Forum » Strojna oprema » težave že na začetku
težave že na začetku
kos1 ::
Pravkar sem v kišto zmetal:
- ASUS A7N8X de luxe
- Twinmos 512 400 Ram
- 120 G Maxtor 8 mb 133
- Kombo LG 4480 b
Po vklopu kište mi je kratek pisk povedal, da je s POST vse OK... PCI device listing do sem vse OK...
potem pa se za kratko pojavi "PXE-E61 media test failure, check cable".
Kaj bi naj to pomenilo? Disk imam na primary chanel master, kombo pa na secundary chanel master?
Thx
- ASUS A7N8X de luxe
- Twinmos 512 400 Ram
- 120 G Maxtor 8 mb 133
- Kombo LG 4480 b
Po vklopu kište mi je kratek pisk povedal, da je s POST vse OK... PCI device listing do sem vse OK...
potem pa se za kratko pojavi "PXE-E61 media test failure, check cable".
Kaj bi naj to pomenilo? Disk imam na primary chanel master, kombo pa na secundary chanel master?
Thx
Sydk ::
humm preveri audio kabel ce mas pravilno priklopljenega pa mal prevetri kabelne ce so vsi do konca notr...
SavoS ::
Mogoče čisto mimo......disk moraš met prikloplen z 80 žilnim kablom, kombo pa ni treba, če nimaš, potem je lahk intergrirana zvočna v doisu na disable, probaj na enable .......mogoče pa moraš še kabel priklopit na kombo in plato za digital data.....
Podpis..... Kdo mi je vkradu podpis???
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | A1 ima nov hibridni modem (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Omrežja in internet | 88596 (1670) | Andraz201 |
» | Nakup hišnega računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 2656 (2193) | opeter |
» | komponente za video montažoOddelek: Kaj kupiti | 3422 (2811) | Infusion |
» | NOV KOMP - za igrice- best kombo cena/kvaliteta 600-850 €Oddelek: Kaj kupiti | 3000 (2449) | opeter |
» | Kater CD-RW mi priporočate do cca 30kSIT?Oddelek: Kaj kupiti | 1917 (1452) | Boky |