Forum » Loža » Paket iz tujine - že 3 tedne v "Sloveniji"
Paket iz tujine - že 3 tedne v "Sloveniji"
prowb ::
Novembra sem naročil (iz kitajske) par zaščitnih stekel za telefon. 1.12. so glede na sledenje prispeli v slovenijo - status je: "Arrived at Facility" Slovenia.
Od takrat pa se ni zgodilo nič.
Kako lahko izvem, kje je moj paket, zakaj ga še nisem prejel, je na carinski pošti?
Od takrat pa se ni zgodilo nič.
Kako lahko izvem, kje je moj paket, zakaj ga še nisem prejel, je na carinski pošti?
V-i-p ::
V kolikor še nisi, inštaliraj na telefon pa vrzi sem not tracking številko pa poglej kaj tu javi: https://www.google.com/url?sa=t&source=...
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
Nikonja ::
Paket je najbrž prišel v Eu (za aliexpress je to večinoma NL) in tamo stoji v sortirnem skladišču dokler ga ne pošljejo naprej. Šansa da jih boš letos videl je zelooo majhna iskreno.
zee ::
Poklici na carinsko posto v Mestni log v Ljubljani. Morda moras placati carino ali kaj podobnega.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
TheBlueOne ::
Zna tudi biti, da je nateg. Sem imel nekaj primerov, ko se posiljka enostavno nekje ustavi, trgovec pa praviloma kar hitro izgine. Menda se da do neke mere sleparit s trackingom. Ce bo potekel rok za dostavo pac zahtevaj refund.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zakaj tako visoka carina? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 21108 (10510) | BorutK-73 |
» | Carinska pošta (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Loža | 103161 (58022) | Mare2 |
» | povzetek EBay kupovanje (carina, davek) (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 39012 (12270) | jero_no1 |
» | Carinska pošta...Oddelek: Loža | 3892 (3392) | popster |
» | Kako dolgo traja shipping do Slovenije?Oddelek: Omrežja in internet | 7651 (6978) | Nuška |