Forum » Pomoč in nasveti » Hišni alarm, klic na telefon (ko je nastavljen na tiho)
Hišni alarm, klic na telefon (ko je nastavljen na tiho)

Suly ::
Po celotni hiši imam alarmni sistem Paradox, ki ob zaznavi gibanja, preko SIM kartice (znana telefonska številka) takoj pokliče na moj telefon. Ponoči dam telefon na tiho. Zanima me ali obstaja kakšna aplikacija ali morda sam telefon (Samsung Galaxy S10), ki bi prezrlo nastavitve telefona "na tiho" in bi samo za to številko telefon zvonil na glas? Torej podobno kot budilka, tudi če je telefon na tiho, budilka zvoni naglas.

c3p0 ::
Seveda. Preuči malo Do Not Disturb mode. Lahko nastaviš, da ti zvoni le za priljubljene številke (starred).

pwn3rrr ::
Točno to kar je @c3p0 napisal, v telefonu imaš pod nastavitvami funkcijo Do Not Disturb in tam si lahko nastaviš to kar ti želiš.

Funkcija "Ne moti" ima samo štiri opcije pod izjeme: brez, vsi, stiki, priljubljeni stiki.
Torej najožja izbira je priljubljeni stiki, kar je v mojem primeru preširoka izbira. Opcije za točno določen stik oz. telefonsko številko ne najdem. Ali obstaja kakšna aplikacija?
Torej najožja izbira je priljubljeni stiki, kar je v mojem primeru preširoka izbira. Opcije za točno določen stik oz. telefonsko številko ne najdem. Ali obstaja kakšna aplikacija?

c3p0 ::
Tu ne bi škodilo več kategorij, drži. Jaz imam priljubljene le tiste, za katere me ne moti, da me zbudijo ob 3h zjutraj in to tudi želim. Ker bodo klicali le v nujnem primeru.

steev ::
Kolikokrat se ti je zgodilo, da te je nekdo klical ob 3 zjutraj? Lepo naštimaj na priljublene pa hvala lepa.
Ta DND pride bolj v poštev za razne maile in sporočilne aplikacije, da ti ne piska za nek bv newsletter npr.
Ta DND pride bolj v poštev za razne maile in sporočilne aplikacije, da ti ne piska za nek bv newsletter npr.
:|

hellomania ::
Kaj pa kakšna aplikacija, ki jo uporabljamo gasilci.
Veliko jih deluje na prejete sms sporočila. FireAlert je delovala tudi na telefonski klic.
Verjetno obstaja še kakšna. Mogoče pa alarmni sistem lahko pošlje tudi sms, potem je izbire precej.
Veliko jih deluje na prejete sms sporočila. FireAlert je delovala tudi na telefonski klic.
Verjetno obstaja še kakšna. Mogoče pa alarmni sistem lahko pošlje tudi sms, potem je izbire precej.

Kot je steev napisal, ne kličejo me priljubljeni ravno ob treh zjutraj, mislim pa da je ta "tovarniški" Do not disturb verjetno res najbolj zanesljiv, tako da sem rešil kar na ta način :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Smart watch, kaj kupiti? (strani: 1 2 3 4 … 22 23 24 25 )Oddelek: Kaj kupiti | 216061 (1873) | Badwolff |
! | Android - katere aplikacije (strani: 1 2 3 4 … 49 50 51 52 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 928153 (12148) | DJ Beat |
» | SMS NATEG HalloKupon Vinjeta -50% (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 34840 (24918) | darkolord |
» | Prehod iz Androida na iOS, mnenja za in proti (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 40056 (35384) | klinker |