Forum » Loža » Slovenski aktivni forumi
Slovenski aktivni forumi
Horas ::
med over, tam ni moderaterjev ki bi težili in noreli za čokolinotom
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd
8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd
8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd
chrush ::
VW forum. Ko enkrat vozis to sranje, si odvisen od tega foruma.
https://www.facebook.com/OverMuraMuviMejkers
FireSnake ::
alter še miga, zakaj, ne ve nihče.
Zanimivo.
To je bila alternativa mobisuxu.
Nisem vedel, da še migajo.
Lepo!
Poglej in se nasmej: vicmaher.si
one-half ::
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
IL_DIAVOLO ::
Avtomobilizem rad precekiram, da vidim duple teme iz slotecha in ce je kaj drugačen output
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
Hangman ::
Obstaja kakšen forum s pretežno žensko populacijo in da je vsakodnevno aktiven? Včasih se pojavi kakšno vprašanje za nasprotni spol in ne vem, kam bi se obrnil.
kuall ::
Jaz sm enega tazga nalimal pa mi je mod zbrisal post. Tak da tough luck for u, zahvali se modom, da ne boš nikoli zvedel. :)
Na unem forumu sem dobil tudi 3 srečanja z babami čist na izi btw.
Na unem forumu sem dobil tudi 3 srečanja z babami čist na izi btw.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: kuall ()
zztop ::
Obstaja kakšen forum s pretežno žensko populacijo in da je vsakodnevno aktiven? Včasih se pojavi kakšno vprašanje za nasprotni spol in ne vem, kam bi se obrnil.
Za kakšna vprašanja pa rabiš točno nasprotni spol, da ne more odgovoriti nekdo, ki je enakega spola kot ti?
Ker na vprašanja "kakšen je idealen partner, kaj kupiti za rojstni dan" ipd., lahko odgovori katerikoli spol, želje se ne razlikujejo.
Na vprašanja "a ženske palijo na motorje" pa boš dobil odgovor "odvisno od osebe na motorju".
Če pa že hočeš, pa si najdi "rl" prijateljico.
Izberi raje izgubo kot umazan dobiček:
zakaj prva boli enkrat, druga zmeraj.
~Hilon
zakaj prva boli enkrat, druga zmeraj.
~Hilon
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: zztop ()
Buggy ::
Kateri slovenski VW forum je pa še resno aktiven?
ce ga najdes se meni povej, se mi pa zdi da ne bo nic iz tega. Tudi na Avtomobilizem.com je zlo svoh s kaksnimi uporabnimi informacijami, zato edino kar ti ostane je tujina, kjer so ljudje na forumih praviloma tudi dosti bolj normalni kot tukaj in so tam predvsem zato da delijo izkusnje ne pa frusracije.
Rias Gremory ::
Podsvojostreho je mrtev, odkar so prenovili stran na slabše.
Sem prečekiral, ker mi bo kdaj mogoče prav prišel. Stran mi naloži brez CSSja. Še komu drugemu?
Mirno gledamo, kako naš svet propada,
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.
Likalnik ::
meni naloži stran normalno...prav tako forum ni mrtev saj folk še vedno sodeluje v debati in so pripravljeni pomagati....zame dokler ljudje sodelujejo in odgovarjajo v raznih temah forum ni mrtev.
bf4ed ::
Zbrisali so link teme zadnjih 24h...kot je tukaj na slo-tech...in ne, tisti link zadnje teme ni to, je samo novo odprte teme.
To pa je neuporabno.
Cela stran pa zgleda za en drek, stara je bla boljša.
Zato je mrtev, za mene in par drugih.
To pa je neuporabno.
Cela stran pa zgleda za en drek, stara je bla boljša.
Zato je mrtev, za mene in par drugih.
maldic ::
ce vam napisem forum dom in vrt, boste troli tudi tam trolal?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: maldic ()
Zimonem ::
Elektronik in s5tech sta nekaj razredov nad st. Ravno tako strojništvo. Pod svojo streho je pa padel.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Zimonem ()
maldic ::
V cem sta nekaj razredov nad st? Verjamem, da ima st tudi svoja podrocja, ki je nad ostalimi.
Taip4n ::
Rias Gremory ::
Prosim? Loža je pod ostalimi oddelki.
Ok sem preveril in sta v Loži na začetku samo 2 temi o Koroni kar je bistveno bolje kot v preteklosti. Pa ni problem, da se debatira o tej temi, problem je ker se dela vse drugo samo debatira se ne.
Ok sem preveril in sta v Loži na začetku samo 2 temi o Koroni kar je bistveno bolje kot v preteklosti. Pa ni problem, da se debatira o tej temi, problem je ker se dela vse drugo samo debatira se ne.
debatírati -am nedov. (i)
izmenjavati mnenja, navadno v razgovoru, razpravljati: debatirati o literaturi; vneto sta nekaj debatirala; z njim se ne da debatirati
Mirno gledamo, kako naš svet propada,
GrX ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | EASA: Boeing 737 Max je varen (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 15412 (4880) | Mr.B |
⊘ | kako se čustveno oddaljit od osebe (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 21090 (17795) | FormerUser |
» | MITSUBISHI ZUBADAN 14kW ali DAIKIN altherma HT80 11kWOddelek: Kaj kupiti | 15526 (8393) | algoritem |
» | Make up pri puncah (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 13268 (10169) | Kamran |