Forum » Zvok in slika » FILMI FILMI
FILMI FILMI
cyber ::
Če kdo išče filme pol je ta naslov taprav:WWW.KAZAA.COM.
tu je vse od xxx filmov skratka vsi žanri...divx vse...poskusite prenosi enkratni...to je lahko rečemo napster dva..deluje peer to peer...združuje userje...prenose duplira...filmi so resume supported...brez kakšnih bannerjev...film ni nikol zgubljlen..lahko se vlači...dol brez skrbi da bi te kdo dol vrgel...izpada še nisem doživel...sistem išče sam vedno najbližje userje in ti jih združuje kar sam v prenos.....ZAKON TO MORATE POSKUSIT
tu je vse od xxx filmov skratka vsi žanri...divx vse...poskusite prenosi enkratni...to je lahko rečemo napster dva..deluje peer to peer...združuje userje...prenose duplira...filmi so resume supported...brez kakšnih bannerjev...film ni nikol zgubljlen..lahko se vlači...dol brez skrbi da bi te kdo dol vrgel...izpada še nisem doživel...sistem išče sam vedno najbližje userje in ti jih združuje kar sam v prenos.....ZAKON TO MORATE POSKUSIT
- zaklenil: Primoz ()
OZZY ::
Jest mam doma en film, ki je snet z neta pa ni take kvalitete kot so divix filmi, ki jih lahko kupiš pri nas. Videl sem pa še nekaj drugih prav tako z neta in se ne morejo primerjati z kupljenimi divix. Predvsem gre za kvaliteto slike.
Go with the flow.
blue96 ::
jaz brez dvomno se vedno vstrajam na dvdju, sploh ker sem hga samo za 20 k kupil. no, samo plate so pa drage ko hudic, ni kej?!
.
Primoz ::
Cyber... preberi pravila!!!
Kaj bi bil raje... owca al gnoj?
Kaj bi bil raje... owca al gnoj?
There can be no real freedom without the freedom to fail.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | gledanje filmov na kompuOddelek: Zvok in slika | 2949 (2535) | Silvano |
» | IP naslov ni zadosten dokaz, da je oseba piratizirala?Oddelek: Novice / Avtorsko pravo | 5249 (3302) | CyberPunk |
» | Microsoft razvija P2P aplikacijoOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 5130 (4067) | Utk |
» | Filmi ne delajo in ne delajo...grhhhh....!!!!Oddelek: Zvok in slika | 2337 (1903) | Damjan Jagar |
» | FilmiOddelek: Zvok in slika | 1082 (789) | Koci |