Forum » Mobilne tehnologije » Ne pokaže 4G+
Ne pokaže 4G+
Juneau ::
Mi lahko kdo razloži, zakaj mi telefon ne izpiše 4G+, če prav ga telefon podpira. Vedno pše le 4G. Prijatelju pa vedno na isti lokaciji pri istem operaterju piše 4G+. Torej: 4G+ je na tisti lokaciji, moj telefon to podpira izpiše pa ne?!
hojnikb ::
raje se osredotoči na to kakšne hitrosti izpljune obema, kot pa nek plus na ikonici
#brezpodpisa
Juneau ::
Le zanima me, zakaj ne izpiše, če pa podpira 4G+. Sem glrdal kakih posebnih nastavitev nima, da bi to moral ročno vklopit.
hojnikb ::
očitno ze ni prostih frekvenc na bazni postaji. Ali ti pa telefon ne podpira vseh potrebnih bandov.
#brezpodpisa
Pinturicchio ::
Na telekomu se spomnim da si moral ročno vkopit s poslanim sms-om. Na telemachu pa ne vem kako je.
harvey ::
Ali pa med nastavitvami poklikaj, če imaš vklopljeno.
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------
------
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Bob (nova ponudba Simobila) (strani: 1 2 3 4 … 109 110 111 112 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 1354008 (3098) | bosmla |
» | Spar mobil (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 158733 (23454) | Steinkauz |
» | Telemach mobilno omrezje, kako ste zadovoljni? (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 32261 (5607) | link_up |
» | Telemach Mobil - ponudba? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 117171 (63918) | OK.d |
» | Free2Go neomejenoOddelek: Mobilne tehnologije | 9350 (7023) | hojnikb |