» »

Od kod čuden vonj med Celjem in Vojnikom?

Od kod čuden vonj med Celjem in Vojnikom?

Kooper ::

Pred dvema tednoma sem se začel vozit v službo po lokalni cesti mimo Celja proti Konjicam. Med Celjem in Vojnikom se v avtu zavoha res čuden vonj. Najprej sem mislil, da je kdo kaj čudnega zakuril, vendar je ta vonj po 14 dneh še vedno prisoten. A mogoče ve od kod to prihaja?

S53SG ::

Etol proizvodnja Arom d.o.o.
https://maps.app.goo.gl/fG1Yry4nXfyciwp...

Queen ::

Odvisno od smeri vetra, občasno prinese vonj po Šoštanju (TEŠ). Tak kiselkast vonj, ne?

Pat_MaGroin ::

Cinkarna tudi ze desetletja zastuplja, celju pravim js Slovenski Černobil :).

janezvalva ::

Kooper je izjavil:

Pred dvema tednoma sem se začel vozit v službo po lokalni cesti mimo Celja proti Konjicam. Med Celjem in Vojnikom se v avtu zavoha res čuden vonj. Najprej sem mislil, da je kdo kaj čudnega zakuril, vendar je ta vonj po 14 dneh še vedno prisoten. A mogoče ve od kod to prihaja?

ne, to samo štajerci spet na polno gojijo ganjo. nič bat. se boš s časom navadil.
IQ test: v enem vedru imaš 2l vode, v drugem 1l vode. koliko veder imaš?

Comandante ::

ne, to samo štajerci spet na polno gojijo ganjo. nič bat. se boš s časom navadil.

V tem letnem casu sicer ne, ampak zgodaj jeseni pa med voznjo z motorjem po dravskem polju marsikje zavohas zelisca, sploh kjer raste koruza :))

Sicer v Velenju smrdi po premogu, razen ce je vetrovno. Med Celjem in Vojnikom nisem zavohal nicesar nenavadnega. Zato pa recimo pesniski rondo ze mesece smrdi po gnilem krompirju.

telexdell ::

Kolikor vem, je v Vojniku psihiatrična ustanova. Pot med Dražgošem in Vojnikom pa vodi preko Celja. Verjetno tiste kruleže z Dražgoš vozijo v ustanovo za norce v Vojniku kateri pri tem spuščajo značilen vonj po kraji in lažeh, zaradi tega so prizadeti prebivalci Celja in okolice. Sem pa prepričan, da so zadovoljni in si želijo da te vožnje trajajo do konca.
Precej je treba vedeti, preden opaziš, kako malo veš.

Invictus ::

Norci ga serjejo >:D
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Življenje v celju in služba v LJ (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
16726245 (22708) zobnik
»

Bolečine pod kolenom

Oddelek: Šport
202917 (2271) IL_DIAVOLO
»

Kje v Sloveniji se splača živeti, zakaj? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
15623404 (17714) Vitez
»

Poplave (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Problemi človeštva
45979711 (58256) lexios
»

izposoja DVD

Oddelek: Sedem umetnosti
262332 (1811) Han

Več podobnih tem