Forum » Pomoč in nasveti » Kako namestit Android Auto na telefon?
Kako namestit Android Auto na telefon?
pirx ::
Zdravo,
prebral sem, da je Android Auto sedaj na voljo tudi v Sloveniji, vendar če ga iščem na Google Play (na mobilcu) ga ni nikjer.
Kako je sedaj s tem? Je že dejansko na voljo? Včasih sem downloadal APK in ga namestil, ampak ni to to. :)
Hvala.
prebral sem, da je Android Auto sedaj na voljo tudi v Sloveniji, vendar če ga iščem na Google Play (na mobilcu) ga ni nikjer.
Kako je sedaj s tem? Je že dejansko na voljo? Včasih sem downloadal APK in ga namestil, ampak ni to to. :)
Hvala.
xda develope ::
Če imaš kak novejši android je že nameščen. Samo rabiš imeti tudi avto ki podpira android auto.
Huh, imaš prav. Hvala! Na ženinem telefonu (OnePlus Nord, Android 11) je že gor. Na mojem (Galaxy Note 8, Android 9) pa ga ne morem namestiti - vsaj preko Google Play trgovine ne. Avto pa ima podporo za Android Auto, ja (letnik 2021).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: pirx ()
blaz5 ::
V nastavitvah pobrišeš cache za Google Play in vklopiš VPN (Tunnelbear ima 500MB/dan zastonj mislim da) za Avstrijo. Od tam lahko naložiš Android Auto na svojo napravo. Ko imaš enkrat zadevo na napravi se to zabeleži tudi v google account tako, da ob factory resetu ne potrebuješ ponavljati postopka. Prav tako se ti brez VPN-ja aplikacija v Sloveniji redno posodablja.
TheBlueOne ::
Lahko ga rocno instaliras. Samo potem je vsaj pri nas nehal delati, ko je bil potreben update. VPN menda takrat ni deloval. Ce se prav spomnem je bilo treba imeti google racun v drugi drzavi, kar pa zna biti neprakticno.
Žal z VPN-jem ne deluje, ker še vedno ne pokaže Android Auto. Google itak pozna mojo pravo lokacijo. :-/
Izgleda, da bom moral uporabiti APK Mirror.
Izgleda, da bom moral uporabiti APK Mirror.
AEx_1-7 ::
AuroraStore
An Open Source alternative for Google Play Store
An Open Source alternative for Google Play Store
--++ order with AESS (AE Saver Shipping/AE Standard Shipping) ++--
The word (...) originates from the Ancient Greek: élleipsis meaning 'leave out'
Zargon je soc. zvrst neknj. slov. jezika, ki ga uporabljajo ljudje iste stroke.
The word (...) originates from the Ancient Greek: élleipsis meaning 'leave out'
Zargon je soc. zvrst neknj. slov. jezika, ki ga uporabljajo ljudje iste stroke.
dunda ::
Kot rečeno - novejši Androidi imajo AA že zraven. Za starejše pa APK Mirror.
https://www.kacnje.eu
Bolt ::
Tidule ::
Kolikor vem ni samo v avtu problem, ampak je tudi nabor telefonov, ki to podpira omejen. Svoj cas vem da je delalo.samo z google in samsung telefoni.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Tidule ()
dunda ::
Avtoradio mora to podpirati in vsi (novi) še vedno ne podpirajo brezžičnega AA.
https://www.kacnje.eu
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NFC nalepka / karticaOddelek: Kaj kupiti | 2814 (176) | jackorsen88 |
» | Android auto težavaOddelek: Mobilne tehnologije | 9151 (5653) | J.McLane |
» | Android Auto na Galaxy Note 8 (Android 9)?Oddelek: Mobilne tehnologije | 6653 (4993) | OK.d |
» | Prikazovanje zastojev v navigaciji-SLO (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 22263 (18815) | Mare2 |
» | Mirrorlink v avtuOddelek: Pomoč in nasveti | 2472 (1842) | Thunder wave |