Forum » Programska oprema » Gnoj
Gnoj
JanezH ::
Mene pa zanima na kaksne nacine lahko postanes gnoj?? Tako kot tisti revez, ki ga je zanimalo ce kdo pozna kakega pirata :)
whatson ::
tam si preberi navodila...
saj če maš posebno željo da bi bil gnoj.. prosi admine... ti bojo ustregli...
saj če maš posebno željo da bi bil gnoj.. prosi admine... ti bojo ustregli...
Sergio ::
aha
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
Tomi ::
Če v forum v manj kot 19 minutah 65 sekundah in 98 stotinkah nabašeš točno 4398 odgovorov, postaneš prej še Super Dvojni Slo-techer, potem pa gnoj.. Drugače pa pravila povedo vse..
metrodusa.blogspot.com
Morpheus ::
Sej mogoce bojo admini to probal na vaju dveh, pa bosta vidla. :)) joke
I too shall be brought low by death, but until then, let me win glory!
OZZY ::
Ja lahko bi jo objavil tukaj. Samo eno tiny weeny slikco, da si mal ogledamo.
Go with the flow.
blue96 ::
hehe, jest sm vidu enga slotecherja ki je bil direkt prvak v igrah najboljsi gnoj (tm). ja pa ta tm na koncu res zaziga ce ves kwa pomeni (beri trade mark-zascitena znamka)... sicer je pa zobata owca(tm) v prostem casu kdo, ki je ful kmet in kwari slo tech, najboljsi primerni portal v slo. samo skoda ker nima koncnice .si. drugac pa se malo vec ljudi prosim kronajte z gnojem(tm), ker je una slikca ful kul. :) hehe
.
Lara-K ::
Pa ce zravn nabases vse mozne smilije k obstajajo bi mogu tud postat gnoj....
Lara-K - http://lara-k.zipp.nu
whatson ::
ja.. pa tisti tud, k da v forum PREvelko sliko... tko da ti kar nekaj časa odpira.. pa cel forum popači... naj folx rare linke do slik daje notr... al pa manjše slike
Huey P ::
Tale že ima šanse, da postane Zobata Owca TM, ker je tako vprašanje postavil med Programska Oprema...
..::DOOM III: The Legacy::..
Rott-von-weiler ::
samo samo z eno jajco
gnoje sn jas včasih malo prešteval mislim pa da sn se pri številki pet ustavil tak da nea vem kdo je bil zadnji tisti marko_marko al ka
gnoje sn jas včasih malo prešteval mislim pa da sn se pri številki pet ustavil tak da nea vem kdo je bil zadnji tisti marko_marko al ka
-------------------------------
piši kao što govoriš
piši kao što govoriš
CCD ::
Pohakajte kako skripto pa vam bodo ugodili. Sam to poskušam že nekaj dni pa mi ne rata, bi rad enga ful zajebo. (joke)
OZZY ::
Jebediah: Tam kjer maš ti globalno imajo uni eno slikco in zraven napisano GnojTm. Samo zobate ovce pa še ni bilo. Malo poglej v Ložo ali SLo-tech. Tam je zdnje čase En hahaha (gnojček) zelo aktiven.
Go with the flow.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | jep, še ena zobata ovca.. (strani: 1 2 3 )Oddelek: Slo-Tech | 7321 (5654) | lordgreg |
» | Kwa je s temi zobatimi ovcamiOddelek: Slo-Tech | 1844 (1138) | JurijTurnsek |
» | Prva fronta-> okna XPOddelek: Slo-Tech | 1145 (905) | OZZY |
» | Zobata OwcaTMOddelek: Novice / Obvestila | 1893 (1893) | Ravnodusnez |
⊘ | Gnoj ???Oddelek: Slo-Tech | 1111 (973) | Tomi |