Forum » Hlajenje in modifikacije » Usrana voda zaradi starega hladilnika v vodnem hlajenju?!?!?
Usrana voda zaradi starega hladilnika v vodnem hlajenju?!?!?
MrGTO ::
Zivjo!
Torej posedujem en stari hladilnik od yugota. Prvič ko sem sestavil sistem so se mi po dveh tednih zelo umazale cevi.Postale so kot cokolada . Nato sem kupil nove cevi in v radiator natocil zveplovo kislino ter pustil dva dvni noter da se bo kao ocistil. Vendar sedaj mam spet rjave cevi. Torej vprasanje se glasi: Kako ocistiti hladilnik, da ne bom imel rjave cevi?
Lp, Blaž
Torej posedujem en stari hladilnik od yugota. Prvič ko sem sestavil sistem so se mi po dveh tednih zelo umazale cevi.Postale so kot cokolada . Nato sem kupil nove cevi in v radiator natocil zveplovo kislino ter pustil dva dvni noter da se bo kao ocistil. Vendar sedaj mam spet rjave cevi. Torej vprasanje se glasi: Kako ocistiti hladilnik, da ne bom imel rjave cevi?
Lp, Blaž
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem z Ati 9800pro v povezavi s TV!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1173 (944) | Valvoline |
» | Nakup vodnega hlajenja. Pomoč... (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 4741 (4086) | Vuli |
» | Problem s temperaturo - vodno hlajenjeOddelek: Navijanje | 1450 (1268) | strumf666 |
» | ciscenje vodnega hlajenjaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2182 (1564) | mykeos |
» | Vprasanje v zvezi z vodnim hlajenjem!!Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1445 (1046) | gamer |