Forum » Programiranje » Full stack programer v 9. mesecih?
Full stack programer v 9. mesecih?
Urska2 ::
Pozdravljeni,
v tretjem letniku študija biotehnologije sem zanosila, zdaj končujem diplomo in ugotavljam, da bo težko spacati še magisterij. Zato sem se začela zanimati za online tečaje in naletela na to:
Torej za 3000 eur ponujajo 9-mesečni intenzivni tečaj (online, v angleščini) za FS web developerja, s katerim se boš naučil vse in dobil sanjski šiht in lepo služil pa še in še.
1. Se da naučiti vsega takole prek kodiranja doma?
2. Verjetno podjetja pri zaposlovanju gledajo kako bolj legitimno diplomo iz faksa kot nek papir iz tečaja. Ali pač ne?
Na sploh me zanima vaše mnenje. Imam pa le 23 let in se hitro učim, tako da je vse mogoče, zanima me tudi magisterij iz bioinformatike.
Hvala za pomoč
v tretjem letniku študija biotehnologije sem zanosila, zdaj končujem diplomo in ugotavljam, da bo težko spacati še magisterij. Zato sem se začela zanimati za online tečaje in naletela na to:
Torej za 3000 eur ponujajo 9-mesečni intenzivni tečaj (online, v angleščini) za FS web developerja, s katerim se boš naučil vse in dobil sanjski šiht in lepo služil pa še in še.
2. Verjetno podjetja pri zaposlovanju gledajo kako bolj legitimno diplomo iz faksa kot nek papir iz tečaja. Ali pač ne?
Na sploh me zanima vaše mnenje. Imam pa le 23 let in se hitro učim, tako da je vse mogoče, zanima me tudi magisterij iz bioinformatike.
Hvala za pomoč
matic492 ::
Tema že obstaja:
https://slo-tech.com/forum/t797256/0
https://slo-tech.com/forum/t797256/0
X670 Gaming X, R9 7900X, 64GB, EVGA RTX 3090 XC3, HX1000
styrian ::
O tem je bilo že govora na tem forumu, tako da sumim da gre za reklamo.
Zaljuček: izguba denarja. Če te zanima, se da knjige dobiti brezplačno in se sam naučiš zastonj.
Zaljuček: izguba denarja. Če te zanima, se da knjige dobiti brezplačno in se sam naučiš zastonj.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: styrian ()
eric_cartman ::
Pozdravljeni,
Hvala za pomoč
Udemy, forumi, FB skupina (Slovenski developerji), dokumentacija.
Tudi tole kot izhodišče:
https://github.com/mihanovak1024/progra...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Magisterij - se sploh splača?Oddelek: Šola | 6736 (2773) | acookook |
» | Visja Sola is trustedOddelek: Šola | 1339 (769) | Nedasemiveč |
» | Družboslovna informatika je nezaposljiva smer! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Šola | 26102 (19299) | jernejl |
» | Višja šola za računalništvoOddelek: Šola | 10451 (8530) | adad |
» | Nekaj vprašanj o 2. in 3. bolonjski stopnjiOddelek: Šola | 6514 (6448) | Sc0ut |