» »

geforce ne dela

geforce ne dela

jeraldo ::

A se komu sanja zakaj geforce2 na plošči MS 6330 lite + amd duron ne dela tko kt bi blo treba? slika se pokaže vendar se meša in premika tko da se ne da nč špilat?

Huey P ::

Maš v BIOSu vse narihtano kot treba?
..::DOOM III: The Legacy::..

whatson ::

slika se pokaže vendar se meša in premika tko da se ne da nč špilat? kaj s tem misliš...
drugače dela v OSu dobro? sam v igrah ne dela?
dobi nove driverje.. in DX seveda...

jeraldo ::

8-)sej načeloma dela sam slika je taka kt da 3d del kartice dela prepočas oz. da ne dohaja tekstur

element ::

Agp dej na 2x. Pomoje je to, pa še najnovejše driverje/bios/dx8a si omisl. Pol bi mogl delat, drugače pa... ... servis. ;) :D:D>:D>:D>:D

nsignific ::

jeraldo je to v mojem imenu pisu, sploh vedu nism... uglavnm tko je blo, zamenala sva plati (js njemu eno EPOX s c400 gor, on pa men kt133 via z duronom 650 - kr good deal drgac;)) in na prejsni mi je tale gefroc delu perfektno in sm biu fino zadovoljen, z detonatorji3 in dx8a, vse fajn,

pol na novi plosci pa sicer 2d dela fino in tv-out vse fajn vse kul, sam ko pride do cesarkol 3d zacne cefrat poligone in se sploh ne obnasa lepo. biu sm ze na www.geforcefaq.com, instalu sm via 4in1 na vse mozne nacine, vse mozne driverje, dx8a mam to ni problem, tut un *.reg patch sm sprobu, bios sm jebu do onemoglosti, to no avail, edino kar bi se loh blo je to da nimam installanih driverjev (orig) od plate, te bom jutr od jeraldota dubu, drugo pa da zato k sm novo plato dau da se je register od winsov kej zjebu pa bi jih mogu na novo dat gor?

dejte plz pomagat ker js obupujem, ne stekam zaka mi je na prejsni plati delal zdj pa kr ne, pa se to sam 3d zadeve... aja prej sm meu na agp2x zdj mam agp4x sam tut ce disejblam je isto sranje, sam pocasnejs pac...

tnx vnaprej

VASkO ::

ja in to zdaj reces, da si plato menjal brez instalacije winsov?????

to ni res, windowse MORAS na novo instalirat po takem dejanju pa se plata ima cisto drugi nabor (predvidevam, da je prej bla BX). Ze ko menjas kako kt133 z kero drugo kt133, ki ma manj oz. vec PCI/ISA slotov gor, lahko pride do komplikacij, kajsele pri tebi, ki je z Intel platforme sel na AMD brez reinstalacije. Jaome:\8-O:'(

no sej se mi je zdel.

a fora, vse ostalo dela super, ccc... ok pol povejte zdej
1. nov install winsov
2. amd agp patch?
3. ms-6330 plata driverji
4. Inno3d Geforce2mx driverji

bi ta vrstni red sel? tnx btw

VIA agp patch in ne AMD...

1.install windowsov
2.install via4in1 4.29
3.install graficne (11.00 - najbolji ali 6.50 ali 10.80)
4.instal AGP4x.reg od tukaj(OBVEZNO)
5.DX8
6.uzivaj

Trdi ::

Ta je dobra. Windowse je treba menjat kar tko, za dobro pocutje vsak teden, kaj pa sele ce zamenjas maticno!!!:D
Trdota d.o.o.

bla dobra ideja tole y winsi na novo in vse, ampak ni pomagal, heh. isto je k prej (ja sm su cist na sveze, nism povozu).

tko da, ja kr resno je ratal. se kksna ideja? razn servis... ker dvomim da se bojo tm kej pametnga spomnli.

Trdi ::

A si vse od vaskota naredil?
Trdota d.o.o.

vse, ze 3x. situacija je po instalaciji winsov ista, tko da to sploh veze ni mel. na servis bom nesu, prvic u zivlenju bom neki na servis nesu in garantiram da je gforce sfukan. grem stavt.

G[e]c ::

Jest mam pa Athlona se na slot A pa un AMD 761 cipovje al kva je blo v glvanem staro, kupu sm takrat ko so athloni prisili vn zdej me pa zanima kako narest da bo AGP 2x zdej je na 1x to mi napise un programcek wcuid al neki tazga)
Ker 4x mi itak ne podpira plata

v BIOSu vklopi agp 2X, na drugo se ne spoznam (na amd 751 (ne 761, je novo) se pa ne spoznam). Mogoce moras kaksen AGP driver tudi nalozit za AMD cipset.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nakup nove grafične kartice (pri celeronu 830Mhz)

Oddelek: Kaj kupiti
281282 (965) SavoKovac
»

Za vse lastnike Herc. r8500LE! (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Strojna oprema
33019956 (12588) sharp
»

Agp 4x problem!!!

Oddelek: Pomoč in nasveti
271413 (1058) VASkO
»

3d MARK 2001

Oddelek: Navijanje
262102 (1720) boko34
»

Kyro cudn sploh ja?!?