Forum » Loža » Vzpostavitev nove funkcije v podjetju
Vzpostavitev nove funkcije v podjetju
enemon ::
Dobil sem ponudbo za vzpostavitev nove funkcije v podjetju. Plača je sicer višja, a ker funkcija še ne obstaja, bi bilo potrebno vse procese vzpostaviti iz nule. Trenutno imam dokaj lagodno službo, kjer sem se ravno vsega naučil.
Tisti, ki imate izkušnje z vzpostavljanjem novih funkcij - ali se splača vreči v to? Verjetno me čaka ogromno stresa in nadur? Če sem odkrit, mi v tem obdobju življenja bolj ustreza manj stresa. A vseeno me žre, kaj bi bilo, če bi poskusil ...
Tisti, ki imate izkušnje z vzpostavljanjem novih funkcij - ali se splača vreči v to? Verjetno me čaka ogromno stresa in nadur? Če sem odkrit, mi v tem obdobju življenja bolj ustreza manj stresa. A vseeno me žre, kaj bi bilo, če bi poskusil ...
feryz ::
Jaz ne bi.
Oseba, ki take stvari sprašuje na forumu, mi ne deluje prava za take zadeve. Preveč mlahavo.
Oseba, ki take stvari sprašuje na forumu, mi ne deluje prava za take zadeve. Preveč mlahavo.
MadMicka ::
Preveriti je potrebno direktorja, lastnike, če imajo cel kup firm brez dobička, se jim izogneš, če gre za močna podjetja, greš zraven, če ne rata, greš drugam. A ni to logično?
Preveriti je potrebno direktorja, lastnike, če imajo cel kup firm brez dobička, se jim izogneš, če gre za močna podjetja, greš zraven, če ne rata, greš drugam. A ni to logično?
Govoril sem s predhodno zaposlenim, ki je za krajši čas začel z vzpostavljanjem tega in pravi, da ni imel podpore vodstva in nadrejenega pri razvoju funkcije. Firmam gre zdaj itak večinoma dobro, prava robustnost pa se pokaže v krizi. Trenutno sem v eni izmed večjih multinacionalk pri nas, potem pa bi bil v precej manjši slovenski firmi.
Ales ::
Govoril sem s predhodno zaposlenim, ki je za krajši čas začel z vzpostavljanjem tega in pravi, da ni imel podpore vodstva in nadrejenega pri razvoju funkcije.
Kaj potem sploh sprašuješ, kaj ni jasno tu? Verjetno ti je samo malo dolgčas...
Firmam gre zdaj itak večinoma dobro, prava robustnost pa se pokaže v krizi.
A si zih, da nisi kake dve leti pozabil pogledat skozi okno? A poročila kaj poslušaš?
Ostani v multinacionalki, res, res ostani tam in upaj, da ne zgubiš službe.
Trenutno sem v eni izmed večjih multinacionalk pri nas, potem pa bi bil v precej manjši slovenski firmi.
Glej zgoraj.
Pa srečno.
Govoril sem s predhodno zaposlenim, ki je za krajši čas začel z vzpostavljanjem tega in pravi, da ni imel podpore vodstva in nadrejenega pri razvoju funkcije.
Kaj potem sploh sprašuješ, kaj ni jasno tu? Verjetno ti je samo malo dolgčas...
Firmam gre zdaj itak večinoma dobro, prava robustnost pa se pokaže v krizi.
A si zih, da nisi kake dve leti pozabil pogledat skozi okno? A poročila kaj poslušaš?
Ostani v multinacionalki, res, res ostani tam in upaj, da ne zgubiš službe.
Trenutno sem v eni izmed večjih multinacionalk pri nas, potem pa bi bil v precej manjši slovenski firmi.
Glej zgoraj.
Pa srečno.
Znaš brati izkaz uspeha? No, preglej nekaj random večjih firm za 2020 na ajpesu, za 2021 seveda še ni. Za ogromno podjetij v Sloveniji sta bili lansko in letošnje leto eni izmed najboljših v zgodovini. Ne štejemo zdaj sem frizerjev in gostinskih lokalov, ampak velike slovenske firme. Lani in letos ni bilo nobene krize, bolj kontra krizi bi bilo težko.
Pa srečno tudi tebi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Božična blaznost (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 11875 (9077) | Raptor F16 |
» | Ustanovitev podjetja v Romuniji (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 15753 (13357) | PrihajaNodi |
» | Isto motorno olje, kupljeno v različnih trgovinah je različne barve, je tudi kvalitetOddelek: Loža | 10017 (7006) | šernk |
» | Applov izvršni direktor pred Senatom: davke plačujemoOddelek: Novice / Ostale najave | 13755 (12036) | 17rnn |
» | Prisilna praksa na proizvodnih linijah za iPhone 5 v FoxconnuOddelek: Novice / NWO | 16370 (13581) | antonija |