» »

Kje kupit cpanel licenco??

Kje kupit cpanel licenco??

Patrik0 ::

Pozdravljeni, me zanima, če veste kje prit do poceni cpanel in plesk licenc? Sem slišal za nek open provider za plesk, kje pa vi kupujete licence za cpanel? Neposredno pr njih ali pri resellerju licenc? Kaj lahko priporočate (rsbim licenco za cpanel, imunify360 in jetbackup).
Lp

l0wc4 ::

Jaz imam licenco za cPanel in JetBackup direkt od cPanela. Imunify360 in CloduLinux pa od CloudLinuxa. Vem, da je dražje, kot da bi nabavljal od kakih hosting provajderjev ampak, enkrat sem se opekel in raje dam malo več, kot pa da se še enkrat opečem. Kaj je bilo? Licenco za cPanel sem imel kupljeno tam kjer strežnik in sem seveda potreboval pomoč, ker se je pri nadgradnji cPanela nekaj sfižilo. Odprl sem ticket pri providerju, ki je odgovoril v 2 dnevih in potem 2 dni odpravljal napako, na koncu pa sem napako odpravil jaz. Sedaj ko imam dirket pri cPanelu in CloudLinuxu, odprem ticket in oboji rešijo napako v manj kot uri - preverjeno večkrat. Pri eni od napak pri MySQL Governereru od CL se je CloudLinux support povezal s cPanel supportom in so napako odpravili skupaj. Tako da, tu imajo oboji en velik plus. Motijo me seveda njihove podražitve, tako da sem sedaj dva strežnika migriral na ApicPC, ki se mi zelo dopade, bom pa videl kako bo v prihodnje.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Za vse, ki rabite dober webspace PHP, CGI, ipd (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Izdelava spletišč
376296012 (19304) hariscorale
»

gostovanje spletne strani - kateri ponudnik? (strani: 1 2 )

8624997 (1110) Lonsarg
»

Novo gostovanje

173445 (2919) neoserv
»

Gostovanje PHP, MySQL

348675 (8007) _Dejan_
»

VPS v Nemčiji