» »

Poslušanje in prepevanje glasbe v avtu

Poslušanje in prepevanje glasbe v avtu

Juplter ::

Ko sem včeraj stal pri semaforu pri rdeči luči sem mogoče malo preveč na glas poslušal glasbo si zraven pel in tapkal po volanu. Je zanimivo da sem od drugih voznikov in peščev dobil razne "znake z rokami" da so mi hoteli povedat da hmm recimo da nisem normalen.
Ali je glasba res nenormalna? Sem čuden ker si rad pojem in poslušam glasbo? Nevem se mi zdi da so ljudje postali tako negativni do vsega.
Kaj je narobe z tem da si na ves glas pojem v avtu?

pi pawr ::

Si imel tako na glas, da se je razločno ven slišalo? Mogoče jim zvrst ni odgovarjala. Daš poleti še okna dol?

Če bi pel tako kot tale, bi te kot pešec poslušal in se čudil, ne bi pa te imel za nenormalnega, ker smo itak vsi :))

Jaz med vožnjo obvezno poslušam glasbo, če poznam besedilo pa mrmram zraven (Pink Floyd, itd), sicer pa EDM, po večini trance. Če peljem sestro dam njej za izbirat komade.

Tukaj se sicer negiraš od izjave v temi o talentih. Vožnjo (če je vsak dan enaka in ne voziš rad) si je fajn popestrit, dokler si s tem ne odvračaš pozornosti od prometa.

Malo se mogoče res sliši ven ampak okna sem imel zaprta saj je zima.
Če pa zanima sem tole poslušal

Miki N ::

Po mojem je odvisno predvsem od avta. Je mogoče Ford?

Od avta? lol ne ni bil ford. Je službeni kombi citroen jumper.

pi pawr ::

To ni Shintaro s Fordom, ljudlje ne vejo, kaj je dober trance.

DamijanD ::

Odvisno koliko se je v okolico slišalo in predvsem koliko so tablice vibrirale - to slednje malo pokvari vtis

mr_chai ::

še en lastnik forda, ki odpira novo bv temo

donvito ::

Juplter je izjavil:

Meni je ta zvrst glasbe kr neki, je pa tko, 100 ljudi 100 čudi, pa mi smo čisto druga generacija, 70/80 leta, tko da ...;)

Aston_11 ::

Juplter je izjavil:

Ko sem včeraj stal pri semaforu pri rdeči luči sem mogoče malo preveč na glas poslušal glasbo si zraven pel in tapkal po volanu. Je zanimivo da sem od drugih voznikov in peščev dobil razne "znake z rokami" da so mi hoteli povedat da hmm recimo da nisem normalen.
Ali je glasba res nenormalna? Sem čuden ker si rad pojem in poslušam glasbo? Nevem se mi zdi da so ljudje postali tako negativni do vsega.

Čudni so ostali s svojimi kislimi facami. Ne se sekirat. Verjetno dirigirajo.

BTW komad je dober

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Aston_11 ()

IL_DIAVOLO ::

Glasna glasba ni nic nenormalnega, kriljenje in prepevanje brez posluha pa naceloma ni najbolj družbeno sprejemljivo.

Malo si čuden ja :D
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

kuall ::

Juplter je izjavil:

cringy as fuk, samo to. jaz te bi težko gledal

6151 ::

Juplter je izjavil:

Banger
3600 | 32GB | 6800 | 1+3TB

Bolt ::

Juplter je izjavil:

Glasna glasba,kriljenje in prepevanje brez posluha ni nič nenormalnega.
Samo na tak štanc pa nič čudnega, da so te čudno gledal.
Drugič si vsaj kakšen normalen komad daj gor pa te nobeden ne bo čudno gledal.
Recimo kaj takega pa še okno odpreš.
Ne misli, da si dober, če si najboljši med najslabšimi.

Bolt ::

Sorry napačen link;((
Ne misli, da si dober, če si najboljši med najslabšimi.

-vx- ::

Juplter je izjavil:

Ne, izpadel si kot nekateri primtivci, ki radi pozirajo s kaj poslusajo, sicer ni nic posebnega za 13-15 let, pri starosti, ko imas vozniski izpit, pa moras biti za kaj takega malo zaostal v razvoju.

O takih pacientih so celo komad posneli, tole poslusaj, pa ti bo vse jasno:

Ukrajina: freedom's just another word for nothing left to lose.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: -vx- ()

ETI3n ::

-vx- je izjavil:

Juplter je izjavil:

Ne, izpadel si kot nekateri primtivci, ki radi pozirajo s kaj poslusajo, sicer ni nic posebnega za 13-15 let, pri starosti, ko imas vozniski izpit, pa moras biti za kaj takega malo zaostal v razvoju.

Ti si en pacient, kaj koga briga kaj posluša v avtu, in OP, ti si kar dej duška, ne oziraj se na zaostali folk.

John Doe 71 ::

Načeloma v avtu ne smeš nažigat v mestu, me je že ustavil policaj na semaforju, rekel "Kaj pa če bi prišel otrok na kolesu in ne bi slišal zvončka?".
Sem samo odgovoril, da bi utišal, ko bi enkrat speljal in me je spustil naprej.
Jaz osebno mislim, da glasba ne vpliva neki na varnost v prometu, edino mogoče če se preveč ukvarjaš z nastavljanjem med vožnjo, če samo sem pa tja spremeniš glasnost, sploh če na volanu, pa res ne.
Da bi moral kaj res slišati mi pa pade na pamet samo sirena vozila na nujni vožnji, ampak če redno opazuješ ogledala, tudi to ni problem.

Kako je po pravniško bo moral pa priti Lakotnik in obrazložiti stvar, ter seveda obvezno še vse zmerjati z debili.

Če preveč nažigaš trance ali metal je pa povsem pričakovano, da te bo kdo grdo pogledal, pač ravno kulturno to ni. Jaz takoj ko pridem v mesto ali pred semafor, dam malo nižje, povsem potiho ali pa ugasnem pa v svoji ulici. Na AC ali izven naselij pa lahko šopaš kolikor ti dopuščajo ušesa.

Zgodovina sprememb…

-vx- ::

ETI3n je izjavil:

-vx- je izjavil:

Juplter je izjavil:

Ti si en pacient, kaj koga briga kaj posluša v avtu, in OP, ti si kar dej duška, ne oziraj se na zaostali folk.

A ne. Tukaj se ne gre kaj kdo posusa v avtu. Gre se za; s cem nekdo, ki nekaj poslusa v avtu, posiljuje druge. In moj zakljucek je popolnoma pravilen, glede na to, da potrebujes za izpit vsaj 18 let. Kdorkoli misli, da je potujoci cirkus, je pac nedozorel osebek, ki se vedno uporablja nacine obnasanja, ki so bili zanimivi za okolico pri njegovih 13 letih. Po pravici povedano, se je vedno do zdaj dokazalo, da to taki osebki tocno to. Malo manj razviti v glavo.
Ukrajina: freedom's just another word for nothing left to lose.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: -vx- ()

b3D_950 ::

Zdaj ko je mir, jemo samo krompir.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

zavijanje v desno pri rdeči na semaforju (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Na cesti
31734227 (13848) WizzardOfOZ
»

Ozvočitev terase

Oddelek: Zvok in slika
334480 (1502) lufthammer
»

carplay / android auto naprave

Oddelek: Mobilne tehnologije
145792 (5378) primo
»

*sodobna* glasba (strani: 1 2 )