» »

DSL A1

DSL A1

Johnny QJ ::

Mogoče ima kdo kakšne informacije, zakaj ne moremo ničesar doseči pri tehnični podpori A1.

na obstoječem DSL priključku na hiši bi bilo potrebno zamenjati kabel, saj sta na voljo dve centrali, ena je starejša in bolj oddaljena druga pa nova in precej bližje.

Vsi sosedje, ki so na telekomu so že premenjali in imajo 30mbit linijo, mi na stari pa samo 2-3 mbit..

po 1 mesecu oddajanja zahtevkov na tehnično podporo A1 po telefonu, 3x v poslovalnicah, porabljenih vsaj kakih 4-5 ur... ne moremo doseč ničeser, vse kar smo dobili je ustni odgovor, da to ni možno, oz telekom tega noče narediti.

Preveril sem pri GVO in pri telekomu, kjer oboji pravijo, da sploh ni problema to naredit, samo a1 mora podati naročilo...

ni nam problem plačati ali karkoli, samo, da se nardi. V a1 poslovalnici mi je nazadnje celo, dal predlog, da glede na to kakšna katastrofa je pri njih, da je boljše če gremo na telekom WTF???

primozzzz ::

Greš na telekom, se vežeš kar 2 leti, da dobiš popuste.
Po preteku pogodbe greš pa drugam :D

Na koncu prihraniš kar nekaj denarja in časa.
NI PODPISA

ja, sej bi takoj na telekom, problem je, da je še pri A1 vezava 1 leto. Na reklamacijo, da se naj z njihove strani prekine pogodba oz vezava.. pa a1 sploh ne odgovori.

starfotr ::

Najbrž so ti naredili skrajšanje krajevne zanke, če imaš še vedno DSL.

Izvijač ::

zanimivo,isto na A1 in ko so naredili funkcijsko lokacijo v naselju sem samo poklical na A1 ,razložil zadevo in so me kar hitro prevezali isto ko sem šel iz ADSL+ na VDSL BP.Aja jaz sem jim rekel da bom imel 2 TV potem,ampak sem ostal pri enem.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Izvijač ()

danes šel ponovno v poslovalnico, spet vse na novo razložil, ponovno dali zahtevek...

tehnično podporo imajo očitno res zelo slabo.

hojnikb ::

enostavno daj odpoved in placaj tist drobiz, kolker je "kazni" za predcasni odstop. Bo najbolse za zivce.
#brezpodpisa

xseki ::

Ne najdem primerne teme + ne bi rad odpiral nove za moje vprašanje.

Zadeva je takšna:

Rad bi vedel ali so tile priključki na spodnji sliki za internet ali za satelitsko TV? Coax? Meni se zdi, da je tisti na levi za sat. TV, za zgornjega in desnega pa ne bi vedel. Mogoče mi lahko kdo pomaga in mi natančno pove kako se imenujejo?

Hvala, lp

tole zgledajo konektorji za coax.
#brezpodpisa

Se pravi je preko tega možno dobiti tudi kabelski internet če je le ta priključen/omogočen?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: xseki ()

xseki je izjavil:

Se pravi je preko tega možno dobiti tudi kabelski internet če je le ta priključen/omogočen?

ja, če je dejansko speljan do centrale. Lahko je pa to kr bridge v bajti do kake druge lokacije (recimo zunanje antene).
#brezpodpisa

starfotr ::

Tole je vtičnica za radio, TV in SAT TV.

Nič ne pove k tem kaj ti imaš ali nimaš.

Pozanimaj se pri lokalnem ponudniku kabelske televizije oziroma pokliči kakega operaterja, na primer telekom, a1, t2 ali telemach in oddaj povpraševanje za tvojo lokacijo.

Sem se pozanimal. Preko te vtičnice je sicer možna napeljava za kabelsko ampak kabelska ni zgrajena:D Nekdanji lastnik je imel preko te vtičnice napeljano satelitsko.

Hvala @hojnikb @starfotr

V-i-p ::

xseki je izjavil:

Sem se pozanimal. Preko te vtičnice je sicer možna napeljava za kabelsko ampak kabelska ni zgrajena:D Nekdanji lastnik je imel preko te vtičnice napeljano satelitsko.

Hvala @hojnikb @starfotr

Na tej lokaciji nimaš nobenih možnosti interneta ali kako?
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

V-i-p je izjavil:

xseki je izjavil:

Hvala @hojnikb @starfotr

Na tej lokaciji nimaš nobenih možnosti interneta ali kako?

Je samo bakrena parica. Bo dovolj.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Vprašanje glede telefonskega priključka

Oddelek: Omrežja in internet
263242 (2754) rofl_1
»

Optika v notranjost hiše (strani: 1 2 )

6622071 (12458) ToniT
»

Lokalno omrežje

Oddelek: Pomoč in nasveti
192089 (1273) HupChup
»

Vtičnica ne deluje kljub temu, da je pod napetostjo (strani: 1 2 )

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
5317012 (15442) St235
»

Težave z Amis internetom

386961 (5251) ...:TOMI:...

Več podobnih tem