Forum » Programska oprema » VLC ne predvaja, če ni v metadata nastavljen čas trajanja
VLC ne predvaja, če ni v metadata nastavljen čas trajanja
jedateruk ::
Nabavil sem epizodo v MKV formatu, VLC ne predvaja, potem sem odprl nekaj drugega, kar mi odpira, pa na ctrl-L vidim, da mi za MKV ne kaže duration, prav tako manjka cel matadata in codec.
Zato me zanima, če je kak program (najboljše brez inštaliranja), da bi nastavil čas predvajanja - če je to sploh dovolj, da bo potem predvajalo.
Zato me zanima, če je kak program (najboljše brez inštaliranja), da bi nastavil čas predvajanja - če je to sploh dovolj, da bo potem predvajalo.
- spremenil: jedateruk ()
jedateruk ::
Moderator, lahko zbrišeš vse to. V novejši VLC verziji mi za iste epizode kaže metadata.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izšel VLC 2.0.0 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 41349 (31649) | Icematxyz |
» | Urejanje podnapisov .mkv fajlomOddelek: Pomoč in nasveti | 5996 (5043) | bosmla |
» | Problem z predvajanjem Full HD videa na Prenosniku.Oddelek: Pomoč in nasveti | 808 (645) | kurjač |
» | HD codec (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 17474 (10359) | GrimReaper |
» | Nakup grafične za gledanje HD vsebineOddelek: Kaj kupiti | 1480 (1077) | opeter |