Forum » Šola » Visja Sola is trusted
Visja Sola is trusted
Smartydug ::
Zdravo,
Vpisal gea college- IT(izpolnil popolnoma vse), v roku skoraj 1meseca popolnoma neodzivni, niti računa ne pošljejo nič pa smo že 6oktobra. Ali je ta šola sploh zaupanja vredna, kdo ve tu - ne bomo denarja nesposobnežem dali...?
Hitim z izbiro alternative. Sicer jih je cel facebook z reklamami (vsi skup pa niso za eno fakulteto, družboslovci ki želijo poučevati naravoslovje pač)..
A kdo pozna Academia iz Maribora zelo lepi reviewi.
Morda Erudio ali B2?
Hvala
Vpisal gea college- IT(izpolnil popolnoma vse), v roku skoraj 1meseca popolnoma neodzivni, niti računa ne pošljejo nič pa smo že 6oktobra. Ali je ta šola sploh zaupanja vredna, kdo ve tu - ne bomo denarja nesposobnežem dali...?
Hitim z izbiro alternative. Sicer jih je cel facebook z reklamami (vsi skup pa niso za eno fakulteto, družboslovci ki želijo poučevati naravoslovje pač)..
A kdo pozna Academia iz Maribora zelo lepi reviewi.
Morda Erudio ali B2?
Hvala
Smartydug ::
Ma v bistvu bi si želel, poleg študija naredit tudi kak certifikat. Recimo B2 ti omogoči Microsoftove certifikate, celo kopico programske opreme..365, azure naročnino itd. (po klicih šol, določene šole sploh ne vejo da to obstaja..ali me skrbi ...ignorirajo). Drugje sem zasledil oglašujejo Oracle, Comptia in Cisco certifikacijo.
Gre se zaradi tega, da v šoli kot študent to bistveno cenejše pridobiš (recimo 200€ cisco, v vrednosti pri housingu..sploh nočem gledat :) ponavadi vsaj 1k€ nagor.. )
Lp,
Andrej
Gre se zaradi tega, da v šoli kot študent to bistveno cenejše pridobiš (recimo 200€ cisco, v vrednosti pri housingu..sploh nočem gledat :) ponavadi vsaj 1k€ nagor.. )
Lp,
Andrej
Nedasemiveč ::
Kar se tiče Gea College. V primeru, da si želiš nabrati dobre kontakte (izredno seveda - na rednem programu so res po večinoma razvajenci bogatih staršev), imaš podjetniško žilico in želiš dobiti v roke to diplomo je prava izbira zate. Boš se pa v teh treh letih bolj sekiral zaradi referata in dekanje kot pa z izpiti, ker organizacija je pa res podn podna. Pogosto sem ostal popolnoma brez besed, kakšne pogruntavščine so to leteli iz njihovih ust, napravili problem iz ničesar, komplicirali na en in sto način itd. Tehnološko popolnoma zaostali, ni da ni res...
Profesorji so večinoma kul, imajo kompetence, sem ter tja pa pride tudi kakšen gostujoči profesor (jih je bilo pa manj kot obljubljeno).
Sam razmišljam, da bi se izredno lotil še magisterija, pa se mi zdi, B2 boljša rešitev - predvsem zaradi IT smeri.
Profesorji so večinoma kul, imajo kompetence, sem ter tja pa pride tudi kakšen gostujoči profesor (jih je bilo pa manj kot obljubljeno).
Sam razmišljam, da bi se izredno lotil še magisterija, pa se mi zdi, B2 boljša rešitev - predvsem zaradi IT smeri.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Nedasemiveč ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Fakulteta za organizacijske vede / Alma Mater EuropaeaOddelek: Šola | 6705 (6284) | otago |
» | Višja šola kam naprej?Oddelek: Šola | 8606 (7678) | Sarazyph |
» | Gea collegeOddelek: Šola | 4432 (1708) | MadMen |
» | Inženir Informatike (VSŠ)Oddelek: Šola | 3251 (2929) | Alcarin |
» | Kaj sedaj?Oddelek: Šola | 1854 (1316) | shadeX |