Forum » Hlajenje in modifikacije » majhen napajalnik
majhen napajalnik
krator ::
Konc mesca so počitnice, tako da bo spet čas za modding. Imam že nekaj idej, pri katerih pa je en velik problem. Namreč, vedno je napoto napajalnik (ste že kdaj gledli kuliko placa zavzame?!). Predvsem širina je v napoto. Zanimam me če se da dobit kje v slo. al pa vsaj naručit v slo. kak manši napajalnik?
Ja jas glih hočem ohišje sam naredit.
Nič, bom pa še napajalnik narazen vzel pa tak zmodificiral, da bo šlo not.
Nič, bom pa še napajalnik narazen vzel pa tak zmodificiral, da bo šlo not.
pingo76 ::
Včasih je bivši PCX zdaj Avtera imel ena luškana ohišja v obliki pingvina (pa en model Faraon). Notri je bil en krneki 180W napajalnik velikosti škatlice za milo :). Ker sem imel 2 taka ohišja ti moram sicer priznati da so ventilatorji ostudno glasni po enem mesecu. Eden mi je celo crknil ampak jaz nisem šel zatem par mesecev (sklepam) pa je počilo kot petarda :D. To je to, pa srečno.
Aja male napajalnike išči po MicroATX, FlexATX, in MiniITX ohišjih.
LP
Pingo76
Aja male napajalnike išči po MicroATX, FlexATX, in MiniITX ohišjih.
LP
Pingo76
Hvala pingo 76. No da nebom odpiral novega topika, bom kar tu vprašal. Išem LCD/VFD displejček, nekaj v stilo matrix-orbital. Kje bi lahko kaj takega dobo (slo, tujina..?)?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Lučkarji (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 35208 (28351) | jest10 |
» | GeForce težave, občasno ni slikeOddelek: Zvok in slika | 1443 (1261) | CaqKa |
» | mini plateOddelek: Strojna oprema | 2011 (1782) | moj_nick |
» | Veliki test napajalnikovOddelek: Novice / Ostale najave | 2802 (2802) | pele-on |
» | Chieftec 340W PSU glasenOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1454 (1277) | Jaka83 |