Forum » Mobilne tehnologije » Rant o pokritosti telekomovega omrežja
Rant o pokritosti telekomovega omrežja
Friday2day ::
Od danes naprej sem uporabnik telekomovega omrežja. Po telemachu in simobilu kjer je bila pri nas pokritost z 4g signalom kar dobra sem se odločil za spremembo. Kar sem doživel danes ko sem vstavil sim kartico v telefon nisem pričakoval. Najboljše kar telefon vleče je 2g signal. Uporaba mobilnih podatkov sploh ni možna. Res je, da živim bolj na ruralnem območju, ampak a ni telekom pri nas kao največje (prvo) slovensko omrežje. Zdej se pa sprašujem kako je to sploh možno?
- spremenil: Friday2day ()
AmokRun ::
Tudi če je prvo ne pomeni, da na določenih lokacijah drugi operaterji nimajo boljše pokritosti.
Nisi mogel prej preveriti pokritosti, če že greš menjat omrežje?
Nisi mogel prej preveriti pokritosti, če že greš menjat omrežje?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: AmokRun ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Telemach mobilno omrezje, kako ste zadovoljni? (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 32261 (5607) | link_up |
» | Telemach mobilna telefonija (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 176757 (32965) | neosonic |
» | A1 Slovenija vs Telemach ferkvence 5G pokritostOddelek: Mobilne tehnologije | 2218 (1840) | vinkop |
» | Telekom ali A1Oddelek: Mobilne tehnologije | 1885 (1644) | Tene |
» | Telemach Mobil - ponudba? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 117183 (63930) | OK.d |