Forum » Programiranje » Rabim mali programček
Rabim mali programček
OrlyTM ::
A bi mi kdo napisov oz. pomagal napisat mali programček, ki bi skrbel, da bi bil en direktorij vedno enak na treh lokacijah v mreži.
Točneje ... rabim programček, ki mi bo skrbel, da bo direktorij My Documents iz mojega računalnika vedno updatan še na dva druga diska na dveh računalnikih v mreži.
Se pravi, ko jaz posnamem novo datoteko v My documents, ali karkoli spremenim v kateri datoteki v tem direktoriju, naj se sprememba updata tudi na ostala dva naslova v mreži.
hvala
lp
OrlyTM
Točneje ... rabim programček, ki mi bo skrbel, da bo direktorij My Documents iz mojega računalnika vedno updatan še na dva druga diska na dveh računalnikih v mreži.
Se pravi, ko jaz posnamem novo datoteko v My documents, ali karkoli spremenim v kateri datoteki v tem direktoriju, naj se sprememba updata tudi na ostala dva naslova v mreži.
hvala
lp
OrlyTM
--------------------------------------------------
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>
Thomas ::
Windowsow agent to zmore ... moraš samo nastaviti njegove opcije kot želiš.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi
OrlyTM ::
hehe .. sej se mi je zdel, da bi mogu sam mal winse prebrskat ... :) ... bom probov najdt to :)
lp
OrlyTM
lp
OrlyTM
--------------------------------------------------
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Internet connection --- ON/OFF stikalo - kako?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1217 (1096) | trnvpeti |
» | Red hat požel še eno zmago Linuxa (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 7563 (6470) | Daedalus |
» | WinXp share internet-obupOddelek: Omrežja in internet | 2140 (1626) | boštjan |
» | Win2k, instalacija, pomocOddelek: Operacijski sistemi | 2289 (2071) | CaqKa |
» | disk ribaOddelek: Pomoč in nasveti | 1296 (1109) | matevzm |