Forum » Omrežja in internet » wifi - prenosnik, ne dela
wifi - prenosnik, ne dela
BRBR ::
T2
1. na T2 wifi se lahko priklopim preko mobitela
2. s prenosnika - ni mogoće vzpostaviti povezave
3. Če na mobitelu nastavim dostopno točko - se tudi na to dostopno tokčo (ki jo prenosnik vidi) ne morem povezati s prenosnikom
4. Ta prenosni računalnik se lahko poveže na katerkol wifi kjerkoli na svetu (tam nekje sredi Atlanika, pa v Kranju tudi), preizkušeno.
Menda je na prenosniku zdaj win 11. Stvar je obratovala dokler enkrat vmes ni povezava padla in zdaj se ne da vzpostaviti nazaj.
V glavnem komp povezavo vidi, ko se probaš konnektat z geslom melje in melje dokler ne reče ni mogoče vzpostaviti, enak rezultat, če vneseš kar eno randome geslo.
Nekje je še opcija da dodam eno povezavo med znana omrežja, kjer nastaviš tip enkripcije, in sem dodal in shranil. Kje zdaj probam vzpostavit povezavo s tem ? - kao će na tistem ki ga avtomatsko zazna ni pravega tipa enkripcije.
1. na T2 wifi se lahko priklopim preko mobitela
2. s prenosnika - ni mogoće vzpostaviti povezave
3. Če na mobitelu nastavim dostopno točko - se tudi na to dostopno tokčo (ki jo prenosnik vidi) ne morem povezati s prenosnikom
4. Ta prenosni računalnik se lahko poveže na katerkol wifi kjerkoli na svetu (tam nekje sredi Atlanika, pa v Kranju tudi), preizkušeno.
Menda je na prenosniku zdaj win 11. Stvar je obratovala dokler enkrat vmes ni povezava padla in zdaj se ne da vzpostaviti nazaj.
V glavnem komp povezavo vidi, ko se probaš konnektat z geslom melje in melje dokler ne reče ni mogoče vzpostaviti, enak rezultat, če vneseš kar eno randome geslo.
Nekje je še opcija da dodam eno povezavo med znana omrežja, kjer nastaviš tip enkripcije, in sem dodal in shranil. Kje zdaj probam vzpostavit povezavo s tem ? - kao će na tistem ki ga avtomatsko zazna ni pravega tipa enkripcije.
_Denny_ ::
Mrežne kartice niso večne in točno "ssid je viden, noče se povezati" je glede na izkušnje en izmed simptomov crkota. Poglej v Event Viewer, če dobiš kake errorje in se poskusi povezati s preverjeno delujočim usb wifi donglom (lahko tudi m.2 ali mpcie), da vidiš, če ni slučajno kaka težava z Win11.
Asrock X670E Taichi, Ryzen 9 7950X3D + NH-D14, 96GB Corsair DDR5-6400 CL32
RTX 2070S 8GB, 2TB Kingston KC3000, 2TB ADATA SX8200 Pro, 4TB Micron 5200
Seasonic Focus Plus 850W, Corsair Air 540, Logitech Z-2300, Samsung UE65H6400
RTX 2070S 8GB, 2TB Kingston KC3000, 2TB ADATA SX8200 Pro, 4TB Micron 5200
Seasonic Focus Plus 850W, Corsair Air 540, Logitech Z-2300, Samsung UE65H6400
BRBR ::
Sem preveril, zdajle v Kranju v eni službi, dela bp.
Big_Al ::
Preveri če je "AUTO" nastavitev na T2 WIFI izbrala kanal višje kot 11. Če ja, ga nastavi nižje od 11.
deco16 ::
SETCCE proXSign(R) mene je to hecalo z Wifi kartico od prenosnika Realtek RTL8852AE WiFi 6. Ko sem sklopil ta program dela BP.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | T2 ponudnik in domače omrežjeOddelek: Omrežja in internet | 4043 (2721) | MrStein |
» | Problemi z vzpostavljanjem Wi-Fi povezave na Windows 8 laptopuOddelek: Omrežja in internet | 5724 (4460) | znj_ |
» | Prenosnik + mobitel = internetOddelek: Omrežja in internet | 15370 (6712) | mat89 |
» | Pomoč pri povezavi brezžičnega usmerjevalnika s Siol modemomOddelek: Omrežja in internet | 3320 (3188) | Daniel |
» | Novi SIOL-ovi "komunikacijski prehodi" (gateway-i) SAGEM F@st™3344 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Omrežja in internet | 44031 (19571) | imallears |