» »

Kater CD-RW mi priporočate do cca 30kSIT?

Kater CD-RW mi priporočate do cca 30kSIT?

bastadu ::

Naslov pove vse....
THX

Elemen_T ::

Teac
CDRW 16/10/40

cca 34k mlacom.

Sploh ne razmišljaj ;)

Potrebujem čim več enakih mnenj,da me prepričate8-):D Navalite...

G[e]c ::

Ce dobis Teaca 12x pod 30 ga kupi drugace ti pa jest tud 16 priprocam.
Teaca v glavnem kupu k je zakon al pa Liteon slisla sem da je super mel ga pa se nisem.

Lej tole en na bolhi prodaja

PEKAČI 16/10/40x BURN-PROOF --- NOVI ---

NOVI SUPER CD-RW SNEMALCI:

CD-RW 16/10/40x LITE ON (PLEXTOR BURN-PROOF)

* burn proof II
* over burn
* smart III
* noice-guard
* buffer run free
* nero burning room
* digital V
* retail
* itd

CENA: 26.500 SIT + DDV < 31.535 SIT >
LITE ON < PLEXTOR BURN-PROOF >

Tuki poglej
http://www.bolha.com/index.php3/ukaz/bi...

Ja sej ta oglas sem tut jaz že videl na Bolhi, sam me je zanimalo (in me še vedno zanima;)) vaše mnenje katera firma je vredu glede na to ceno...

Elemen_T ::

Zanimiva ponudba.
Tako dober plextor za tako malo dinar je idila.

BC3 ::

Plextor 12/10/32 mi dela že 1 let brez problemov.
16/10/40 za 32 jurjev se sigurno splača.

A ti Lite-On-i imajo podobno kakovost kot Plextorji?

trot ::

Kar se tiče kvalitete liteon cdrw, mam jaz z 8*4*32* zelo dobre izkušnje-niti enega zaj... cd-ja. Če bo kdo kupoval pri Dominiku-to je ta tip z bolhe-probajte, če še kaj spusti. Njegovo geslo je, da je vedno najcenejši v slo, kar sicer ni vedno povsem res, se pa zelo trudi. Jaz sem od njega dobil prejšnji računalnik zelo poceni in enako velja za ta snemalec. Pri liteonih je res lahko zelo ugoden.
Lp, MH

Marko007 ::

Jaz sn za Teac 16/10/40 oem. Dobis ga za okoli 34k, samo oem pomeni, da ga boš dobo v vrečki brez programa za snemanje. Nerota sicer dobiš za okli 2 jurja (Mlacom, Jae).:D

tha_man ::

Tako kot pravi G[e]c: Če dobiš Teac 12 pod 30 ga kupi, sicer vzemi Teac 16. Sam imam Teac 12 in sem zelo zadovoljen. Zanj pa sem dal več kot 50k SIT (Teac 8x je bil takrat okrog 40k SIT).
(c) 1982 Sinclair Research Ltd

||_^_|| ::

To ni plextor. Lite On majo burn proof po licenci plextorja.
baje so dost dobri.

G[e]c ::

Ja the_Man enako mam tud 12x sm ful zadovoljen z nerotom dela enkratno.

Sedaj sem naročil Lite-On 16/10/40 za nekaj čez 30kSIT, retail verzija seveda. Dobim v soboto in bom poročal...

chucki ::

norc! Lite on je no name firma! Teac je pa že od pamtiveka!!!!!! mam teaca 6x! scsi star je 3leta dela kot nov!!! Res!!! Bere vse cd-je!
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti

Kako je no name, če je Lite-ON? BTW: A ga ima kdo? Izkušnje?

tropinovec ::

evo ti testa liteona: TEST8-O8-)

THX
Zaključek testa je kot "best buy for low price".
V nekaterih testih še TEACa nabriše... njami8-):D

tha_man ::

bastadu, ni vse v hitrosti. Zakaj pa misliš da so Teacovi CD-Romi hitrosti 40x dražji od katerekoli druge firme, ki trdijo 56 hitrost? Pa tud praktično vsi jih prodajajo. Še bolj kot sama hitrost so pomembni vzdržljivost in kvaliteta branja.

No, saj mogoče bo pa tud Lite-On v redu. Definitivno poročaj.
(c) 1982 Sinclair Research Ltd

Tukaj ne govorimo o CD-ROMih (BTW: o njih sem že tudi jaz čul velike polemike, da proizvajalci napišejo na pogon 52×, berejo pa še z 30 kratno ne), pri CD-RWjih pa mislim, da je malo drugače. No skratka, našel sem še en test, ki gre v prid Lite-Onu....

Jux ::

Ej jst sm v Mlacomu kupu teaca 16x10x40x v tork in prvi obcutki so: TO JE FAKIN ODLICEN BURNER. Mi je dost bl usec kot ostali s katerimi sem mel izkusnje, tako kot plextor 12x SCSI in Ricoh 8x DVD kombo.
Pa se dubu sem ga za 33000 sit, sem tam mal joku da nimam tolk gnarja, pa so mi ga dal cenej.
Itak teac=kvaliteta, v svojmu lajfu sem menju 5cd enot (samsung, lite-on, mitsumi,?,?), dokler nisem dubu teac 32x. Zakon firma.
web&blog&etc: http://lukabirsa.com

TESKAn ::

TEAC - a 16x mam tut jst. Je ql. Sicer neki cajta traja, da začne pečt, ma ni panike:).
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

No danes zem zadevico dobil. Sicer je še nicem imel časa bolj podrobno stestirati, ampak na prvi pogled je stvarca zelo dobra. Zelo tih in kompakten mehanizem. Zapekel sem šamo en CD-RW in je zelo hitro (vsaj za mene). Edina kar me muči je, da v (retail) paketu ni bilo enega CD-Rja in enega CD-RWja, kot je to ponavadi. Sem tudi na netu nekje našel retail, pa piše da je to zraven... no se še bom pozanimal. Toliko zaenkrat.

chucki ::

jebeš tistih 5 cd-jev ko jih dobiš zraven! Važn je da ti bo peku tak kot je treba tako kot men teac cd-r 56-s že 2 leti in 7 mesecev! Speku pa sem že sigurn čez 1500 cd-jev!
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti

To maš pa tudi prav ja...

Tr0n ::

Ce kupujes se ti splaca Plextorja kupit, recimo 16x ki pride pod 40k SIT. Ker ti bo bp peko na vse CD-R in CD-RW medije, medtem ko imate Teac in Lite-On dolocene probleme pri CD-RW medijih (beri: ne podpirata vseh firm/vrst).

Can ::

Izkušnje z Lite-on čitalnikih imam naravmost katastrofalne. Slabšega čitalca zihr ne moreš kupiti

Misliš čitalniki ali zapisovalci? Jaz do sedaj še nimam nobenih problemov. Še nobenega uničenega CDja... pa še hiter je.

Boky ::

TESKAn nekje sem prebral, da to zato, ker dela nekde dodatne teste na nosilcu, da pol bol pravilno prilagodi moc laserja.

chuck tudi moj Teac 55s (4speed) je zapekel ze vsaj 1500 CD-jev. Se vedno dela kot prvi dan ko sem ga dal v masino. Za vse kar je bilo skurjenega pa sem iskljucno sam kriv(pac nisem mogel pustiti masione 20min. na miru).

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Lite on CDRW - problem

Oddelek: Pomoč in nasveti
301931 (1438) jest10
»

Kateri cd rekorder

Oddelek: Kaj kupiti
241586 (1377) Gejmer
»