Forum » Pomoč in nasveti » Windows 10 pozabljeno geslo
Windows 10 pozabljeno geslo
amadej85 ::
Zanima me katere programe uporabljate za brisanje gesel ce se pozabi za vstop v win 10?
Lp
Lp
MIHAc27 ::
Se priporočam, če ga najdeš. Sama procedura ni tako enostavna in zahteva da CMD.exe preimenuješ v utilman.exe in z tem pridobiš command prompt z admin pravicami pred vstopom.
Do nekje verzije 1800 je to delalo, potem nekaj časa ne... sedaj mislim da na zadnjih 20h1 spet gre.
Do nekje verzije 1800 je to delalo, potem nekaj časa ne... sedaj mislim da na zadnjih 20h1 spet gre.
mihagr ::
ne, ne gospoda. obstaja čudovit programček, ki zna to delati, je osebno, domačo rabo zastonj in ga lahko snameš z "lazesoft.com", namestiš in kreiraš boot usb ključek. kar pa v verziji za "doma" ne zna, je odklepanje računov, ki so vezani na microsoftov poštni račun.
MIHAc27 ::
Ej hvala za tole. Sprobal in dela. Sem imel enega, ki dela za 7,8. Na 10 pa razen omenjene procedure z CMD nisem še našel.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | preverjanje net povezave z dos batch ukaziOddelek: Programiranje | 3724 (2064) | amigo_no1 |
» | [Windows XP] Vaš račun je potekel (strani: 1 2 3 )Oddelek: Operacijski sistemi | 14240 (11075) | fosil |
» | Ms blast ali zakaj se mi sistem ugaša po eni minuti? (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 40550 (15532) | brainiac20 |
» | JAVA - kako začeti...?Oddelek: Programiranje | 3143 (2758) | borut-t |
» | Kako zagnati program v želeni prioriteti?Oddelek: Operacijski sistemi | 1814 (1673) | tha_man |