» »

Telemach - ENKRATNA SPLETNA AKCIJA - ENO LETO BREZ NAROČNINE

Telemach - ENKRATNA SPLETNA AKCIJA - ENO LETO BREZ NAROČNINE

Lightning ::

Pozdravljeni.

Sam sem uporabnik predplačilne kartice pri Telekomu, in si kupujem mobi kartice za polnjenje.

Sedaj bi rad prešel na mesečno naročnino.

Ali se splača vzeti ponudbo na paket ŠE VEČ, kjer imam ob dveletni vezavi, eno leto brezplačno naročnino, drugo leto pa plačujem 15,91 EUR?

Ob primerjavi najmanjšega paketa in srednjega paketa, se mi glede na to, da je eno leto breplačno, zdi kar ugodno?

Imate kakšne izkušnje s temi akcijami oziroma ali imajo kakšne finte za to akcijo?

Hvala in upam na pomoč :)

bsslo ::

Odvisno od vsebine paketa - koliko minut/koliko SMS-ov in mobilnih podatkov - > glede na dejstvo koliko dejansko potrebuješ.
Če ustreza tvojim potrebam, skleni.

Imaš pa trenutno akcijo pri Bobu. Mesečna naročnina cca 10 €, a prvih pol leta je 5 €. Prekineš lahko kadarkoli (ni vezave)
Mislim, da je akcija le še danes.

https://www.bob.si/ponudba-bob/narocnis...

kixs ::

Primerjaj s tem koliko porabis zdaj.

Dimnik ::

Si pač vezan dve leti, ni finte. Tako sem jaz pred enim letom preklopil iz več, na največ, eno leto nič, eno leto pa naročnina, če to računam na dve leti je 10e na mesec za paket največ. Ko preteče pa bomo spet lovili kakšne akcije

Motion ::

IZI ma tudi IZI mesec L za 8E. 6000 enot ki jih lahko porabiš po svoje. 1 enota je 1 mega prenosa oziroma 1 minuta klica oziroma 1 SMS / MMS

Preračuni si kaj ti najbolj odgovarja.

Sedaj če izračunam:

Paket VEČ (5 G prenos podatkov) - 8,90 EUR x 24 = 213,60 EUR za dve leti

Paket ŠE VEČ (100 G prenos podatkov) - eno leto brez naročnine - sklenitev na dve leti) - 15,91 EUR x 12 = 190,92 EUR. (eno leto zastonj, drugo leto 190,92 EUR).

Tako, da cenovno se bolj splača vzeti paket ŠE VEČ (manj te pride + velika razlika v prenosu podatkov, kar 95 GB).

Tudi če manj porabiš prenosa podatkov, se verjetno paket ŠE VEČ bolj splača, saj te cenovno pride skoraj enako + več prenosa podatkov.

Kaj bi vi vzeli?

Tidule ::

Banane.

Kakšen točno odgovor pričakuješ, da ti kdorkoli lahko da? Naredil si izračun, zdaj pa pač oceni ali je 23 EUR kolikor ti nudijo vredno dvoletne vezave. Če pa ti 5gb podatkov ni dovlj je pa razlika v ceni še toliko večja.

Master_Yoda ::

Kot da drugi vemo koliko porabis. Deli narocnino za drugo leto z 2 in primerjaj s mesecnimi cenami ostalih operaterjev glede na to koliko porabis ...
Dovie'andi se tovya sagain.

Tidule je izjavil:

Banane.

Kakšen točno odgovor pričakuješ, da ti kdorkoli lahko da? Naredil si izračun, zdaj pa pač oceni ali je 23 EUR kolikor ti nudijo vredno dvoletne vezave. Če pa ti 5gb podatkov ni dovlj je pa razlika v ceni še toliko večja.

Ja saj pravim, paket ŠE VEČ, ki ima 95 GB več prenosnih podatkov je za 23 EUR cenejši od manjšega paketa, vezava pa je tako 2 leti, po tem pa greš pač na manjši paket s 5 GB.

TelemachSLO ::

Zdravo
Že kdo od vas naročil to od Telemacha leto zastonj vezava 24 mesecev ?
Zanima me zato, ker danes sem dobil v podpis pogodbo kdaj je potem vklop naslednji dan al traja dlje ?

Hvala za odgovore LP

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Bob (nova ponudba Simobila) (strani: 1 2 3 4109 110 111 112 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
55601354569 (3659) bosmla
»

Telemach mobilna telefonija (strani: 1 2 3 410 11 12 13 )

632176813 (33021) neosonic
»

Me2 - nov slovenski operater (strani: 1 2 3 )

12415876 (7944) šernk
»

Telemach Mobil - ponudba? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

343117244 (63991) OK.d
»

Razmišljam o menjavi operaterja, ste s Telemachom zadovoljni?

274382 (3597) pixelzgaming

Več podobnih tem