laufa, imaš lahko kako manjšo fizično izpostavo - za promo. Recimo techtradecenter to fura.. samo vprašanje koliko časa še.

filip007 ::

Škoda, z veseljem sem pogledal kakšen reklamni katalog od njih.
Prenosnik, konzola, TV, PC upokojen.

eventyrer ::

Miki N je izjavil:

No ja, če ti ostalo laufa, imaš lahko kako manjšo fizično izpostavo - za promo. Recimo techtradecenter to fura.. samo vprašanje koliko časa še.

če imaš itak nek "prevzemni center" imaš tam lahko tudi kakšno "fizično trgovino". Seveda je to smiselno samo če tam prodajaš reči, ki se dejansko prodajajo ali pa to uporabljaš v bistvu za skladiščenje reči ki bi jih itak skladiščil tudi če fizične trgovine ne bi imel.

Če pa v fizični trgovini prodajaš artikleki ti potem v trgovini stojijo 1 leto ker se ne prodajo....je pa to sprejemljivo izključno samo če ti teli izpostavljeni hladilniki (ali karkoli drugega) služijo kot reklamni material da se ljudje lažje odločijo kaj bodo kupili in ti torej teh nekaj tisoč eurov artiklov ki ti stojijo po policah dejansko močno dviguje prodajo.

Tako da ... nič narobe če so imeli fizično trgovino. Mora biti drug razlog da so zaprli vrata.

Zgodovina sprememb…

bedarija ::

bil samo enkrat v fizični trgovini in so bile cena +20% tako da pri njih nisem nikoli nič kupil. kar se pa tiče fizičnih trgovin, samo poglej ameriko in njihov microcenter, ki ne da se manjša temveč širi. v času ko manjka komponent, to da moraš it fizično z dukemntom tja, je prav prišlo.

opeter ::

Slovenija, točneje trg je enostavno premajhen za ducat takšnih trgovin ... žal. Na koncu bo ostalo nekaj večjih igralcev in je to to.

Kje so že časi Jerovšek Computers, Comtrona ipd. ki so imele cele mreže trgovin po Sloveniji?
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

eventyrer ::

grimth je izjavil:

razen če se greš zajebancij kot big bang ki nategujejo laike z 20 eurov za dvi kabel in podobne jebačine.

Se strinjam, pa vseeno zelo pogosto kaj kupim v BigBangu, če se recimo na petek popoldn zmislim da bi rad kak USB ključ ali pa kak UTP kabel nabavil. Ali pa morda na hitro rabim kakšno tipkovnico/miško. Morda ugotovim da rabim kak internet switch ker bi rad bohvedi kaj priključil....

Skratka za delat kakšne reči "na hitro" ko res ne bi rad čakal na dostavo je big bang zakon. Drugače pa je big bang drag in se ja, se strinjam.

opeter je izjavil:

Kje so že časi Jerovšek Computers

Hja, 1 milijarda tolarjev dolga je bil prevelika da bi lahko preživeli, žal. Sem rad uporabljal njihove PCe

Zgodovina sprememb…

LeQuack ::

Škoda, sem doskrat kaj tam naročil ker so bile v redu cene. Cel kapitalizem stremi k temu, da je čim manj konkurence, in da na koncu ostanejo samo konglomerati dveh firm, ali celo samo ene.
Quack !

Skyman ::

Sestavljam si PC pa niti ene SLo trgovine nisem šel pogledati ker enostavno ni potrebe,ze ko sem cena ramov in maticnih plosc videl mi je bilo ze zal da sem sel sploh gledati.Vem pa da tukaj so v preteklosti imeli kar nekaj dobri cen,tako da z nakupom v tujini nisi nic bil na slabšem.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Skyman ()

pijavka ::

Zanimivo, na Hrvaškem še laufa: https://www.links.hr/hr/.
Sem mislil, da so vse franšize zaprli.

opeter ::

Navsezadnje so Hrvati lastniki ... doma jim verjetno še laufa.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

cias ::

Par let nazaj sem pri njih kupil 9900K, za 300€.
Škoda.

Boobiz ::

Kdo pa ima v Sloveniji dobre cene? Nihče. Razni Mlacomi se najbrž šlepajo zato, ker imajo strežniško robo, kjer so cene toliko višje, da že 1% marže nekaj pomeni + strežniški kupci so malce manj price sensitive.

Nek Links pa valda, da ne more preživet samo z entuziast robo. Kupil nekaj stvari pri njih, ko sem rabil zadeve še isti dan (vse se je dalo zmenit itd...). Sicer mi na pamet ne pade, da bi karkoli kupil pri nas.
I'm drunk, what's your excuse?

Jaz počasi že od 2005 kupujem stuff v tujini. Ceneje je in boljša izbira. Manjši stuff pa kupim v SLO.

mitkos ::

Moja izkušnja z njimi je malce mešana. Kupoval nekaj malega pri njih je bilo vse ok, tudi cena. Ko pa sem nabavil 3950x in plato (WiFi je na spletu v opisu pisalo da ima) sem prišel v trgovino in prevzel. Mi je bilo nekaj čudno, sem preveril takoj plato v avtu in nobenega priključka za zunanje antene za WiFi. Sem nesel nazaj in so me hoteli prepričati, da ima WiFi in da je taka plata, ki ne rabi imeti priključkov, da je zagotovo WiFi. No ni bla. Sem dobil en kupon za 20€, pa ko sem moral potem še dodatno kartico kupit za WiFi so mi jo kar znižali... Škoda, da zapirajo, sem vsaj malo pogledal, če imajo kaj ugodnega...

GupeM ::

Škoda da zapirajo. Zadeva je bila res fajn če si rabil kaj na hitro. Sem kupil tam eno multifunkcijsko napravo in en Asusov router. Oboje sem rabil čim prej in bili so najugodnejši v Sloveniji. No, mogoče je bilo kje par eur ceneje, ampak bi čakal dlje.

Pa vsaka konkurenca prav pride. Sem tudi jaz ravno danes hotel pogledat, če imajo en kabel in me je pričakalo to neprijetno presenečenje na njihovi spletni strani.

djabi ::

mtosev je izjavil:

Ceneje je in boljša izbira.

Čestitam, dobiš priznanje!
Večja država, več prebivalcev, višji prihodki, več prodajalcev, večja izbira ...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: djabi ()

V-i-p ::

Prej sem se peljal mimo, pa je bilo odprto. En "kupec" je šel normalno notri ravno takrat.
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

bedarija ::

ni samo dlink čez tista vrata, levo dol je dlink desno gor maš ostale trgovine

Horas ::

mitkos je izjavil:

Moja izkušnja z njimi je malce mešana. Kupoval nekaj malega pri njih je bilo vse ok, tudi cena. Ko pa sem nabavil 3950x in plato (WiFi je na spletu v opisu pisalo da ima) sem prišel v trgovino in prevzel. Mi je bilo nekaj čudno, sem preveril takoj plato v avtu in nobenega priključka za zunanje antene za WiFi. Sem nesel nazaj in so me hoteli prepričati, da ima WiFi in da je taka plata, ki ne rabi imeti priključkov, da je zagotovo WiFi. No ni bla. Sem dobil en kupon za 20€, pa ko sem moral potem še dodatno kartico kupit za WiFi so mi jo kar znižali... Škoda, da zapirajo, sem vsaj malo pogledal, če imajo kaj ugodnega...

ene plate podpirajo wifi nimajo pa prilženo in moraš modul sam kupiti.
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd

8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd

xseki ::

To pa je presenečenje. Še lani sem pri linksu nabavil miško. Solidne cene za slo. trg.

Pa je Dinotti ostal še brez sponzorja

scipascapa ::

Očigledno ni prvoaprilska.

scythe ::

Škoda za tole trgovino, dalo se je dobiti dobre cene, velikrat ceneje od Mimovrste. :8)
X870 | 9700X | 2x32Gb | 6000Mhz/CL30 | RTX3090FTW3 | HP X27i | Phanteks NV7|

sennheiser ::

Slučajno kdo bil pa preveril če imajo kakšno odprodajo zaradi zaprtja? Ali je že fix končana zgodba kompletno?

Vso robo bodo verjetno odpeljali v Zagreb.

anketar ::

kako je pa z garancijo zdej, ko jih ni več v slo, bo treba v ljepo našo se zapeljat?

pooblaščeni servis pa je.

Horas ::

scythe je izjavil:

Škoda za tole trgovino, dalo se je dobiti dobre cene, velikrat ceneje od Mimovrste. :8)

mogoče pa ravno to, da so bile preveč ¨dobre, cenejše¨.
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd

8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd

Kiwix ::

Trgovina je že zaprta, možen je le še prevzem za naročene izdelke...

Kaj pa če imaš še njihov dobropis? :)

djabi ::

Kiwix je izjavil:

Kaj pa če imaš še njihov dobropis? :)

Verjetno to:

Če ga nimaš naprintano, imam en kupon s popustom za eno fotokopirnico ...

Avenger ::

Ej, kako pa kupiš miško? Tko da ti paše v roko, pa je fajn na otip itd. če nimaš fizične štacune? Kupiš online, vzameš v roko, ni v redu in pošlješ nazaj. Kupiš drugo, ponoviš. Probaš 10 miši in potem ugotoviš, da je bila št. 8 še najboljša. Tko nekak? :)) Al kupiš eno in rečeš, eh, se bom že navadil... Ful škoda, da gre v to smer...
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.

gwtlwesncw ::

Ne paše vsaka miška paše v rok? Se mi zdi, malo večje sicer boljše, ker dlan počiva na miški, one manjše pa imaš za silo ali pa za na poti ali kaj. Tudi 'vertikalne' so ok, mogoče še malo bolj fajn, ko imaš nagib malo bolj naraven. No, ymmv.

Zgodovina sprememb…

sivistol ::

ma v slo itak nič ne dobiš, rabil bi tist mali nastavek za gopro ke se notr slajdne pa gopro gor zaskrnes, ma kje niti v bigbang nimajo , sej naceloma bi lahka prek neta nabavu sam, sem lih biu v ms lj pa nikjer , enako za tekaške copate nike freerun niti v eni trgovini v kp , lj , mb , celje v niti eni trgovini nimajo nike freerun 5.0 al pa nike roshe , pa že ziher kake pol leta iscem , sej če nebo nikjer itak naročim prek nike store sam , miljon trgovin pa nikjer tega kar iščem , pač slo je bv
binance referal ( 10% off ) https://www.binance.com/en/futures/ref/38134864

#000000 ::

sivistol je izjavil:

ma v slo itak nič ne dobiš, rabil bi tist mali nastavek za gopro ke se notr slajdne pa gopro gor zaskrnes, ma kje niti v bigbang nimajo , sej naceloma bi lahka prek neta nabavu sam, sem lih biu v ms lj pa nikjer , enako za tekaške copate nike freerun niti v eni trgovini v kp , lj , mb , celje v niti eni trgovini nimajo nike freerun 5.0 al pa nike roshe , pa že ziher kake pol leta iscem , sej če nebo nikjer itak naročim prek nike store sam , miljon trgovin pa nikjer tega kar iščem , pač slo je bv

Majo mislm da sem videl nazadnje pri Bravničarju in v eni štacuni nedaleč od Bigbanga (foto trgovina) nad Asia shopom

evo najdu https://www.foto-klik.si/sl/jjc-gopro-c...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: #000000 ()

Avenger je izjavil:

Ej, kako pa kupiš miško? Tko da ti paše v roko, pa je fajn na otip itd. če nimaš fizične štacune? Kupiš online, vzameš v roko, ni v redu in pošlješ nazaj. Kupiš drugo, ponoviš. Probaš 10 miši in potem ugotoviš, da je bila št. 8 še najboljša. Tko nekak? :)) Al kupiš eno in rečeš, eh, se bom že navadil... Ful škoda, da gre v to smer...

Ne. Pred 5 leti si kupil miško znamke MikiMouse, model ObutiMaček. Z njo si bil izjemno zadovoljen. Nato ti zaradi nekega razloga ta miš crkne. Greš na spletno trgovino, poiščeš miš znamke MikiMouse, model ObutiMaček in kupiš. Točno veš kaj boš dobil.

Frgazor ::

GupeM je izjavil:

Ne. Pred 5 leti si kupil miško znamke MikiMouse, model ObutiMaček. Z njo si bil izjemno zadovoljen. Nato ti zaradi nekega razloga ta miš crkne. Greš na spletno trgovino, poiščeš miš znamke MikiMouse, model ObutiMaček in kupiš. Točno veš kaj boš dobil.

Pred 5-10 leti si kupil logitech m705 marathon, ki si ga razbil. Greš v spletno trgovino, poiščeš miš znamke logitech, model m705. In ne veš, da boš dobil 5x slabšega miša z enakim imenom.

Jaz sem prek amazonu vzel miško in mi paše v roko. Iskal sem nadomestek za RX1000. Legenda.

Frgazor je izjavil:

Pred 5-10 leti si kupil logitech m705 marathon, ki si ga razbil. Greš v spletno trgovino, poiščeš miš znamke logitech, model m705. In ne veš, da boš dobil 5x slabšega miša z enakim imenom.

V tem primeru pošlješ nazaj, ker si se pač zajebal. Ni pa to isto kot sprobavanje na slepo.

Vsekakor pa miške ne izbiraš preko interneta, ampak jo nekje probaš. Če čez pol leta kupiš še eno z enakim imenom, bo verjetno enaka prvi in ne rabiš v trgovino sprobavat, če je še vedno enaka. Recimo, da eno kupiš za doma, Čez dva meseca drugo pa za na vikend ali za v pisarno.

Če pa kupiš miško za v "server room", ki jo boš uporabljal 3x letno po 6 minut in pol, pa lahko kupiš karkoli. Tudi prek spleta. Tudi premahjno. Ali preveliko. Še tista na kroglico bi bila ok.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: GupeM ()

_Denny_ ::

Avenger je izjavil:

Tako kot vse ostalo kar se kupi online.

Naročiš tako z všečnimi specifikacijami ter merami, paziš da nima Logitech Unifying sranja zaradi interferenc z USB 3.x in 2.4GHz wifijem, mogoče še prej pogledaš kak unboxing video in prebereš izkušnje drugih. Potem pa:
a) vse je perfektno in tako kot mora biti, mogoče jo priporočiš drugim
b) stvar ni taka kot bi morala biti (osebna preferenca, ne nedelovanje), se sprijazniš s stran vrženim denarjem, vsepovsod jo skritiziraš kolikor je možno in nakup vzameš kot šolo za drugič, uporabljaš jo dokler ne crkne in naslednjič vzameš drugo firmo
Asrock X670E Taichi, Ryzen 9 7950X3D + NH-D14, 96GB Corsair DDR5-6400 CL32
RTX 2070S 8GB, 2TB Kingston KC3000, 2TB ADATA SX8200 Pro, 4TB Micron 5200
Seasonic Focus Plus 850W, Corsair Air 540, Logitech Z-2300, Samsung UE65H6400

Logitech odkar so sedaj prisilili uproabnike, da uporabljajo G-Hub software, so šli vsaj ene 10 razredov nižje. Ta software je nekaj najslabšega, kar je kdo videl.
Quack !

Jaymz ::

Miki N je izjavil:

tudi techtrade na tivolski zaprt od 1.1.23 ... danes sem se zaletel v zakljenjena vrata pri njih :) (majo pa še online)
...MorE BeeR...

xseki ::

Kaj se dogaja? Nekaj na veliko se zadnje čase zapira:'(

ngc2392 ::

če pa vsi radi kupujejo v tujini :) še malo, pa ne bo nikogar več, ki bi imel denar in cajt vzdrževati (spletne) trgovine pri nas. takrat se nam bo pa še kolcalo po "dragih" slovenskih proizvodih. ampak, glavno, da se špara in prišpara :)
United We Stand, Divided We Fall

ngc2392 je izjavil:

če pa vsi radi kupujejo v tujini :) še malo, pa ne bo nikogar več, ki bi imel denar in cajt vzdrževati (spletne) trgovine pri nas. takrat se nam bo pa še kolcalo po "dragih" slovenskih proizvodih. ampak, glavno, da se špara in prišpara :)

Ja ne moreš krivit potrošnika da se obnaša kot potrošnik. Jaz recimo dam nekaj evov več če vem da je nekaj bilo proizvedeno v Sloveniji. Tudi lokalno kak hardware kupim in dam več, ampak da vsaj nekaj od tega dobim, npr. hitrejšo/cenejšo dostavo, lažje uveljavljanje garancije, itd. Ampak mogoče sem v manjšini. In tudi to deluje dokler so razlike tam tam, sploh od Covida naprej pa so se dostavne službe preveč podražile, in dostava tudi ni več tako hitra kot je bila.
Quack !

ngc2392 ::

ja, saj počnem (velikokrat) enako. ampak, tri četrt folka tle vsakemu novemu kupcu računalnika "tišči" nemške firme. saj, razlika v ceni zna biti velika ja. ni pa nujno. lani pred novim letom sem v sloveniji kupil mašino za dobrih 2500 eur. v tujini bi prišparal kakih 100 eur max. sem spremljal cene in upal (kot vsi :) na črni petek...a vraga, ne zunaj ne tukaj nič od nič. skratka, imam pa vsaj servis tukaj in se ne bom hecal z pošiljanjem naokoli. pa saj ne rečem, tehnika redkokdaj crkne. a ko, takrat zgubiš tiste popuste od prej :)
United We Stand, Divided We Fall

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Katera miška? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Kaj kupiti
32069610 (8310) yayo
»

Kako anonimno kupiti laptop in ga uporabljati? (strani: 1 2 )

Oddelek: Informacijska varnost
578682 (6129) Gagatronix
»

vračilo miške g502 (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
7111813 (7100) svecka
»

Amazon dobil patent za preprečevanje internetnega kukanja h konkurenci

Oddelek: Novice / Industrijska lastnina
125373 (4421) Mr.B
»

Nakup Wifi antene