» »

Huawei ne odpira spletne strani za avtentikacijo

Huawei ne odpira spletne strani za avtentikacijo

Rokomawh ::

Pozdravljeni.
V mojem okolju je na voljo brezplačen WiFi brez gesla za dostop. Ko na mobilcu klikneš "poveži" se odpre spletna stran v brskalniku, tam klikneš na gumb - in nternetna wifi povezava je za 24 ur vzpostavljena.
Deluje na mnigih telefonih in na prenosnikih... RAZEN na nekaterih Huawei aparatih. (ker je zadeva nova, sem preizkusil samo par telefonov...) Na Huawei-ju pokažeda je WiFi "connected" a nikakor se po vzpostavitvi povezave ne odpre spletna stran kjer bi lahko kliknil na gumb "poveži"..
Google mi niti po treh urah surfanja ni znal pomagati.
Ugasnil sem Ad Blocker, omogočil notifikacije, preveril če je Java omogočen, Browsing protection sem izklopil, Secure DNS sem onemogočil... Edino Reset WiFi & Bluetooth settings nisem naredil, ker imam preveč WiFi in BT povezav v spominu za katere ne vem več gesel...
Ima kdo od vas kakšno idejo kaj še naj poskusim???
----------- pa lep dan! Rokomawh

AEx_1-7 ::

Captive Portal issue, a v McDonalds pa dela?

Rokomawh ::

AEx_1-7 je izjavil:

Captive Portal issue, a v McDonalds pa dela?

bom ob priliki preveril, pa javim če bom uspešen.. :)
----------- pa lep dan! Rokomawh

AEx_1-7 ::

Iscite Captive Portal+Huawei, sicer pa ta novi ponudnik ima sistem, ki ocitno deluje na 3/4 (njim tezite) ... res pa je, da za Captive Portal ni enotnega standarda, kako se clienta re-direct-a, zato je tako kot je ... itak gre na koncu obicajno za vezavo na mac clienta za dolocen cas ... dobra je tudi tista po nekaterih lokalih, ko je na racunu neka time-limited koda za free-internet recimo za 20 minut, potem je pa treba po novo (precenjeno) pivo ... res bolano!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

WI FI v camp prikolici

Oddelek: Omrežja in internet
464867 (3192) Daliborg
»

Router in promo/welcome page

Oddelek: Omrežja in internet
102353 (1991) SeMiNeSanja
»