Forum » Loža » Tomos flexer - montaža smerokazov
Tomos flexer - montaža smerokazov
xsum1 ::
Zanima me, če mi lahko nekdo, ki se spozna na to, razloži kako bi si lahko na Tomos Flexer namontiral smerokaze?
Glede na to, da ne vem nič o tem, bi mi prav prišla kakšna vizualna pomoč (slike ali video)
Ko sem zadnjič odprl zadnjo luč, so tam priklopi vklučno z dvama, ki sta enaka, ne vem pa za kaj sta ta dva? zdi se kot za lučko na števcu, da kaže kdaj je olje treba dolit, če imaš vgrajeno zadevo za olje, da ne rabiš mešanice delat (jaz jo za moj motor delam), da jo sam dela, verjetno?
V glavnem, jaz bi rabil sprednji del kablov oz. smerokazov videt kako je povezano, da potem tudi izvedem ta priklop
najlepša hvala že vnaprej
Glede na to, da ne vem nič o tem, bi mi prav prišla kakšna vizualna pomoč (slike ali video)
Ko sem zadnjič odprl zadnjo luč, so tam priklopi vklučno z dvama, ki sta enaka, ne vem pa za kaj sta ta dva? zdi se kot za lučko na števcu, da kaže kdaj je olje treba dolit, če imaš vgrajeno zadevo za olje, da ne rabiš mešanice delat (jaz jo za moj motor delam), da jo sam dela, verjetno?
V glavnem, jaz bi rabil sprednji del kablov oz. smerokazov videt kako je povezano, da potem tudi izvedem ta priklop
najlepša hvala že vnaprej
xsum1 ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | plačilni nalog - napačna registrska (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 11189 (6629) | Daniel |
» | Miti, zmote in nepoznavanje predpisov (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 41176 (36047) | St235 |
» | Dve negotovi situacijiOddelek: Na cesti | 10286 (9818) | St235 |
» | Prometna nesreča (strani: 1 2 3 4 … 8 9 10 11 )Oddelek: Na cesti | 98676 (89444) | St235 |