Forum » Kaj kupiti » Poceni ohišje
Poceni ohišje
LeXani ::
Potrebujem pc ohišje v rangu 50-80eur. Nisem na tekočem ob tej poplavi ponudbe. Edini pogoj je da je čim tišji, ker bo v dnevni sobi, pa midtower, opcijsko bi blo fajn da ima audio priklop spredaj.
Hvala lp
Hvala lp
Čas prve prijave 04.11.2005
DarwiN ::
KOLINK OBSERVATORY LITE MESH (71€) je super budget ohišje. Odprta "mesh" sprednja stranica za maksimalno zračnost, seveda skupaj s 4 ventilatorji.. Pa pilota dobiš zraven za regulacijo RGB in hitrosti ventilatorjev - za tišino.
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
facepalm ::
V dnevni res potrebujes posebno tih pc?
Dvomim namrec, da imas v dnevni tako tisino, da bi sploh zaznal zvok povprecnega pcja.
Jaz bi vzel neko random ohisje in 2 tiha ventilatorja.
Dvomim namrec, da imas v dnevni tako tisino, da bi sploh zaznal zvok povprecnega pcja.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: facepalm ()
Buggy ::
KOLINK OBSERVATORY LITE MESH (71€) je super budget ohišje. Odprta "mesh" sprednja stranica za maksimalno zračnost, seveda skupaj s 4 ventilatorji.. Pa pilota dobiš zraven za regulacijo RGB in hitrosti ventilatorjev - za tišino.
se en glas za to ohisje. Ventilatorjev se prakticno nic ne slisi (po enem letu), sploh na prvi stopnji. Layout je super, pod napajalnikom imas tudi prasni filter, ki se ga enostavno cisti, ga je pa potrebno pogosto ;)
Zimonem ::
V dnevni res potrebujes posebno tih pc?
Če doma po sobah nimaš tišine??? Wtf. Ne glasne pcje. Switcher polnilce sem zmetal ven, če brnijo.
facepalm ::
Ja ne vem. Mi se v dnevni sobi najvec druzimo. Torej je nonstop nekaj hrupa. Bodisi debata, ali kaksen film.. Popoldne tisine ni v dnevni skoraj nikoli (kadar smo doma). No vsaj ne take, da bi jo lahko nek obicen pc preglasil.
No, trenutno imam vklopljen pc in odprta balkonska vrata. Slisati je samo šelestenje listov.
Po spalnicah je druga zgodba. Sicer spim z odprtim oknom, kar pomeni vsaj hrup listja, pcja pa vseeno ne bi prenasal (pa sem kot najstnik spal z glavo 1m stran od serverja) ;)
No, trenutno imam vklopljen pc in odprta balkonska vrata. Slisati je samo šelestenje listov.
Po spalnicah je druga zgodba. Sicer spim z odprtim oknom, kar pomeni vsaj hrup listja, pcja pa vseeno ne bi prenasal (pa sem kot najstnik spal z glavo 1m stran od serverja) ;)
Horas ::
cooltek tgb 01 rgb, 4venti. zelo dober airflow. dosti prostora. edino spredaj je treba filtre pršraufat.
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd
8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd
8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Majhno, lično in dobro premišljeno ITX ohišje - izbira? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Strojna oprema | 53691 (12401) | ZandorV2 |
» | Katero budget PC ohišje kupitiOddelek: Kaj kupiti | 997 (651) | VeganCyclist |
» | Pc modding tema (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 23460 (4650) | FireSnake |
» | Najmanjši napajalnik - picoPSUOddelek: Novice / Modifikacije | 6377 (2519) | floyd1 |
» | kero ohišje + napajalnik za 15k ?Oddelek: Kaj kupiti | 1305 (950) | VASkO |