Forum » Loža » Resni stranski učinki po cepljenju proti covid-19
Resni stranski učinki po cepljenju proti covid-19
Utk ::
A bi bilo kaj zamujenega, če bi jih poklical čez 10 dni, ko bi bile zadeve bolj jasne in bi se morda celo izkazalo, da ne gre za povezavo s cepljenjem?
Bi. Kar nekaj cepljenih 20 letnic z JJ bi bilo zamujenega.
In koji si ti faktor, da boš govoril kako se naj bi obnašal nekdo, ki mu otrok umira? Nimaš niti otrok, niti nisi v tej situaciji, niti nikoli ne boš, ker Janša je zaseden, drugi te pa ne bo niti povohal.
Hypathia ::
Ne vem, no če mora vlada apelirati na US sodišče, da naj ne presoja o ustavnosti PCj, nisem toliko prepričan v njihovo zmago.
https://www.24ur.com/novice/korona/vlad...
Si predstavljaš, da bi človek kot fizična oseba poslal takšno pismo na sodišče, ne vem npr. ob ločitvi za skrbništvo otrok:
"Mislim, da je neustrezno presojati o skrbništvu najinih otrok, ker "pavšalna zatiranost(zelo zaznamovana izbira besed)" moje bivše žene in otrok ni pomembna, gre se za skupno dobro :D
Jao, jao, butalci. Takšne vladne opredelitev so standard, ne pa neka izjema.
If you're a man, don't say anything
to a woman on the street that you wouldn't
want a man saying to you in prison.
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: FireSnake ()
NMH ::
apfelstrudl ::
apfelstrudl je izjavil:
Pa je res PCT grožnja pospešila zadevo?
Ja prvih par dni je šlo par 10 tisoč ljudi pač roko nastavit, potem je pa spet "presahnilo". In kolikor mi je jasno še vedno nismo preko 50%
Temu ti praviš uspeh? Za tak rezultat je vredno "jebat" folk v glavo? Resno?
Vsak cepljeni je pomemben, ker predstavlja del rešitve situacije, ki je težka za vse.
apfelstrudl je izjavil:
Ta vlada (celotna tudi opozicija) enostavno ni dorasla temu problemu. Ko dodaš še "ščepec nagnjenja k diktatorstvu in hlastanju po moči in oblasti"... hja, rezultati so jasni kot sončen dan. Pa če si to hočeš priznati ali ne.
Velik ščep ste k temu prispevali tudi antivakserji in hujskaški mediji.
Objavljene so številne študije ki pravijo da cepiva (vsaj takšna kot so) ne bodo rešila tega problema. Ta cepiva lahko zgolj pomagajo pri težjih potekih pri starejših skupinah in ranljivih. In te bi bilo potrebno nekako prepričati v cepljenje.
Delta je te študije tudi dokazala, saj vsi vidimo kaj se sedaj dogaja.
Jebanje raznih 20 letnikov v glavo in trkanje na vest z lažmi tipa "cepiš se da boš zaščitil babico" je v najboljšem primeru kontra-produktivno, v najslabšem pa še nevarno (kot v tem primeru te 20 letnice).
Tako da, zadeve so v bistvu dokaj enostavne. Zapletene jih dela zgolj naša (in od nekaterih drugih držav) "stroka" in tisti ki jim slepo sledijo brez enega samega vprašanja v stilu "ali je to res potrebno?".
OK. Če bodo cepiva rešila ta problem, zakaj Avstralska političarka tuli v kamero (javno - je posnetek dostopen na ogromno straneh) da "življenje ne bo več nikoli kot je bilo pred kovidom!".
Čaki mal. Če bojo cepiva rešila problem, zakaj....
Ah ... retorično vprašanje. Pusti ;)
bvt ::
ti tega ne razumes, vsak ki je normalen bi bil jezen ali razburjen. Pa prav je, da je poklical medije, da obvaruje kako 20 letno zivljenje. Bil je zamegljen, se ni videl obraz.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bvt ()
feryz ::
Tole je seveda čisto sprenevedanje. Omenjeni obremenjujejo zdravstveni sistem vendar sorazmerno, tako da ne ogrožajo njegovega kolapsa, poleg tega za raka ne obstaja preprosto in učinkovito zdravilo, komplikacij zaradi covida se pa lahko rešiš zelo enostavno, z dvema injekcijama.Nehaj nabijat eno in isto!!
Zate je enostavno, jaz imam pa 2 otroka približno teh let.
Kar zmrazi me, če pomislim, da ti pade v komo ali celo umre zaradi nasvetov/prisile skorumpirane politike in javnega sektorja.
Ne. Od covida ni nobena 20 letnica umrla pri nas.
Imamo 5 potrjenih smrti izpod 35 let. V ZDA je okrog 600 mrtvih otrok od 0-18 let (ob 165x večji populaciji to pomeni, da bi mi morali jih imet okrog 3-4). Ampak statistika je hecna stvar.
V ameriki je tudi študija ki jasno kaže da je več otrok pristalo v bolnici zaradi problemov po cepljenju kot zaradi kovida.
Vir je naliman malo bolj zgoraj v tej temi. Pa ni od nekega "teoretika zarote" ampak je kar od "prave" inštitucije ;)
PrihajaNodi je izjavil:
Bravo Avstrija:
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/...
Preveč balkancev, pa cepetajo na cca 65% precepljenosti.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: NMH ()
Imamo 5 potrjenih smrti izpod 35 let. V ZDA je okrog 600 mrtvih otrok od 0-18 let (ob 165x večji populaciji to pomeni, da bi mi morali jih imet okrog 3-4). Ampak statistika je hecna stvar.
Sej je včeraj povedal zdravnik iz UKC, to so v glavnem primeri z rakom ali težko sladkorno, itd. Menda je en "zdrav" 35 letnik umrl, to je pa to.
kaj pa hipatija ve , ko nima otrok, pa jo ocitno tudi ne briga , to je zanjo le stevilka, statistika
Sej je včeraj povedal zdravnik iz UKC, to so v glavnem primeri z rakom ali težko sladkorno, itd. Menda je en "zdrav" 35 letnik umrl, to je pa to.
Dve izmed njih sta bili nosečnici. Nič povezani z rakom ipd.
Mato989 ::
Ja, novinarji so se čist po slučaju znašli pred vhodom v UKC, ko je šel na obisk, kajne.
Ne, poklical jih je. To vseeno ne pomeni, da išče pozornost. Samo naj se ve. Karkoli je naredil, ali pa še bo, mu lahko samo čestitam. Ne zamerim pa niti tistim, ki so v takih primerih ostali tiho.
A bi bilo kaj zamujenega, če bi jih poklical čez 10 dni, ko bi bile zadeve bolj jasne in bi se morda celo izkazalo, da ne gre za povezavo s cepljenjem?
Torej naj tudi o umrlih ki imajo covid počakajo do obdukcije da potrdijo to, zakaj tam ne počakajo in drug dan hitro poročajo da je VČERJA umrlo toliko in toliko "zaradi" covida?
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
jotunn ::
Kaj trolaš, bumbar, jaz sem po prvo dozo šla že sredi julija.
Zgodovina sprememb…
c3p0 ::
Tole je seveda čisto sprenevedanje. Omenjeni obremenjujejo zdravstveni sistem vendar sorazmerno, tako da ne ogrožajo njegovega kolapsa, poleg tega za raka ne obstaja preprosto in učinkovito zdravilo, komplikacij zaradi covida se pa lahko rešiš zelo enostavno, z dvema injekcijama.Nehaj nabijat eno in isto!!
Kar zmrazi me, če pomislim, da ti pade v komo ali celo umre zaradi nasvetov/prisile skorumpirane politike in javnega sektorja.
A če umre zaradi strdkov od kontracepcijskih tablet, ki so neprimerno bolj pogoste kot pri cepljenju, je pa kaj?? Zakaj pa misliš, da je problem predvsem pri mlajših puncah, da prihaja do teh strdkov??
Kombinacija cepiva + kontracepcije = ??
Zgodovina sprememb…
jotunn ::
maMile ::
Presešene smrti septembra pod 50 let- niso kovidne.
September še polnijo podatke. Ampak, če bo preostanek podatkov enako razmerje, je pri ženskah (0-51) septembra 120% povečanje od povrečja!
Sicer pa sem v eni drugi temi dodal preračun.
V skupini 0-54 je s septembrom vred vse skupaj 93 covid smrti. Vseh presežnih smrti (0-51) pa je čez 300 (počakati moramo še za popolne podatke za september).
A s tem se očitno nihče ne obremenjuje preveč oz. nisem še videl v medijih, da bi kdo to izpostavil.
Podobno je presežnih smrti pri starostni skupini 52-71 (oziroma covid smrti 55-74 let), kjer je nekako pol pol.
PS: Še link na zaklenjeno temo z bolj natančnim izračunom covid smrti vs vse presežne smrti.
Dobimo presežne ne-covid smrti s predpostavko, da so bile vse covid smrti presežne smrti (kar pa verjento v praksi ni bilo čisto res)
https://slo-tech.com/forum/t790313/0
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: maMile ()
Hemi426 ::
A je kdo opazil tole:
Strokovna svetovalna skupina vladi predlaga širšo uveljavitev pogoja PC
https://www.rtvslo.si/zdravje/novi-koro...
Logar: "Ukrep PC je nastal na pobudo vlade, ne strokovne skupine"
Ne vem no, take stvari so mi kar veliki red flag.
Nekako, bi rekel, da se malo vlečejo nazaj in prelagajo odgovornost.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Hemi426 ()
Presešene smrti septembra pod 50 let- niso kovidne.
September še polnijo podatke. Ampak, če bo preostanek podatkov enako razmerje, je pri ženskah (0-51) septembra 120% povečanje od povrečja!
Sicer pa sem v eni drugi temi dodal preračun.
V skupini 0-54 je s septembrom vred vse skupaj 93 covid smrti. Vseh presežnih smrti (0-51) pa je čez 300 (počakati moramo še za popolne podatke za september).
A s tem se očitno nihče ne obremenjuje preveč oz. nisem še videl v medijih, da bi kdo to izpostavil.
Podobno je presežnih smrti pri starostni skupini 52-71 (oziroma covid smrti 55-74 let), kjer je nekako pol pol.
HAHAAHAHAH, me zanima kaj bodo zdaj provakserji bluzili zdaj, kje je jureflux pa zmaugy?
Torej Covid smrti 93, presežek smrti 300??? Torej Covid ni največja težava več, zdaj bo treba najt nov narrative spin!
A če umre zaradi strdkov od kontracepcijskih tablet, ki so neprimerno bolj pogoste kot pri cepljenju, je pa kaj?? Zakaj pa misliš, da je problem predvsem pri mlajših puncah, da prihaja do teh strdkov??
Kombinacija cepiva + kontracepcije = ??
Se strinjam.
In zakaj potem siljenje teh 20 letnic v cepljenje, če ga de facto ne potrebujejo (po vseh raziskavah in statistikah) - razen v primeru da se ve da so v igri pridružene pizdarije?
Zakaj dodajat zgolj še eno "spremenljivko" ki lahko privede do takih stvari v tem primeru? Kje je kakšna pametna obrazložitev za tole?
inzenir1337 ::
Imamo kje podatek koliko je vseh skupaj hospitaliziranih izključno od cepiva in koliko od teh je na intenzivi?
Večina se pogodi verjetno za odškodnino, kakšni veleposlaniki pa ne sprejmejo denarja in potem pride v javnost. Kaj bo veleposlaniku denar?
Večina se pogodi verjetno za odškodnino, kakšni veleposlaniki pa ne sprejmejo denarja in potem pride v javnost. Kaj bo veleposlaniku denar?
apfelstrudl je izjavil:
Objavljene so številne študije ki pravijo da cepiva (vsaj takšna kot so) ne bodo rešila tega problema. Ta cepiva lahko zgolj pomagajo pri težjih potekih pri starejših skupinah in ranljivih. In te bi bilo potrebno nekako prepričati v cepljenje.
Jebanje raznih 20 letnikov v glavo in trkanje na vest z lažmi tipa "cepiš se da boš zaščitil babico" je v najboljšem primeru kontra-produktivno, v najslabšem pa še nevarno (kot v tem primeru te 20 letnice).
Tako da, zadeve so v bistvu dokaj enostavne. Zapletene jih dela zgolj naša (in od nekaterih drugih držav) "stroka" in tisti ki jim slepo sledijo brez enega samega vprašanja v stilu "ali je to res potrebno?".
OK. Če bodo cepiva rešila ta problem, zakaj Avstralska političarka tuli v kamero (javno - je posnetek dostopen na ogromno straneh) da "življenje ne bo več nikoli kot je bilo pred kovidom!".
Danska, Portugalska, UK, Švedska... so z visoko precepljenosto že toliko rešile problem, da odpirajo družbo, to kar si tudi Balkanci želite samo da niste nič pripravljeni narediti za to, vse v stilu lako ćemo.
Zgodovina sprememb…
Avgusta je skupaj umrlo 55 in je minus, septembra 16 in je plus. Če združimo avgust in september, smo najbrž nekje na nuli. Zanimivo bi blo videt isti graf za leto 2018 recimo, glede na leta 2013-2018. Tudi najbrž obstajajo mesec, ki odstopajo. Pri takih nizkih cifrah, težko da ne bi.
Danska, Portugalska, UK, Švedska... so z visoko precepljenosto že toliko rešile problem, da odpirajo družbo, to kar si tudi Balkanci želite samo da niste nič pripravljeni narediti za to, vse v stilu lako ćemo.
Vsako sredo delamo na tem. Tudi danes bomo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Utk ()
LeQuack ::
PrihajaNodi je izjavil:
Bravo Avstrija:
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/...
Preveč balkancev, pa cepetajo na cca 65% precepljenosti.
Hitro otroke pocepit da se zviša procent, ne glede na to koliko jih ubije cepivo. Hitro!
Quack !
apfelstrudl je izjavil:
Portugalska in Španija sta bili še nedolgo nazaj, navkljub že takrat visoki precepljenosti, na zemljevidu totalno "rdeči kot kri" (v stilu poročanja naših politikov). Krivulja se je šele ščasoma obrnila navzdol (kar se ENAKO dogaja tudi pri nas ravno sedaj, pa kolikor mi je znano nismo "baš nešto precepljeni"?) ;)
UK je še vedno pri "cifrah" med najslabšimi ampak so se politiki odločili da nima smisla z glavo butat ob steno.
Hint: prebolelost je zelo verjetno tista spremenljivka ki fali v celi zgodbi ;)
p.s. : Se kdaj vprašaš zakaj naši butalci testa prebolelosti (protiteles) ne upoštevajo v PCT? Upoštevalo se je zgolj če je "dohtar" rekel da si zbolel za covid in to potrdil med boleznijo. Jaz sem zadevo prebolel brez obiska pri zdravniku in sem še zdaj tretiran kot "necepljena atomska bomba", pa četudi grem na test za protitelesa.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: apfelstrudl ()
a so na 24ur ze umaknili naslov o 20 letnici in jo dali nekam pod drug clanek, da se manj vidi?
apfelstrudl je izjavil:
Se strinjam.
In zakaj potem siljenje teh 20 letnic v cepljenje, če ga de facto ne potrebujejo (po vseh raziskavah in statistikah) - razen v primeru da se ve da so v igri pridružene pizdarije?
Zakaj dodajat zgolj še eno "spremenljivko" ki lahko privede do takih stvari v tem primeru? Kje je kakšna pametna obrazložitev za tole?
Pfizer, Moderna?? Ta Janssen je samo potuha za tiste, ki se cepijo zato, da zadostijo pogojem, ne pa zato, da so zaščiteni (kokr so lahko).
Kaj trolaš, bumbar, jaz sem po prvo dozo šla že sredi julija.
Mas bolj kratek spomin, kajne? Pobrskaj po svojih postih pa preveri kdaj si se sel cepit.
Ponavadi se s troli tvojega kalibra ne ukvarjam, tokrat pa se bom, da dokažem, da si lažnivec.
Hypathia:: 28. jul 2021, 14:15
Čakam na drugo dozo, po prvi me je samo malo rama bolela, vboda pa niti ne čutiš, če se bojiš injekcij, Nodi.
Zgodovina sprememb…
zakaj na 24ur ni naslovnice o 20 letnici? pa to bi mogla bit udarna vest na prvi strani, tako kot na rtvslo
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bvt ()
apfelstrudl je izjavil:
Pomembno, da je ta 20letna punca opravila svojo državljansko in solidarnostno dolžnost do družbe, še več, poskrbela je da ne bo mogla več širiti virusa.
Pogreba s polnimi častni najverjetneje ne bo, kdaj pa preletijo njen grob F-16? :D
Čeprav zdaj bi že vsaj lahko dobiki F-18 ali celo F-35, italjani so jih tak kupili :D
apfelstrudl je izjavil:
Se strinjam.
Pfizer, Moderna?? Ta Janssen je samo potuha za tiste, ki se cepijo zato, da zadostijo pogojem, ne pa zato, da so zaščiteni (kokr so lahko).
Ampak vprašanje ostane. Zakaj cepljenje mulcev? Kje je poanta?
Da ščitijo starejše enostavno ne drži (ostanejo enko prenašalci). Sebe ne rabijo ščitit. Torej? Kaj (razen nabijanja procentov cepljenih) je tukaj poanta?
apfelstrudl je izjavil:
Pomembno, da je ta 20letna punca opravila svojo državljansko in solidarnostno dolžnost do družbe, še več, poskrbela je da ne bo mogla več širiti virusa.
Pogreba s polnimi častni najverjetneje ne bo, kdaj pa preletijo njen grob F-16? :D
Čeprav zdaj bi že vsaj lahko dobiki F-18 ali celo F-35, italjani so jih tak kupili :D
A si se naslajal tudi nad včerajšnimi devetimi mrtvimi od covida?
LeQuack ::
A je kdo opazil tole:
Res je, hočejo se oprati odgovornosti in imeti miren spanec. Ampak če veš da si odgovoren za smrti nekaterih ljudi, ki sicer ne bi umrli, potem si res ne zaslužiš spanca.
Quack !
zakaj na 24ur ni naslovnice o 20 letnici? pa to bi mogla bit udarna vest na prvi strani, tako kot na rtvslo
Zato ker so na poptv glede poročanja o covidu za eno stopnjo bolj profesionalni od hujskačev na nacionalki.
Zgodovina sprememb…
Bojana Beović - 26. maj 2021:https://n1info.si/novice/slovenija/jans...
Vodja strokovne skupine za celjenje Bojana Beović je danes sporočila, da Slovenija zaenkrat še ne bo spreminjala priporočil glede uporabe cepiva Janssen.
Odločitev Belgije, da zaradi smrti žene diplomata po cepljenju začasno prekinejo uporabo cepiva pri mlajših od 41 let, je označila za presenetljivo. Meni namreč, da zaenkrat še ni potrebno, da bi tudi Slovenija spreminjala priporočila. "Če drži, da so se tako odločili zaradi tega nesrečnega primera, je to odločitev na podlagi enega primera, in sicer primera, ki pravzaprav še ni raziskan," je v odzivu pojasnila Beovičeva.
"Vemo, da vektorska cepiva približno pri enem primeru na 100.000 ali v nekaj primerih na milijon cepljenj povzročajo take neželene učinke, cepivo Janssen po sedaj znanih podatkih nekoliko manj kot cepivo AstraZeneca. Druge države se kljub temu, da so ti podatki že znani, do sedaj niso odločile za kaj takega. Tudi ZDA, ki cepivo uporabljajo že daljši čas in so opisale te neželene učinke, niso šle po tej poti. Evropska agencija za hrano in zdravila prav tako ni omejila uporabe tega cepiva, tako da se mi zdi zaenkrat taka odločitev sicer razumljiva v kontekstu neke groze, da se to zgodi, ampak ni pa čisto racionalna in objektivna," je še pojasnila.
Beovićeva, si zdaj tudi ti čustvena in neracionalna, ali si zdaj racionalna in si bila par mescev nazaj neracionalna?
GNOJ od ženske...
Vodja strokovne skupine za celjenje Bojana Beović je danes sporočila, da Slovenija zaenkrat še ne bo spreminjala priporočil glede uporabe cepiva Janssen.
Odločitev Belgije, da zaradi smrti žene diplomata po cepljenju začasno prekinejo uporabo cepiva pri mlajših od 41 let, je označila za presenetljivo. Meni namreč, da zaenkrat še ni potrebno, da bi tudi Slovenija spreminjala priporočila. "Če drži, da so se tako odločili zaradi tega nesrečnega primera, je to odločitev na podlagi enega primera, in sicer primera, ki pravzaprav še ni raziskan," je v odzivu pojasnila Beovičeva.
"Vemo, da vektorska cepiva približno pri enem primeru na 100.000 ali v nekaj primerih na milijon cepljenj povzročajo take neželene učinke, cepivo Janssen po sedaj znanih podatkih nekoliko manj kot cepivo AstraZeneca. Druge države se kljub temu, da so ti podatki že znani, do sedaj niso odločile za kaj takega. Tudi ZDA, ki cepivo uporabljajo že daljši čas in so opisale te neželene učinke, niso šle po tej poti. Evropska agencija za hrano in zdravila prav tako ni omejila uporabe tega cepiva, tako da se mi zdi zaenkrat taka odločitev sicer razumljiva v kontekstu neke groze, da se to zgodi, ampak ni pa čisto racionalna in objektivna," je še pojasnila.
Beovićeva, si zdaj tudi ti čustvena in neracionalna, ali si zdaj racionalna in si bila par mescev nazaj neracionalna?
GNOJ od ženske...
a so na 24ur ze umaknili naslov o 20 letnici in jo dali nekam pod drug clanek, da se manj vidi?
Da, pa brez heca, na rtv so umaknili iz članka Beovičino izjavi, da je to pač nesrečen slučaj na milijon, čeprav je na CDCjevi strani opozorjeno, da je za ženske med 18-49 vsaj 7.
Imam pa članek odprt od včeraj, pa z dvema osebama smo ga skupaj brali, tako da se mi ne meša :D
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Hemi426 ()
Vi kar delajte, ampak dosegli ne boste nič, kar je tudi prav.
Zgodovina sprememb…
apfelstrudl je izjavil:
apfelstrudl je izjavil:
Se strinjam.
Da ščitijo starejše enostavno ne drži (ostanejo enko prenašalci). Sebe ne rabijo ščitit. Torej? Kaj (razen nabijanja procentov cepljenih) je tukaj poanta?
Vehementno trdit, da mlajši nimajo problemov s covidom je neumnost, ker to ni res. Vemo tudi, da imajo ljudje, ki imajo probleme s cepivom, veliko šans, da bi imeli še večje probleme, če zbolijo. Ker tako cepiva, kot sama bolezen podobno vplivata na telo.
Še eno vprašanje za zagovornike prisilnega cepljenja vseh po vrsti (vključno z mulci).
Ravnokar prihaja novica (berem in ravno tudi po radiju), da so znanstveniki priznali zmoto in da imajo kadilci 60-80% večjo možnost hudega poteka Covid bolezni.
Kdaj bomo prepovedali kajenje?
Saj je cilj vsega tega sranja to, da ne preobremenimo bolnice kajne?
Ravnokar prihaja novica (berem in ravno tudi po radiju), da so znanstveniki priznali zmoto in da imajo kadilci 60-80% večjo možnost hudega poteka Covid bolezni.
Kdaj bomo prepovedali kajenje?
Saj je cilj vsega tega sranja to, da ne preobremenimo bolnice kajne?
Telbanc ::
Vi kar delajte, ampak dosegli ne boste nič, kar je tudi prav.
Vprašnje ?
Včeraj je blo v Trbovljah 600 ljudi.
Danes jih bo v Ljubljani še več pršlo pozdravit tebe in Janezka.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.
;-) ::
V glavnem s cepivom umirajo ljudje, ki zaradi covida niti drisknili nebi, je sploh smiselno cepljenje pod 35 let?
Vsi ki se cepijo pod 35 let se zaradi tega, da ščitijo tiste, ki jih to isto cepivo ne ščiti dobro, tvegajo pa kapi.
Vse to, da "rešimo" tiste nad 65 let.
Ja, nekako tako... Če me spomni ne vara, ni osebe, ki bi v 20 letih umrla zaradi zapleta s COVID-om. Celo tistih v stvarostni skupini do 40 let je zelo malo. Sicer pa je Beovićeva v zadnjem letu večkrat poudarila, da se v statistiko šteje vse, tudi tiste z rakom..
Spomin te vara. Kar se tiče starostne skupine 18-24 in uradno potrjenih informacij, je 50% populacije cepljene in imamo 1 smrt zaradi covida. Za 20-letnico o kateri se govori, pa še mora biti potrjeno, da je res umrla in da so njene težave povezane s cepljenjem.
Čakaj za covid nerabimo nobenih potrditev za cepiva pa? Zakaj dvojna merila?
apfelstrudl je izjavil:
apfelstrudl je izjavil:
Se strinjam.
Vehementno trdit, da mlajši nimajo problemov s covidom je neumnost, ker to ni res. Vemo tudi, da imajo ljudje, ki imajo probleme s cepivom, veliko šans, da bi imeli še večje probleme, če zbolijo. Ker tako cepiva, kot sama bolezen podobno vplivata na telo.
Jaz ne trdim ničesar.
Gor imaš študijo, kjer so številke jasne. Cepljenje otrok je nesmiselno in nevarno (večji procent so zapleti po cepljenju kot zaradi covida).
In dodatno ko sem ravno napisal prejšnji post. Kdaj bomo prepovedali kajenje? Ker kajenje očitno doda 60-80% možnosti da bo oseba hospitalizirana zaradi covida.
Saj je cilj da ne preobremenimo zdravstva kajne?
Včeraj je blo v Trbovljah 600 ljudi.
Danes jih bo v Ljubljani še več pršlo pozdravit tebe in Janezka.
Ti so bili še hujši od sredinih v LJ:
Zgodovina sprememb…
Miki N ::
GNOJ od ženske...
No, ne tako grdo.
Je ne zagovarjam, ampak bodimo realni: Beovićka je bila izbrana iz enega samega razloga: ker je "pridna" in ne ugovarja šefom. Sicer je res, da ta "pridnost" več kot meji na strahopetnost, samo tovrstni "karakterji" sestavljajo večino služb, sploh javnih.
Čeprav zadnje čase se mi zdi, da se tudi njej nabira malo jezice - že to, da je večkrat omenila da so določeni "strokovni" predlogi v resnici prišli od Vlade je za eno tako plaho ptico tipa Beović že kar pogumno. Več pa od nje ni pričakovati.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Miki N ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Nov dokumentarni film Mitja Okorna o Covid-19 (strani: 1 2 3 4 … 16 17 18 19 )Oddelek: Loža | 92008 (75766) | BigWhale |
⊘ | Koliko doz, za zascito pred delto? (strani: 1 2 3 4 … 32 33 34 35 )Oddelek: Problemi človeštva | 246654 (225739) | Conini |
» | Danska popolnoma izločila AstroZeneco (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 14957 (11870) | Hemi426 |