Forum » Loža » Slovenci brskajo po smeteh, Ukrajincem se pomaga
Slovenci brskajo po smeteh, Ukrajincem se pomaga
zobnik ::
Nej me kdo kaj novga nauči, zakaj Slovenci to počnejo, pomagajo tujcem, piše se da bodo dobil stanovanja, socialno pomoč, otroške dodatke in ostale ugodnosti...naši pa brskajo po smeteh al pa v trgovini gledajo na vsak evro, da le jim ne bo zmanjkal za položnice za ogrevanje.
https://www.mojaobcina.si/horjul/novice...
- zaklenilo: zee ()
WhiteAngel ::
Mogoče zato, ker so čez noč ostali brez strehe nad glavo in pobegnili pred vojno? Pri nas vseeno živiš dostojno življenje oz. imaš zanj vse možnosti. Kdo brska po smeteh za hrano?
sekvap ::
zato ker poljska ne more sprejeti 5 milijona beguncev in je edino logično da ostale eu države sprejmejo breme. In če nek kurčev ilegalni migrant dobi v sloveniji podporo, zakaj je nebi pravi begunec.
Sama ušesa so me kako bi ti rešil težave s premajhnimi dohodki slovencev? praviš da jim naj damo ribo, namesto da jih naučili kako ujeti ribo. Začni hranit potepuške mačke. Danes boš imel eno, čez 1 leto jih bo 20, čez 2 leti 100.
Sama ušesa so me kako bi ti rešil težave s premajhnimi dohodki slovencev? praviš da jim naj damo ribo, namesto da jih naučili kako ujeti ribo. Začni hranit potepuške mačke. Danes boš imel eno, čez 1 leto jih bo 20, čez 2 leti 100.
IL_DIAVOLO ::
Vojni prebezniki se nekako ne mecejo v isti kos s socialci iz Kosova.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
FilipF ::
zato ker poljska ne more sprejeti 5 milijona beguncev in je edino logično da ostale eu države sprejmejo breme. In če nek kurčev ilegalni migrant dobi v sloveniji podporo, zakaj je nebi pravi begunec.
Poljska politika se je postavila za vodilno v EU, pri spodbujanju vojne, zato naj begunci ostanejo tam in naj bodo breme te politike ne moje. Vojna se vedno konča z dogovorom, če bi vložili pol toliko energije v diplomacijo, kot v vojno hujskaštvo, bi bila vojna še končana.
Težave s premajhnimi dohodki na nivoju EU rešujemo tako, da bomo imeli še manjše dohodke. Čigave mačke hranimo?
Skrbi me, ker če se pomaga tujcem, medtem ko se Slovence pušča na cedilu, da pač ne bo nikol boljš za to državo. Ljudje tega ne bodo pozabil, ker vsak se kdaj znajde v težavah in so pol tujci več vredni. Zakaj bi pol Slovenci več delal za javno dobro če na koncu izpadejo kot ničvredneži in so tujci več vredni
A niso ravno še nedolgo nazaj pljuval čez Slovence kako visijo na socialni, sedaj pa bodo Ukrajincem delil 420 pomoči, otroške dodatke in brezplačne vrtce, medtem ko eni sploh otroškega ne dobijo, in še vrtec majo 300 evrov+++
A niso ravno še nedolgo nazaj pljuval čez Slovence kako visijo na socialni, sedaj pa bodo Ukrajincem delil 420 pomoči, otroške dodatke in brezplačne vrtce, medtem ko eni sploh otroškega ne dobijo, in še vrtec majo 300 evrov+++
Zgodovina sprememb…
- spremenil: zobnik ()
fur80 ::
Nej me kdo kaj novga nauči, zakaj Slovenci to počnejo, pomagajo tujcem, piše se da bodo dobil stanovanja, socialno pomoč, otroške dodatke in ostale ugodnosti...naši pa brskajo po smeteh al pa v trgovini gledajo na vsak evro, da le jim ne bo zmanjkal za položnice za ogrevanje.
Če druga ne je Slovenija podpisnica sporazuma, ki veleva, da v primeru, da begunci pridejo v tvojo državo, da poskrbiš za njih. V to se zavežejo države, ki to podpišejo! ne vem, ne da se mi sedaj iskat listine, vendar smo to dolžni narediti, prav, tako če bi mi bili begunci in bi se odpravili po svetu!
Skrbi me, ker če se pomaga tujcem, medtem ko se Slovence pušča na cedilu, da pač ne bo nikol boljš za to državo. Ljudje tega ne bodo pozabil, ker vsak se kdaj znajde v težavah in so pol tujci več vredni. Zakaj bi pol Slovenci več delal za javno dobro če na koncu izpadejo kot ničvredneži in so tujci več vredni
Še ekrat to ni isto, moraš poskrbet za begunce, zato, pa je toliko prerekanja ali si ekonomski migranti ali vojni begunci!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: fur80 ()
Ja dolžni smo, saj jih ne moremo pustit, že morala, pomoč do sočloveka.... ampak zakaj se pa lahko Slovence pušča brez pomoči a to je pa dovoljen. grrrr
Ja dolžni smo, saj jih ne moremo pustit, že morala, pomoč do sočloveka.... ampak zakaj se pa lahko Slovence pušča brez pomoči a to je pa dovoljen. grrrr
Ker, če svoje pustiš, odgovarjaš samemu sebi ali vladi, če vojne begunce odgovarjaš svetu! ;) Tudi, če ni morale, moraš to naredit v to smo se zavezali, tako kot NATO in EU in še polno je takih stvari, trgovina,... tako deluje civiliziran svet.
Zgodovina sprememb…
Poišči posnetek gospe ameriške političarke, kako lepo se je nasmehnila na Poljskem, ko so jo vprašali, koliko beguncev bo sprejela. Kateremu svetu odgovarja gospa podpredsednica?
Vem, da bi vsi begunce napotili k meni domov, koliko bi jih sprejeli vi doma?
Ne vem mogoče pa pri nas ni tako hudo kot eni opisujejo in delajo zdraho.
Poznam en primer iz vasi, ko noče pomoč sprejet, pa je bla že socialna delavka pri njem in partonažna in rdeči križ...ampak tale gospodič bo svoje flancal naprej kako ga je država pustil na cedilu.
Polno zgodb:
https://www.facebook.com/humanitarcek
Poznam en primer iz vasi, ko noče pomoč sprejet, pa je bla že socialna delavka pri njem in partonažna in rdeči križ...ampak tale gospodič bo svoje flancal naprej kako ga je država pustil na cedilu.
Polno zgodb:
https://www.facebook.com/humanitarcek
Zgodovina sprememb…
- spremenil: zobnik ()
Poišči posnetek gospe ameriške političarke, kako lepo se je nasmehnila na Poljskem, ko so jo vprašali, koliko beguncev bo sprejela. Kateremu svetu odgovarja gospa podpredsednica?
Ne rabimo biti isti kot gospa podpredsednica, vendar, če se ti zgodi isto kot tem par miljonom, bi bil verjetno vesel, da ti dajo kaj za jest in kje prespat. Smo pa podpisali to in Ukrajinci isto, tako, da če se nam zgodi podobno čez 50 let, lahko imamo upanje, če bodo naši otroci šli gor. Lahko pa skačeš na meji in jih odganjaš, da še sam nimaš za jest in naj gredo drugam.
Zgodovina sprememb…
kuall ::
nobenmu ni treba brskat po smeteh za hrano, mentalne paciente boš imel pa vedno, pred temi pa imajo normalni ukrajinci prednost, slovenci gor ali dol.
Pri nas je zaenkrat odlično. Skrbi me kako bo po volitvah, cene energentov ne bomo mogli zadrževati v nedogled. Sankcije bodo žal pričele počasi a vztrajno učinkovat tudi pri nas.
tikitoki ::
Zanimivo, ukrajicni so begunci, revezi, ki so bezali iz Sirije, pa so ilegalni migranti. Nekateri imajo res cezano v glavi.
Scaramouche ::
Moram reči da to brskanje po smeteh srečujem vse več in tega deset let nazaj ali več v moji soseski nisem videl zdaj pa redno!
kuall ::
ukrajina ne pusti moških beguncev, medtem ko so bili med sirijci sami mladi moški v najboljših letih za borbo za svojo državo, če se prav spomnim?
mr_chai ::
Scaramouche je izjavil:
Moram reči da to brskanje po smeteh srečujem vse več in tega deset let nazaj ali več v moji soseski nisem videl zdaj pa redno!
Smeti so velik biznis.
Gagatronix ::
Slovenci brskajo po smeteh
O sebi vedno govoriš v množini, v tretji osebi?
Ker se pojavijo na FB take slike z napisi, zato povzamem
Oh ja, facebook, najbolj verodostojen vir podatkov ever! Tko ko takrat ko so vsem povedali da korona ne obstaja, ane! /s
Nehaj viset na facebooku, ce si pa tako glasen da te moti to, da se pomaga vojnim beguncem, medtem ko gledas sosedo, ki pobira hrano iz kante za smeti, je pa problem v tebi, ker sosedo gledas, namesto da bi jo domov povabil na kosilo.
Aja, sej res, zivis v hotelu mama pa si samo glasna picka.
blackbfm ::
Pri nas je zaenkrat odlično. Skrbi me kako bo po volitvah, cene energentov ne bomo mogli zadrževati v nedogled. Sankcije bodo žal pričele počasi a vztrajno učinkovat tudi pri nas.
slovenceljne skrbijo samo cene energentov pa kako bo z dopusti in podobne bedarije.. pač se bo treba odpovedat luksuzu
zee ::
Bomo lepo zaklenili.
Za provokacije priporočam OP-ju kaj drug forum.
Za provokacije priporočam OP-ju kaj drug forum.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
PacificBlue ::
Nismo razčlenili bistva. Slovenija je socialna država, to piše v ustavi. Zato se podpira lenuhe ali pa begunce. Tudi penzionistom in vsem nam zaposlenim se odvaja davek za socialne kaprice. Če nebi tega bilo, bi bile lahko plače višje, tako v javnem, kot privat sektorju.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Brodolom civilizacijeOddelek: Loža | 4224 (2956) | zee |
⊘ | "Madžari fašisti, drugi nacionalisti" (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 15891 (15055) | blindb |
⊘ | Zakaj imigracija ni prava rešitev (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Problemi človeštva | 91136 (84390) | PrihajaNodi |