Forum » Programska oprema » Microsoft Office 2000
Microsoft Office 2000
Borci ::
Živjo.
Imam Office 2000. Pogosteje uporabljam Word in imam težave s pomnilnikom. Namreč, ko kopiram slike ali tabele ali grafe iz nekega drugega programa v Word, se kaj kmalu zgodi, da se mi slike več ne prikazujejo, nato pa sledi opozorilo, da ni na voljo dovolj pomnilnika za to operacijo.
Vendar pa pomnilnika pravgotovo ne zmanjka. Imel se že nastavljenega navideznega pomnilnika 500MB, pa ni nič pomagalo.
A ima kdo podobne težave in če jih zna odpraviti.
Preskusil sem že več različnih CD-jev z Officom, na dveh različnih računalnikih, pa nič ne pomaga.
Prosim za pomoč.
Boris.
Imam Office 2000. Pogosteje uporabljam Word in imam težave s pomnilnikom. Namreč, ko kopiram slike ali tabele ali grafe iz nekega drugega programa v Word, se kaj kmalu zgodi, da se mi slike več ne prikazujejo, nato pa sledi opozorilo, da ni na voljo dovolj pomnilnika za to operacijo.
Vendar pa pomnilnika pravgotovo ne zmanjka. Imel se že nastavljenega navideznega pomnilnika 500MB, pa ni nič pomagalo.
A ima kdo podobne težave in če jih zna odpraviti.
Preskusil sem že več različnih CD-jev z Officom, na dveh različnih računalnikih, pa nič ne pomaga.
Prosim za pomoč.
Boris.
Tomi ::
Ja, lahko da je napaka v tvojem ramu, ker meni dela isti Office čisto lepo ( ok, samo imam Professional verzijo ). Je kaj bolje, če pred delom ponovno zaženeš računalnik?
Kaj pa isti Office dela na drugih računalnikih?
Kaj pa isti Office dela na drugih računalnikih?
metrodusa.blogspot.com
blue96 ::
no, omenjam, da mam jest 128 rama pa office 2000 in mi tud kdaj rami zastekajo. najboljsa resitev je reset in potem takoj format diska. pa potem ko nalozis windowse, se preden nalozis driverje in vse ostalo nalozi office 2000. pomaga.
.
Loki ::
Odstran tist zapis od Offica z startup v meniju Start.
Stvar ne dela cist nic pametniga, sam porablja RAM.
Stvar ne dela cist nic pametniga, sam porablja RAM.
I left my wallet in El Segundo
RAM-a mam 64MB, vendar pa je virtualnega na voljo več kot dovolj, tako da problem ni v RAM-u.
Tudi jaz mam Profesionalno verzijo, vendar si instaliram samo Word, Excel in PowerPoint.
Isti Office dela na drugem računalniku zelo podobno, torej "šteka".
Preizkusil sem tudi program Ram Idle za optimizacijo rama, vendar brez uspeha.
Zapis v Zagonu, pa sem tako ali tako že odstranil.
Tudi jaz mam Profesionalno verzijo, vendar si instaliram samo Word, Excel in PowerPoint.
Isti Office dela na drugem računalniku zelo podobno, torej "šteka".
Preizkusil sem tudi program Ram Idle za optimizacijo rama, vendar brez uspeha.
Zapis v Zagonu, pa sem tako ali tako že odstranil.
blue96 ::
dej, ce je to res tako velik problem, poklici servis, ampak oni ti bodo svetovali verjetno isto. sicer pa tozi microsoft slovenija. alpa jih vsaj poklici. bos vidu, kako se bodo ustrasili...
.
Živjo še enkrat.
A res nima nobeden problemov z Officom?
Mogoče pa ga ne uporabljate preveč za kopiranje slik v dokument ali za urejevanje enačb. Jaz jih poznam vsaj 3, ki imajo podoben problem in bi si kake rešitve zelo želeli.
A res nima nobeden problemov z Officom?
Mogoče pa ga ne uporabljate preveč za kopiranje slik v dokument ali za urejevanje enačb. Jaz jih poznam vsaj 3, ki imajo podoben problem in bi si kake rešitve zelo želeli.
simon ::
Word izpljune tisto o premalo pomnilnika kar precej pogosto, ce delas z velikimi dokumenti. Ce bi bil problem z ramom, bi dobival drugacna sporocila (GPF). Pac se vedno ne zna delati z velikimi dokumenti predvsem z takimi, ki vsebujejo veliko slik. Nekaj moznih resitev:
Delaj z vecimi malimi dokumenti. Nabavi si drug pisarniski paket (Corelov WordPerfect dela preverjeno stabilno) ali pa DTP program, ki je namenjen velikim dokumentom.
Delaj z vecimi malimi dokumenti. Nabavi si drug pisarniski paket (Corelov WordPerfect dela preverjeno stabilno) ali pa DTP program, ki je namenjen velikim dokumentom.
Mr.B ::
Kakor vem office 2k kešira slike v ramu in ne v ti. virtualni memoriji na disku , ko zamnjka placa v ramu , slike več ne pokaže, ampak če boš pustil dosti časa računalnik na miru se ti bo pokazala tudi ta slika oz. slike ki jih ne vidiš.
Kaj pa še laufaš v ozadju , tu mism tudi tisto kar se ti štarta automatično ob zagonu računalnika plus vsi vizualni učinki , ki ti pokvarijo dan.
Zalaufaj samo sistem ter word pa bo zadeva delala hitreje.
PS : kateri os uporabljaš , meni so WinME požrle 32 MB rama , pa sem jih šele inštaleral.
Kaj pa še laufaš v ozadju , tu mism tudi tisto kar se ti štarta automatično ob zagonu računalnika plus vsi vizualni učinki , ki ti pokvarijo dan.
Zalaufaj samo sistem ter word pa bo zadeva delala hitreje.
PS : kateri os uporabljaš , meni so WinME požrle 32 MB rama , pa sem jih šele inštaleral.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
Sedaj uporabljam Windows 98 SE.
To, da Word uporablja predvsem fizični pomnilnik, je čisto mogoče.
Vendar, ko jaz kopiram neke slike, moram seveda imeti odprt tisti program iz katerega kopiram, tako da že ta zasede prostor v pomnilniku. (npr. Matlab)
Treba bo nabavit dodatni pomnilnik, saj je ta že zelo poceni (vsaj 64 MB).
Škoda, da se ne da nikjer nastaviti količine pomnilnika v wordu.
To, da Word uporablja predvsem fizični pomnilnik, je čisto mogoče.
Vendar, ko jaz kopiram neke slike, moram seveda imeti odprt tisti program iz katerega kopiram, tako da že ta zasede prostor v pomnilniku. (npr. Matlab)
Treba bo nabavit dodatni pomnilnik, saj je ta že zelo poceni (vsaj 64 MB).
Škoda, da se ne da nikjer nastaviti količine pomnilnika v wordu.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Napaka v worduOddelek: Programska oprema | 1351 (977) | sallchy |
» | Izšel Office 2016 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Pisarniški paketi | 30017 (26170) | s1m0n |
» | 512Mb več?Oddelek: Strojna oprema | 2258 (1388) | para! |
» | Vedno debelejši in neokretnejši linux? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 12126 (12126) | CCfly |
» | Word zmrzneOddelek: Programska oprema | 1105 (1043) | HerrBaron |