Forum » Omrežja in internet » NEO box
NEO box
freextr ::
Ali deluje NEO box tudi na samo dve parici (100Mbit)?
Death reveals to man what he really is - The Berzerker
Zaradi tega ker je nekdo pisal tu na forumu da so mu na Telekomu rekli da mora biti 1Gbit komunikacija na portu od boxa. Potem je sam rešil drugače in ni testiral. Preden režem kabel in ga splitam me zanima ali ima kdo konkretno izkušnjo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: freextr ()
sajmon ::
OP: lahko popoldne preverim. Imam doma eno tv priklopljeno preko 100 mb linije, ampak trenutno preko navadnega boxa. Lahko testiram še z NEO boxom.
Se že v naprej zahvaljujem sajmon.
sajmon ::
OP: lahko popoldne preverim. Imam doma eno tv priklopljeno preko 100 mb linije, ampak trenutno preko navadnega boxa. Lahko testiram še z NEO boxom.
Dela tudi pri meni NEO na 100 mb liniji.
Cool thx
NEO Telekoma Slovenije
Se opravicujem da nisem v tisti temi vprasal.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: freextr ()
Robert ::
Imam paket NEO C na optiki. Pred nekaj časa sem zamenjal Siol Box z NEO boxom, ki ga uporabljam preko PowerLina TPLink AV 2000 (https://www.mimovrste.com/mrezni-adapte.... Aplikacija za povezavo mi kaže prenos podatkov od 450-500 mbps kar mislim, da je zadosti, diode na PowerLinu so zeleno obarvane na obeh straneh, a mi še zmeraj občasno programi na NEO boxu kockajo. Je pa tudi res, da imam v oddajnik PowerLine vklopljeno še eno napravo v električni priključek. PowerLine je priključen direktno na port na modem Innbox v60u. Kaj bi bilo lahko vzrok za kockanje - mogoče slednje ali kaj drugega? Na Siol boxu ni bilo težav.
Daniel ::
Enostavno vse to različne opcije niso enako kot LAN kabel. Sam imam težavo, ko zadevo preko WiFi bridga pošiljam na drugo lokacijo, pa tam tudi kocka, še posebej rado v večernih urah. Preveril vse znane možnosti na antenah pa ni rešitve. Multicast je pač težaaven protokol za karkoli drugega kot je LAN kabel in Optika.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NEO Telekoma Slovenije (strani: 1 2 3 4 … 34 35 36 37 )Oddelek: Omrežja in internet | 428093 (2261) | clancy |
» | NEO smart box na routerOddelek: Omrežja in internet | 3562 (1136) | alienhead |
» | Telekom NEO/BOX priklop težaveOddelek: Pomoč in nasveti | 7268 (6999) | Klemzz |
» | NEO v drugem omrežju (ne telekom)Oddelek: Omrežja in internet | 2024 (1443) | telexdell |
» | Telekom NEOOddelek: Omrežja in internet | 3864 (2178) | Utk |