» »

Nastavki za vijačenje, magnetni nastavek za električno orodje, kateri je najboljši ?

Nastavki za vijačenje, magnetni nastavek za električno orodje, kateri je najboljši ?

mrTwelveTrees ::

Zdravo, dajte mi prosim povedat kateri nastavki so najboljši, rabim pa da je dober magneten
Ker mi je počil film, vsak vijak ki ga dam na nastavek mi pade dol.

Zdaj pa iščem enega ki ima ODLIČEN magnet, da dobro drži vijak (računalniški) da ne pade dol preden ga sploh zategneš.

Ali je zadosti da je univerzalno držalo zadosti magnetno ali morajo biti še nastavki magnetni ?
primer: https://www.mimovrste.com/vijacni-nasta...

Baja ::

jaz ponavadi na nemagneten šraufinciger vrzem kar magnet iz diska (karkoli malo močnejšega bo ok). pobira in drzi sraufe brez problema. tako da po moje bo magnetni nastavek čisto ok.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Baja ()

matobeli ::

Vsak nastavek ki ima magnet bo ok.
Sicer so pri PCjih bolj izjema, ampak vseen bod pozoren na šraufe ki se jih magnet sploh ne prime. Ker so iz rostfreja ki ni magnetna kovina.

Ne tole ne bo držalo, ker sem zdajle probal magnet iz diska, pa mi vse vijake drži.
Tako da iščem magnetne nastavke, sam skoraj nikjer ne piše na nastavkih da so magnetni.

magnetno drzalo za nastavke bo cisto ok. se ne spomnim da bi kdaj videl magnetne nastavke (karkoli sem do zdaj mel ni nic skupaj skakalo).

Magnetno držalo drži nastavek, to mi dela, ampak vijak pa če je čisto mali ga ne drži.

Vem da leta nazaj nisem imel teh problemov, v čem je fora.
Ne mislim pa met magneta od diska zraven, madona sej smo leta 2022.

v bistvu bi moglo manjsi srauf se bolje drzati. ce probas z magnetom, drzi ta mali srauf? lahko da so kaki rostfraj kot pravi matobeli al pa kaka alu mesanica.

2022 gor al pa dol. vse moje noge od miz so opremljene z magneti. ce rabis, vrzes gor pa je. niti vstati ti ni treba ;)

matobeli ::

Imajo pa seveda tudi nastavki boljši ali slabši magnet notri vstavljen, če bi rad imel ultra strong pol pomeri kolko je notranji premer in nabavi v tej velikosti čimmočnejšega ter ga prilimaj.

Lahko pa nabaviš tudi enostavni pripomoček ki namagneti/razmagneti, pol pa točno tisti nastavek ki ga uporabljaš namagnetiš.

Zimonem ::

Lahko narediš tudi sam.
Načeloma pa nočeš imeti permanentno namagnetenih bitov. Pobereš vse opilke in svinarijo.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Zimonem ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

mavčne (gips) plošče - orodje (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
12327421 (10938) Twixz
»

orodje za sestavo računalnikov

Oddelek: Kaj kupiti
325581 (2619) 49106
»

DIY removable dust filter

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
391464 (1096) Halfdead987
»

Komplet izvijačev