» »

Mi box S za telebane

Mi box S za telebane

balluf ::

Sin ima starejšo tv v sobi , pa si je omislil Mi box S.
Sedaj bi pa rad gledal filme, ki jih ima na zunanjem disku....
Aplikacijo smo naložili VLC...
vendar nam ne uspe...ve kdo postopek step by step za telebane?

Hvala

kiFni ::

Naloži Kodi. Ne bo ti žal!

meho7 ::

Imas PC ter Mibox povezan na router?
Na pcju naredis shared mapo v kateri imas filme. Odpres VLC app na MI Box ter gres pod Local Network, izberes ime PCja ter vpises username ter password (verjetno ga bos moral ustvariti na pcju)

kiFni ::

meho7 je izjavil:

Imas PC ter Mibox povezan na router?
Na pcju naredis shared mapo v kateri imas filme. Odpres VLC app na MI Box ter gres pod Local Network, izberes ime PCja ter vpises username ter password (verjetno ga bos moral ustvariti na pcju)

JA preko wifi vendar je računalnik drugje in je pogosto zaprt. Zato bi preko USB/trdi disk predvajal na Mi box.

kiFni je izjavil:

Kako s tem rešim težavo.

rejven ::

File explorer nalož, pa tam film zaženeš (vlc)
Če je disk več al manj gor priklopljen, je pa tud Nova player super varjanta. Podobno kot kodi maš lahko "posterje" in vsebino filmov...

Ni mi sicer jasno zakaj vsi za kodi navijate, saj lahko res čuda in pol z njim delaš, ampak če hočeš samo film gledat...Ne vem men je štorast, lohk sm samo jaz čuden :). Sam mam sicer prek plexa urejeno na več lokacijah, mi najbolj sede.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: rejven ()

Ko priklopim disk gor mi Mi-box v nastavitvah javi, da ne more odpreti diska in ,da ga je potrebno formatirati,seveda potem izgubim vse na disku.
Ko hočem iz PC naložiti na Disk mi ga pa ne zazna :'(

help

xseki ::

fuč disk?

Je enako na dveh zunanjih diskih.

rdecaluc ::

Mogoče sam hoče pravi file sistem. Vzami en disk, ga formatiraj preko mi boxa in pol na računalniku naloži gor filme.
Est modus in rebus. ,typos

bbobst ::

balluf je izjavil:

Ko hočem iz PC naložiti na Disk mi ga pa ne zazna :'(

help

Kdaj pa si naložil robo iz pc na disk ?

styrian ::

MIBOX ima baje težave z datotečnimi sistemi, zato bi bilo potrebno takšen zunanji disk najprej formatirati v MIBOXu kot external storage.

Moje priporočilo je, naj se raje da disk na Windowsih v souporabo na enem omrežnem računalniku in se potem dostopa do njega preko Kodija z naslovom tipa smb://ip-naslov/mapa_v_souporabi

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Android tv box (strani: 1 2 3 4145 146 147 148 )

Oddelek: Zvok in slika
73561143700 (403707) Mavrik
»

4k predvajanje filmov (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
5310811 (8524) Han
»

Kaj kupiti za Media Player? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kaj kupiti
14234145 (23510) sasoe

Več podobnih tem