Forum » Na cesti » Prometna nesreča
Prometna nesreča
Mare2 ::
bi te pa prosil za link pdf obrazca, da si lahko sprintam, ker ti trdiš, da se dobi.
Najbolje je kar originalnega dobit na katerikoli zavarovalnici ali AMZS. :) Je tak, da se pisanje pozna tudi na kopiji. :)
http://bit.ly/Navodilo123 Podpora za N26 Mastercard za Slovenijo
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Mare2 ()
fikus_ ::
Verjetno sta se izjavi razlikovali in zavarovalnica po "birokratsko" ni sprejela izjav oz. se ni hotela opredelit.
?
Kaj se je razlikovalo, na EU poročilu je pisalo, Jaz ( ime priimek) priznavam krivno za prometno nesrečo. In vse kar je pač še na bilo napisano skica in vse ostalo. Ne vem kakšna budala moraš biti (oziroma se delaš) da lahko neko svojo stvar ugotavljaš. To je samo izigravanje plačila nič drugega.
EU poročilo še ne pomeni 100% določitev krivde (zaradi zlorab)! T.i. krivec za nesrečo lahko še vedno spremeni izjavo, kar pomeni usklajevanje izjav in ja, ne boš verjel, tudi delitev krivde. In še to, vaju je zavarovalnica naknadno pozvala, da še enkrat dasta opis nesreče?
Tako da ne budaliraj, če ne poznaš zadev oz. se ne delaj pametnega!
Tvoje pisanje je brezpredmetno glede nato, da sem bil jaz krivec ki sem priznal krivdo in nisem ničesar spreminjal.
Glej človek, zavarovalnice se veliko srečujejo z goljufanjem in zato preverjajo zadeve, da se prepričajo, ali so izjave verodostilne in izražajo dejanski potek dogodka. Tako da lahko rečem, da je tvoje pisanje brezpredmetno!
m0LN4r ::
Tako. Ma fikus povsem prav, ljudje bi vedno samo vse hitro hitro in so bolj pametni od vseh, pa se to vejo, kaj se na drugi strani dogaja.
Resnica je pa taka, da ce obstaja kakrsen koli sum ali dvom, je treba to izjavo preveriti, ne gre to vedno samo z enim kosom papirja, ravno zaradi nakdadne goljufije, ki je ogromnokrat v igri.
Zavarovalnico naceloma boli za tist drobiz, ker ce pride do goljufije ali napacne obravnave, jih lahko stane to veliko vec.
Drugic se zelo pogosto dogaja, da si povzrocitelj naslednji dan premisli, ker vseeno bi probal, pa bo rekel, da ni blo glih tak, kot na obrazcu pise, da on ni videl, kaj je drugi tam napisal, on je samo podpisal...
Jaz bi brez pravniskega tudi imel celo sranje, ker se je povzrociteljica naslednji dan premislisla, da je mlada voznica, pa da ko je izpolnjevala obrazec je bila v soku, pa seveda, ko je vidla, da nima kaska, skratka krneki. Aja tocno neki so izigravali, ker je imela sopotnico "prico" ki je potrdila, da sem premocno zaviral, ja itak in so del skode hotl na mene porint.
Velikokrat je tudi v igri alkohol in nebi bilo fajn, ce bi mu vzeli kri ane.
Hjao tok sranja, da ne mors verjet.
Resnica je pa taka, da ce obstaja kakrsen koli sum ali dvom, je treba to izjavo preveriti, ne gre to vedno samo z enim kosom papirja, ravno zaradi nakdadne goljufije, ki je ogromnokrat v igri.
Zavarovalnico naceloma boli za tist drobiz, ker ce pride do goljufije ali napacne obravnave, jih lahko stane to veliko vec.
Drugic se zelo pogosto dogaja, da si povzrocitelj naslednji dan premisli, ker vseeno bi probal, pa bo rekel, da ni blo glih tak, kot na obrazcu pise, da on ni videl, kaj je drugi tam napisal, on je samo podpisal...
Jaz bi brez pravniskega tudi imel celo sranje, ker se je povzrociteljica naslednji dan premislisla, da je mlada voznica, pa da ko je izpolnjevala obrazec je bila v soku, pa seveda, ko je vidla, da nima kaska, skratka krneki. Aja tocno neki so izigravali, ker je imela sopotnico "prico" ki je potrdila, da sem premocno zaviral, ja itak in so del skode hotl na mene porint.
Velikokrat je tudi v igri alkohol in nebi bilo fajn, ce bi mu vzeli kri ane.
Hjao tok sranja, da ne mors verjet.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Zgodovina sprememb…
- spremenil: m0LN4r ()
c3p0 ::
Pri nas je goljufanje zavarovalnic tudi neke vrste folklora, goljufalcu z vsakim novim podvigom, v lokalni gostilni zraste spoštovanje.
Vanquish ::
m0LN4r ::
Zdaj pa ugani, kaksne narodnosti so ponavadi tejle, ki goljufajo nasplosno na veliko xD
cigumigu z juga, porscheji in miljoni xD
Drzava pa ne more dosti, ker so ubogi "diskriminirani" zaradi porekla in vsi drugi so rasisti.
Jaz sem samo enkrat imel osebno opravka z enim takim, hotel je vrniti prenosnik, po katerem je zlil vodo, pa se je zacel dreti, rasist, rasist, bom klical policijo, pravnika, moja druzina so prica, na sreco imamo konkretne varnostnike in detektiva. To je mafija, pocakajo te na parkplacu ali garazi, boknedaj, da si zapomnijo tablice od avta...
cigumigu z juga, porscheji in miljoni xD
Drzava pa ne more dosti, ker so ubogi "diskriminirani" zaradi porekla in vsi drugi so rasisti.
Jaz sem samo enkrat imel osebno opravka z enim takim, hotel je vrniti prenosnik, po katerem je zlil vodo, pa se je zacel dreti, rasist, rasist, bom klical policijo, pravnika, moja druzina so prica, na sreco imamo konkretne varnostnike in detektiva. To je mafija, pocakajo te na parkplacu ali garazi, boknedaj, da si zapomnijo tablice od avta...
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Zgodovina sprememb…
- spremenil: m0LN4r ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prometna nesreča in (ne)priznavanje krivde (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 18503 (14362) | BRBR |
» | Evropsko poročilo o prometni nesreči in realna uporabna vrednost (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 8333 (6682) | darkolord |
» | Kaj storiti ob prometni nesreči - zavarovanje (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 21269 (13841) | ...:TOMI:... |
» | Prometna nesrečaOddelek: Na cesti | 4440 (3372) | strup121 |
» | Očetova prometna nesreča (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 15770 (13199) | St235 |